NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:48

NRK - 26 okt 22 kl. 16:29

Ropstad slipper tilleggskatt

TIdligere KrF-leder Kjell-Ingolf Ropstad slipper tilleggskatt..
Les mer på NRK


Les mer om:
TIdligere KrF, Kjell-Ingolf Ropstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ropstad, slipper, tilleggskatt
NRK - 26 okt 22 kl. 16:29

Ropstad slipper tilleggsskatt

Stortingsrepresentant og tidligere KrF-leder Kjell-Ingolf Ropstad slipper tilleggsskatt. – Jeg har fått et endelig vedtak om å innberette en fordel av fri bolig til en verdi av 668.729 kroner, og jeg har ikke blitt ilagt tilleggsskatt.

NRK - 14 jun 22 kl. 14:59

Betew slipper forlenget forvaring

NOKAS-dømte Metkel Betew slipper forlenget forvaring. Det skriver Dagbladet. I en ny dom fra Eidsivating lagmannsrett kommer det fram at det ikke foreligger en nærliggende og reell fare for at Betew på nytt vil begå et alvorlig lovbrudd.

NRK - 02 sep 22 kl. 11:52

Politiadvokat brøt loven – slipper straff

En politiadvokat i Møre og Romsdal slipper straff, etter at vedkommende ulovlig sjekka opp om tre nære familiemedlemmer var registrert i politiets registre. Nå har Spesialenheten for politisaker konkludert med at politiadvokaten har gjort dette ved flere anledninger, og at det er et grovt brudd på tjenesteplikten, men at vedkommende slipper straff. Fungerende politimester Elin A.

Klartale - 09 dec 22 kl. 10:08

Slipper løs russer som ble dømt for å fly drone

En mann fra Russland ble i november dømt til 120 dager i fengsel i Norge. Domstolen mente han hadde fløyet drone ulovlig. Nå slipper han fri.

Klartale - 18 jan 23 kl. 06:00

Her er ti måter å spare penger på

Er du blant dem som gruer deg til å kjøpe mat? Mat og drikke har blitt dyrere. 1.

Klartale - 19 sep 22 kl. 13:06

Folk gjør opprør mot dyr strøm

– Jeg nekter å betale strømregninga, sier Sascha Liberté. Andre må gjøre som de vil, men selv er han bestemt.Han står utenfor Stortinget.

Klartale - 26 sep 22 kl. 12:34

Sakene om pendlerboliger er ferdig etterforsket

Christian Stenberg opplyser at politiet har etterforsket saken ferdig. Saken sendes snart videre til statsadvokaten. Stenberg er politiadvokat i Oslo politidistrikt.

NRK - 06 okt 22 kl. 10:14

Mindre av økonomien går til bistand

Bistandsbudsjettet 2023 er på 43,8 milliardar kroner. Det er ein auke på 2,5 mrd kroner samanlikna med saldert budsjett for 2022, skriv Utanriksdepartementet. Trass auken betyr forslaget at Noreg vil gje 0,75 prosent av anslått brutto nasjonalinntekt i bistand, dette er lågare enn i 2022.

Klartale - 26 okt 22 kl. 11:07

Skatteetaten mener 33 politikere skulle betalt mer i skatt

Flere politikere skulle ha betalt skatt av fordelen med å ha hatt gratis pendlerbolig. Det mener Skatteetaten.I fjor ble det kjent at mange politikere hadde fått gratis pendlerbolig uten å ha krav på det.

VG - 20 dec 22 kl. 12:10

KrF-Ropstad om seksårsreformen: – Vi har sviktet seksåringene

Kjell Ingolf Ropstad (KrF) kaller seksårsreformen et svik mot skolestarterne. Han mener det haster med å endre førsteklasse til en ren førskoleklasse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann truet med kniv da nabo sa at musikken var for høy

En person i Arendal ble natt til søndag truet med kniv da vedkommende forsøkte å si ifra til en nabo om at det ble spilt for høy musikk. Politiet har kontroll på mannen med kniven, som han kastet fra seg da politiet kom, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 2 timer siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 2 timer siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 2 timer siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com