Klartale > Nyheter

Saturday, 23 September, 13:45

Klartale - 16 aug 22 kl. 14:25

Rivingen av Tretten bru starter trolig onsdag

Tretten bru har rast sammen. Det skjedde mandag morgen. Brua går over elva Gudbrandsdalslågen. Siden har veien vært stengt. Men nå sier fylkeskommunen at de skal begynne å rive brua onsdag morgen.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Gudbrandsdalslågen, Aud, Tretten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rivingenav , Tretten, bru, starter, trolig, onsdag
NRK - 19 aug 22 kl. 09:29

Dette vil Vegvesenet sjekke på de 14 stengte bruene

14 bruer blir inspisert og kontrollert på nytt i etterkant av Tretten bru kollapsen denne uken. En spesialinspeksjon er en utvidet inspeksjon som utføres på hele brukonstruksjonen. Vegvesenet skal sjekke: * Knutepunkter og skjøter - spesielt med hensyn til svekkelser, mangler med mer.

NRK - 04 aug 23 kl. 20:07

Aftenposten: Varsel om store svakheter ved Tretten bru seks år før kollapsen

Vegdirektoratet ble varslet om funn av store svakheter ved Tretten bru seks år før den kollapset, viser korrespondanse Aftenposten har fått tilgang til. I et brev fra våren 2016 skriver Vegvesenet til Vegdirektoratet at det er funnet store svakheter ved Tretten bru, skriver Aftenposten. I brevet står det at enkelte punkter hadde en belastning på 211 prosent.

NRK - 13 sep 22 kl. 12:24

Tveit bru på E16 i Vang stenges fra torsdag til mandag

Tveit bru i Valdres vil være stengt fra torsdag morgen til mandag formiddag mens Statens vegvesen fjerner den midlertidige brua og midlertidige veifyllinger. Det opplyser Statens vegvesen i en pressemelding tirsdag. Tveit bru er en av 14 trebruer som ble stengt etter at Tretten bru falt ned 15.

NRK - 11 okt 22 kl. 04:58

Ingen midlertidig bru ved Tretten i år

Den midlertidige brua som skal bygges over elva ved Tretten blir ikke ferdig før årsskiftet. Saksbehandlingstid og vernesoner forsinker arbeidet. Tretten bru i Gudbrandsdalen kollapset 15.

NRK - 22 aug 22 kl. 07:17

Opprydding etter brukollapsen på Tretten

Klokka sju starter på nytt arbeidet med oppryddingen etter brukollapsen på Tretten for ei uke sida. Mannskapet har hatt pause siden lørdag ettermiddag. Målet er blant annet å få lastebilen på over 50 tonn inn på land i løpet av dagen.

Klartale - 16 aug 22 kl. 12:21

Politiet er imponert over sjåførene på Tretten bru

Tretten bru raste sammen. Det skjedde mandag morgen. Brua går over elva Gudbrandsdalslågen.

Klartale - 26 aug 22 kl. 08:56

Veien ved ødelagt bru har åpnet igjen

For to uker siden skjedde det en ulykke på Tretten bru. Brua gikk over elva Gudbrandsdalslågen i Innlandet. Tretten bru raste sammen15.

NRK - 04 okt 22 kl. 12:46

Ny bru åpnes etter brukollapsen på Tretten

Evenstad bru på fylkesvei 2188 i Stor-Elvdal gjenåpnes onsdag klokka 9, opplyser Statens vegvesen. Foreløpig åpnes den kun for enveistrafikk. Bilene kan dessuten kun kjøre midt i veibanen, såkalt sentrisk kjøring.

NRK - 07 sep 22 kl. 12:23

Lokale bruer kan bli åpnet neste uke

Norsenga bru på E16 i Kongsvinger og Flisa bru på fylkesveg 206 i Åsnes kommune kan trolig åpnes mot slutten av neste uke. Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Det er gjennomført spesialinspeksjoner av de 14 bruene som ble stengt etter at Tretten bru falt ned.

NRK - 22 aug 22 kl. 11:34

Håper å åpne E6 til helga

– Det er et mål å kunne åpne igjen E6 forbi Tretten i Gudbrandsdalen til helga. Det sier Aud Riseng, samferdselssjef i Innlandet fylkeskommune til NRK. Oppryddingsarbeidet etter brukollapset på Tretten for ei uke sida pågår for fullt.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 7 timer siden

Får store følger for landet

Taliban tok makta i Afghanistan i 2021. Gruppa bestemte at jenter ikke får ta utdanning. De får bare gå seks år på skole.

Klartale - 22 timer siden

Nå er det blitt flere neshorn i Afrika

Det var nær 23.300 neshorn i Afrika i slutten av 2022. Det er over 5 prosent flere enn i 2021.

Klartale - Igår: 13:30

Norge produserte mest laks i verden i fjor

Hver dag spises det rundt 40 millioner måltider med laks. Det er i hele verden. Rundt 21 millioner av måltidene har norsk laks.

Klartale - Igår: 11:00

Færre stemte i Oslo i år

Færre brukte stemmeretten sin i årets valg. Det er sammenlignet med valget i 2019. I Oslo stemte færrest i bydelene Stovner og Alna.

Klartale - Igår: 10:49

To personer ble skutt og drept i Sverige

Politiet tror at den ene døde var et tilfeldig offer. To andre ble skadet i skytingen. De mistenkes også å være tilfeldige ofre.

Klartale - Igår: 10:19

Politiet har pågrepet flere unge personer i Oslo

De fem pågrepne er mellom 17 år og 19 år. De er blant annet siktet for salg av narkotika. Samt oppbevaring av våpen, macheter og kniver.

Klartale - Igår: 09:02

Mange vil slutte å jobbe i barnehage

Mange barnehagelærerne sier de vil slutte i jobben. Én av tre vurderer å slutte i løpet av ett til tre år.Det er for mange barn, men for få som jobber i barnehagen.

Klartale - Igår: 08:58

Fant bakterie i ostesaus

En bakterie er funnet i en ostesaus. Derfor kaller Santa Maria Norge tilbake varen. Det gjelder Cheddar Cheese Sauce og Santa Maria Dip Nacho Cheese Style.

Klartale - Igår: 06:00

Krigsskip skal trene langs kysten av Norge

– Aktiviteten sender et viktig signal om vårt nære forhold til våre allierte. Det sier Trond Grimmingsrud i en pressemelding. Han er sjef for den norske Marinen.

Klartale - Igår: 15:30

Europas største bie er oppdaget i Norge

Snekkerbiene er vanligst i området rundt Middelhavet. Men i sommer ble en snekkerbie oppdaget i Norge. Den store bien satt i en vinduskarm i Holmestrand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com