NRK > Nyheter

Tuesday, 28 June, 12:14

NRK - 17 sep 21 kl. 13:06

Rokker ved tilliten til Ropstad

KrFs fylkesleder i Troms og Finnmark synes det er beklagelig at pendlerboligsaken med Ropstad flytter fokus fra det som er viktigst for partiet etter valget. – Ropstad virker innstilt på å ta konsekvensene av det som har vært en dårlig avgjørelse. Det er positivt at han vil gjøre opp for seg og at han beklager. Men det som kommer fram nå, rokker ved tilliten til Ropstad som partileder, fremholder fylkesleder Truls Olufsen-Mehus overfor VG..
Les mer på NRK


Les mer om:
Troms, Finnmark, Ropstad, Truls Olufsen-Mehus, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rokker, ved, tilliten, til, Ropstad
VG - 17 sep 21 kl. 13:01

KrF-fylkesleder: – Rokker ved tilliten til Ropstad som leder

Fylkesleder Truls Olufsen-Mehus i KrF Troms og Finnmark sier økonomisakene KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad nå har måttet beklage, svekker tilliten til ham..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 29 sep 21 kl. 16:37

LO-leiar om SV-brot: – Beklageleg

– Det er beklageleg at SV vel å trekkja seg frå vidare forhandlingar, seier LO-leiar Peggy Hessen Følsvik til NRK. Ho fortel at ho hadde håpa på eit anna utfall, samstundes som ho er glad for at Lysbakken er tydeleg på at han og SV ynskjer ei Ap-regjering leia av Jonas Gahr Støre. – Sjølv om SV no vel å seia nei til regjeringssamarbeid så rokker ikkje dette ved det massive fleirtalet i Stortinget, som ynskjer ny politikk som kan gjera noko med dei auka forskjellane, skapa nye grøne arbeidsplassar og få til ein storreingjering i arbeidslivet, seier ho..

NRK - 24 jun 21 kl. 07:43

Økt tillit til Vänsterpartiet

Tilliten til den svenske politikeren Nooshi Dadgostar i Vänsterpartiet øker, viser en måling gjort av SVT. Den svenske kanalen skriver at tilliten ikke bare har økt blant Dadgostars velgere, men at også folk som typisk stemmer på opposisjonen til Vänsterpartiet har fått mer tillit til henne. Dadgostar var nylig i spissen for et mistillitsforslag mot Sveriges statsminister Stefan Löfven.

VG - 08 sep 21 kl. 13:08

Hoppfedre vil ha ekstraordinært skiting: – Mistet tilliten

Svein Granerud, faren til hoppstjernen Halvor Egner Granerud, er klar på at han har mistet tilliten til ledelsen i Skiforbundet. Nå ber han og to andre hoppfedre om et ekstraordinært skiting..

Aftenposten - 08 sep 21 kl. 13:08

Hoppfedre vil ha ekstraordinært skiting: – Mistet tilliten

Svein Granerud, faren til hoppstjernen Halvor Egner Granerud, er klar på at han har mistet tilliten til ledelsen i….

NRK - 09 apr 22 kl. 10:33

Vedum: Helt nødvendig og riktig av Enoksen å gå av

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum (Sp) sier at Odd Roger Enoksen måtte gå av som forsvarsminister. Vedum sier i likhet med statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) at det som har kommet fram om Enoksens forhold til en ung kvinne på 2000-tallet, ikke er forenlig med tilliten som behøves for å være statsråd. – Det var en nødvendig og helt riktig vurdering av Enoksen å be om å få gå av som forsvarsminister, sier Vedum.

VG - 02 mar 22 kl. 17:16

Støre etter Tajiks avgang: Kan gjenoppbygge tilliten

Statsminister og Ap-leder Jonas Gahr Støre mener Hadia Tajik kan fortsette som nestleder, og at hun har mulighet til å bygge opp igjen tilliten etter pendlerboligsaken..

NRK - 19 okt 21 kl. 18:29

Folkekrav om å stanse utsendelser

53.000 dansker har undertegnet et krav om å stanse utsendelsen av syriske flyktninger til Damaskus. Dette gjør at saken må behandles i Folketinget.

VG - 25 okt 21 kl. 15:48

Vi må vise oss tilliten verdig

Tillit er vår viktigste journalistiske metode. I alt vi sier og gjør må vi vise oss tilliten verdig. Det høres kanskje banalt ut, men det er sant..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

G7-landene lager klimaklubb

Storbritannia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan og USA er blitt enige om å danne en klimaklubb. Initiativet kom fra den tyske statsministeren Olaf Scholz. Klubben skal være på plass i løpet av året.

NRK - 45 minutter siden

Politiet vil utsette pride i Mo i Rana – arrangør vil gjennomføre

Politiet sier de ikke kan garantere for sikkerheten under tirsdagens pride-arrangement i Mo i Rana og anbefaler at arrangementet utsettes, skriver NTB. Nordland politidistrikt opplyser at de vil strekke seg langt for at arrangementet kan gjennomføres på et senere tidspunkt når trusselsituasjonen er mer avklart. Bakgrunnen for at de anbefaler å utsette tirsdagens arrangement i Mo i Rana er Politidirektoratets anbefaling om at alle pride-arrangementer i hele landet utsettes fordi PST vurderer at landet fortsatt står i en ekstraordinær trusselsituasjon etter helgens masseskyting i Oslo.

NRK - 1 time siden

Steinras i Sogn

Klokka 10:14 melde Vegtrafikksentralen vest om at det har gått eit større steinras i Øvre Årdal. Fylkesveg 53 er stengd som følge av raset..

NRK - 30 minutter siden

Erdogan vil ikke ha «tomme ord» fra Sverige og Finland

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier tirsdag at han vil se resultater, ikke bare ord, fra Sverige og Finland når det gjelder deres Nato-søknader. Det melder Reuters. Uttalelsen ble gitt ved avreise til Nato-toppmøtet i Madrid der presidenten skal møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson og Finlands president Sauli Niinistö.

NRK - 30 minutter siden

Mulig streik blant flyteriggansatte

1060 flyteriggansatte går onsdag ut i streik dersom ikke meklingen mellom Industri Energi og Norges Rederiforbund (NR) om flyteriggavtalen ikke fører fram. Meklingen startet mandag hos Riksmekleren i Oslo etter at det ble brudd i forhandlingene 19. mai.

NRK - 45 minutter siden

Etterslep etter flyteknikerstreiken

Flytekniker-konflikten avsluttes med tvungen lønnsnemnd. Men det kan bli noe etterslep i flytrafikken, varsler flyselskapene. – Det er godt å høre at konflikten er over, men det vil nok ta tid før trafikken går som normalt, sier kommunikasjonssjef Catharina Solli i Widerøe til NTB.

NRK - 45 minutter siden

Vil utsette pride i Mo i Rana

Politiet vil at kveldens pride-arrangement i Mo i Rana utsettes, skriver NTB. De kan ikke garantere for sikkerheten..

NRK - 45 minutter siden

Russland nekter for å ha angrepet kjøpesenter

Russland hevder at det var et våpenlager som ble angrepet i Krementsjuk, og at eksplosjoner derfra antente et kjøpesenter som var stengt. Angrepet rammet «et lager med våpen og ammunisjon fra USA og europeiske land i nærheten av bilfabrikken i Krementsjuk», heter det i en kunngjøring fra det russiske forsvaret. – Eksplosjonene fra ammunisjon tiltenkt vestlige våpen utløste en brann på et kjøpesenter i nærheten, som ikke var operativt på det tidspunktet, heter det videre.

NRK - 1 time siden

Amedia: Dataangriperne samarbeidet med Hive

For et halvt år siden ble Amedia rammet av et alvorlig dataangrep. Angriperne skal ha samarbeidet med løsepengeaktøren Hive, opplyser selskapet i en pressemelding. – Dette er en av verdens største og mest avanserte grupper som tjener store svarte penger på å lage skadevare, og legge til rette for bruk av løsepengevirus, sier Stein Damman, sikkerhetssjef i Amedia.

NRK - 1 time siden

Mann fikk foten i klem

En mann i 30-årene er kjørt til sykehuset i ambulanse etter en arbeidsulykke på Herøya industripark i Porsgrunn. Mannen skal ha fått noen plater over foten. Arbeidstilsynet er varslet, melder politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com