NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:31

NRK - 22 jun 23 kl. 19:04

Rop mellom klatrere utløste søk på Kvaløya – søket avsluttet

Politiet iverksatte søk på Kvaløya i Rekvik, utenfor Tromsø, torsdag ettermiddag. En turgåer skal ha hørt rop om hjelp. Frivillige, deriblant Røde Kors, var på stedet sammen med frivillige og helikopter, opplyste politiet. NRK snakket med leder for Røde Kors i Tromsø Tor Andre Skjellbakken mens han deltok i søket. – Vi er ute og leter både Norsk Folkehjelp, og Røde Kors, med lavinehunder.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvaløya, Rekvik, Tromsø, Røde Kors, NRK, Tromsø Tor Andre Skjellbakken, Norsk Folkehjelp, Skjelbakken, Rekvika, Klokken, Senere, Tor Andre Skjellbakken, Skjellbakken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rop, mellom, klatrere, utløste, søk, Kvaløya, søket, avsluttet
NRK - 08 nov 23 kl. 23:19

Erfarne klatrere reddet ned i Henningsvær

To klatrere har klatret seg fast ved fjellet Presten i Henningsvær. Det er ingen fare, men de må ha assistanse ned. Det skriver HRS Nord-Norge på X/Twitter.

NRK - 15 jul 23 kl. 09:39

Tre klatrere sitter fast i fjell – redningsklatrer skadet under redningsaksjon

Fredag klokken 20 fikk Hovedredningssentralen Nord-Norge (HRS) melding om at to klatrere trenger assistanse på Vågakallen i Vågan i Lofoten. På grunn av lavt skydekke var et ikke mulig å få inn redningshelikopter. Alpin redningsgruppe fra Svolvær ble derfor sendt inn.

NRK - 12 aug 23 kl. 18:51

AP: Dødsulykken på K2 etterforskes

En pakistansk kilde sier det er startet etterforskning av ulykken der en pakistansk fjellklatrer døde da norske Kristin Harila og flere andre besteg K2 i juli. Det er lederen for klatreorganisasjonen Pakistan Alpine Club, Karrar Haidri, som opplyser til nyhetsbyrået AP at en etterforskning av hendelsen er satt i gang. Den gjennomføres av myndighetene i Gilgit-Baltistan, der K2 ligger, opplyser han.

NRK - 31 jul 23 kl. 14:20

Naudetatane rykker ut etter rop om hjelp

Naudetatane og luftambulansen gjer eit søk i området Mulevika i Herøy, etter at det er høyrt rop i området. Det melder politiet. Det er fleire som skal ha høyrt rop om hjelp på engelsk.

NRK - 06 maj 23 kl. 11:51

Skiløper utløste snøskred i Tromsø

En skiløper utløste lørdag et snøskred på Kvaløya i Tromsø kommune. Ingen ble tatt av skredet. – En skiløper har utløst et snøskred på Sørsiden i Tromvik.

NRK - 22 apr 23 kl. 21:47

Klatrere har fått problemer i fjellet

Hovedredningssentralen Sør-Norge melder at tre klatrere har fått problemer på Store Skagastølstinden. NARG og Redningshelikopter er varslet. Store Skagastølstinden er Norges tredje høyeste fjell og ligger på grensa mellom Årdal og Luster kommunar i Vestland fylke..

NRK - 22 apr 23 kl. 23:06

Tre klatrere hentet ned fra Store Skagastølstinden

Tre klatrere som fikk problemer på Store Skagastølstinden i Hurrungane på Vestlandet lørdag kveld, har blitt hentet av redningshelikopteret Florø. De blir fraktet ned til Turtagrø, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge på Twitter. Store Skagastølstinden er Norges tredje høyeste fjell og ligger på grensa mellom Årdal og Luster kommuner i Vestland fylke..

NRK - 31 maj 23 kl. 05:35

Redningsaksjon ved Sunndalsøra – venter på klatrere

En person har falt og skadet foten i et området ved Vikfjellet ved Sunndalsøra. Politiet har i løpet av natt til onsdag vært i kontakt med vedkommende på telefon. Frivillige mannskap fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp og Redningshelikopter fra Ørlandet bistår.

VG - 15 jul 23 kl. 10:59

Redningsklatrer alvorlig skadet – nå sitter tre klatrere fast

Redningsklatreren ble truffet av stein under oppdraget. Nå er mer enn ti klatrere på vei inn for å hjelpe de tre klatrerne ut..

Dagbladet - 15 jul 23 kl. 14:56

Redningsaksjon etter klatrere: En alvorlig skadd

To klatrere gikk seg skårfaste på Vågakallen i Lofoten fredag kveld. Under redningasksjonen ble en redningsklatrer alvorlig skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eksplosjon i boligområde i Uppsala

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et villaområde i Uppsala i Sverige, melder Aftonbladet..

NRK - 15 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – starter søk

Det er satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. – I forbindelse med observasjon av nødsignaler fra området har vår politibåt funnet vrakrester som gir grunn til å tro at en båt/fartøy har gått på grunn eller gått ned, opplyser operasjonsleder, Sven Christian Lie, i Oslo politidistrikt. Det søkes blant annet med helikopter og redningsskøyte..

NRK - 45 minutter siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 45 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com