VG > Nyheter

Wednesday, 07 June, 06:56

VG - 17 sep 21 kl. 11:46

Ropstad om skattegrepet: – En feil av meg

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad beklager skattegrepet som førte til at han sparte 175.000 kroner: – Jeg har stor forståelse for at det jeg har gjort skuffet mange, sier Ropstad..
Les mer på VG


Les mer om:
Kjell Ingolf Ropstad, Ropstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ropstadom , skattegrepetEn , feilav , meg
Klartale - 10 maj 23 kl. 13:10

– Jeg kan faktisk klare å jobbe normalt uten å bli syk av jobben

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 05 sep 21 kl. 22:33

Aftenposten med Ropstad-avsløring

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad har nytt godt av å ha folkeregistrert adresse hos sine foreldre frem til i fjor, skriver Aftenposten. Ropstad bodde i Oslo før han ble stortingsmann i 2009. Samme år kjøpte politikeren en halvdel av en tomannsbolig i Lillestrøm.

NRK - 06 sep 21 kl. 21:17

Ropstad vil ikke betale tilbake

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier han ikke vil betale tilbake noe av den økonomiske fordelen han har hatt som følge av at han i årevis var folkeregistrert hos foreldrene i Agder mens han og familien bodde i Oslo. – Jeg har ikke brutt noe regelverk, sier Ropstad til NRK. Ettersom Ropstad var folkeregistrert i Agder, fikk han tildelt pendlerbolig i Oslo.

NRK - 17 sep 21 kl. 16:16

Stortinget går i dialog med Ropstad

I dag blei det kjent at KrF-leiar Kjell Ingolf Ropstad tok aktive grep for å unngå å betale 175.000 kroner i skatt på statsrådsbustaden sin. Til VG seier stortingsdirektør Marianne Andersen at dei vil snakke med Ropstad om saka.

NRK - 23 sep 21 kl. 16:48

VG: Ropstad fikk dekket hjemreiser

Kjell Ingolf Ropstad fikk utbetalt refusjon for pendlerreiser mellom Oslo og foreldrenes hjem i Aust-Agder, selv om han var bosatt i hovedstaden. Det viser dokumenter VG har fått innsyn i. – Ropstad hadde folkeregistrert adresse i Evje og Hornnes kommune da han ble valgt inn på Stortinget og pendlerreisene har derfor vært dit, skriver Ropstad- og KrF-rådgiver Tove Welle Strand til avisen.

VG - 17 sep 21 kl. 11:46

Ropstad beklager skattegrep – går ikke av

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad beklager skattegrepet som førte til at han sparte 175.000 kroner. Han vil ikke gå av hverken som statsråd eller partileder..

E24 - 17 sep 21 kl. 12:01

Ropstad beklager skattegrep – går ikke av

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad beklager skattegrepet som førte til at han sparte 175.000 kroner. Han vil ikke gå av hverken som statsråd eller partileder..

VG - 17 sep 21 kl. 12:47

Solberg om Ropstad: – Viktig at han rydder opp

Statsminister Erna Solberg (H) mener at Kjell Ingolf Ropstad (KrF) må rydde opp. Han beklager skattegrepet som sparte ham for 175.000 kroner..

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad må trekke seg

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs. – Vi er et vedriparti, det er derfor jeg fremdeles står på vårt program, fordi vi er et verdiparti.

NRK - 06 sep 21 kl. 15:59

Fylkestopper støtter Ropstad

Fylkestopper i KrF beskriver boligsaken rundt Kjell Ingolf Ropstad som «kjedelig» for partiet, men slår ring om partilederen. – Dette er en kjedelig sak, sier fylkeslederen Jan-Erik Fjukstad Hansen i Oslo KrF til Aftenposten. Han understreker at KrF-lederen har holdt seg innenfor regelverket og ikke gjort noe ulovlig, og at også Ropstad har sagt at dette er en ordning som kan fremstå urettferdig.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Ukraina: – Folk sitter på hustakene og venter på å bli reddet

President Zelenskyjs rådgiver hevder at folk sitter på hustakene og venter på å bli reddet fra de enorme vannmassene fra Kakhovka-demningen..

VG - 4 timer siden

Skogbrannene i Canada: Røyken kan ses i New York

Millioner av mennesker i USA og Canada har blitt advart om luftforurensing på grunn av de kraftige skogbrannene i Canada..

VG - 5 timer siden

Denne russiske brigadesjefen er tatt til fange – av den russiske Wagner-gruppen

Wagner-gruppen hevder at de har pågrepet en russisk oberstløytnant som skal ha beordret sine soldater til å skyte mot Wagner-soldater. På en krigsfange-lignende video sier offiseren at han er skyldig..

VG - 8 timer siden

Hastemøte om demningen i FNs sikkerhetsråd: – Ekstremt bekymret

FNs sikkerhetsråd møtes i New York for å diskutere den alvorlige situasjonen i Ukraina, der en demning brast natt til tirsdag..

VG - 9 timer siden

Thon Hotels med forbud mot å heise Pride-flagg

De ansatte på Thon Hotels får ikke heise regnbueflagget på jobb i år..

VG - 11 timer siden

Reagerer kraftig etter terrorrapport: – I dag er jeg sint

FRI, Oslo Pride og støttegruppen for 25. juni er tirsdag kveld samlet for en felles markering i Oslo..

VG - 18 timer siden

Ukraina: – Russisk krigsforbrytelse. Russland: – Ukraina står bak

Den ødelagte demningen i Kherson vil trolig ikke stanse en ukrainsk motoffensiv, påpeker militærekspert. Dersom den er sprengt, kan det være en krigsforbrytelse..

VG - 19 timer siden

Rapport: Sykdommen helvetesild er mye mer utbredt enn tidligere antatt – tror 20.000 får det i år

En ny rapport viser at sykdommen helvetesild er mye mer utbredt enn tidligere. Så mye som én av tre nordmenn blir rammet i løpet av livet, og forekomsten øker..

VG - Igår: 21:50

Zelenskyj i kveldsmelding: – Nyhetene vi har ventet på

– Fienden vet at Ukraina vil vinne, sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin kveldsmelding på Telegram..

VG - Igår: 21:27

John Christian Elden om flydroppsaken: – Kan være en komplett katastrofe

Noen av de dømte i den såkalte flydroppsaken kjemper om tilgang til hemmeligholdte lydopptak som forsvarer John Christian Elden mener kan være frifinnende..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com