NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 09:19

NRK - 09 feb 23 kl. 00:58

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Hardangervidda, Vegtrafikksentralen, Twitter, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riksvei7 er , stengt, over, Hardangervidda
NRK - 31 dec 22 kl. 22:12

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen

Riksvei 7 over Hardangervidda er åpen igjen etter å ha vært stengt på grunn av uvær. Flere andre fjelloverganger er fortsatt stengt. 21.

NRK - 27 dec 22 kl. 01:03

Flere stengte fjelloverganger

Statens vegvesen melder mandag kveld at E6 over Saltfjellet er stengt. Også riksvei 13 over Vikafjellet og riksvei 7 over Hardangervidda er stengt. Vegtrafikksentralen nord meldte like etter midnatt at E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær.

NRK - 27 dec 22 kl. 21:12

Åpent på de fleste fjelloverganger

Det dårlige været over store deler av landet førte til at en rekke fjelloverganger ble stengt. De fleste har nå åpnet igjen. Fylkesvei 51 over Valdresflye var fortsatt steng klokka 15.

NRK - 28 maj 23 kl. 10:00

Riksvei 7 over Hardangervidda fortsatt stengt på grunn av uvær

Uvær gjør at riksvei 7 over Hardangervidda fortsatt holdes stengt. Samtidig åpnes fylkesvei 51 over Valdresflye igjen etter å ha vært stengt på grunn av uvær. Vegtrafikksentralen skriver på Twitter at det vil bli tatt en ny vurdering søndag klokken 12 for fjellovergangen over Hardangervidda.

NRK - 01 feb 24 kl. 13:01

Uværet stenger de fleste fjellovergangene

Kun to fjelloverganger er torsdag ettermiddag åpen for trafikk på grunn av det kraftige uværet og dårlige kjøreforhold. På riksvei 15 over Strynefjellet er det kolonnekjøring, mens over europavei 16 Filefjell er det foreløpig åpent, men fare for kolonnekjøring på kort varsel, ifølge Statens vegvesen. På sistnevnte oppfordres større kjøretøy til å bruke kjetting, mens over Strynefjellet advares det mot at strekningen kan bli stengt på kort varsel.

Klartale - 20 feb 23 kl. 08:39

Det meste stengt på fjellet mellom øst og vest

Mandag morgen skapte været problemer på fjellet. Fjelloverganger var stengt.I 8-tiden var det kun riksvei 52 over Hemsedalsfjellet som var åpen for fri ferdsel.

NRK - 03 mar 23 kl. 21:35

Flere fjelloverganger i Sør-Norge stengt grunnet uvær

Det er vanskelig å ta seg mellom landsdelene i Sør-Norge fredag grunnet det dårlige været. Flere fjelloverganger vil være stengt til lørdag. E6 over Dovrefjell er stengt på grunn av uværet i Trøndelag, og ventes å være stengt til lørdag formiddag.

NRK - 19 dec 23 kl. 01:00

Flere fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig vær mandag kveld. Både riksvei 52 over Hemsedal og fylkesvei 50 Hol – Aurland er stengt, mens det over riksvei 7 Hardangervidda er stengt for personbiler og innført kolonnekjøring for kjøretøy over 7,5 tonn. Ifølge Statens vegvesen skal det tas en ny vurdering på de to førstnevnte strekningene klokken 10 tirsdag, mens det tas ny vurdering av Hardangervidda før klokken 6.

NRK - 02 jan 24 kl. 18:06

Stengt fjellovergang Hardangervidda

Riksvei 7 over Hardangervidda er stengt. Riksvei 52 over Hemsedalsfjellet var stengt men er åpen igjen. Over Haukelifjell er det kolonnekjøring på E134, med mulighet for å bli stengt..

NRK - 16 mar 24 kl. 07:49

Riksvei 7 over Hardangervidda stengt

Riksvei 7 over Hardangervidda er stengt for personbiler på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det var tidligere i natt kolonnekjøring, men veien er nå helt stengt, skriver NTB. På Haukelifjellet er det kolonnekjøring, skriver Bergens Tidende.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Økning for kollektivtransport – mest for jernbane

Det var en økning på 7,6 prosent i tallet på passasjerer med kollektivtransport fra fjerde kvartal 2022 til samme periode i fjor. Mest økte jernbane. Ifølge Statistisk sentralbyrå reiste nærmere 189 millioner passasjerer kollektivt i fjerde kvartal 2023.

NRK - 4 minutter siden

Bank setter ned utlånsrenten

Før Norges Banks rentebeslutning på torsdag setter Landkreditt Bank ned utlånsrentene med inntil 0,25 prosentpoeng, opplyser banken. Det er ikke ventet at sentralbanken skal kutte i styringsrenten..

NRK - 15 minutter siden

Stadig vanskeligere boligmarked for single førstegangskjøpere

For åttende året på rad er Oslo kommunen det er vanskeligst å komme seg inn på boligmarkedet i, viser Førstehjemindeksen til Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). I 2023 hadde single førstegangskjøpere i Norge i gjennomsnitt råd til 14,2 prosent av boligene – i Oslo kun 3,1 prosent, viser tallene..

NRK - 1 time siden

E18 åpnet igjen etter elbilbrann

Nødetatene har rykket ut til brann i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning var en periode sperret. Veien er nå åpnet igjen, men politiet dirigerer trafikken forbi.

NRK - 1 time siden

E18 sperret – brann i elbil

Det brenner i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning er sperret, skriver Sør-Øst politidistrikt på X. To personer var inne i bilen, men ingen skal ha inhalert røyk.

NRK - 1 time siden

YouTube krever merking av KI-innhold

De som publiserer på YouTube fremover, må huke av om innholdet er manipulert eller endret for å tydeliggjøre hva som er skapt ved hjelp av kunstig intelligens. – Seerne får stadig mer behov for åpenhet om hvorvidt det de ser på, er manipulert eller syntetisk, skriver selskapet på sin blogg. Den nye merkingen vil gjelde videoer hvor det kan være tvil om det man ser virkelig er ekte, for eksempel såkalt deepfake, hvor en kjent person sier noe vedkommende aldri har sagt.

NRK - 1 time siden

Blinken: Akutt matusikkerhet i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken sier at Gazas befolkning lider under alvorlige nivåer av det han kaller akutt matusikkerhet. Blinken skal denne uken reise til Saudi-Arabia og Egypt for å diskutere våpenhvile og nødhjelp for Gazastripen. Ifølge FN opplever halvparten av befolkningen i Gaza nå matusikkerhet, og om ikke nødhjelp slipper inn vil det om kort tid resultere i hungersnød..

NRK - 2 timer siden

Funnet miljøgifter – stenger populær øy i Oslofjorden

Deler av den populære badeøya Gressholmen blir stengt for publikum fordi det kan være helseskadelig å oppholde seg der. Årsaken er forurensning fra en gammel skytebane på øya i Indre Oslofjord, skriver Aftenposten. Oslo kommune ber folk unngå å spise bær, sopp, fisk, skjell og skalldyr fra Gressholmen og Rambergøya.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brannar

Både i Aureosen i Hustadvika og i Breivika i Ålesund har brannvesenet kontroll på to brannar i bustadhus. I Aureosen ryk det litt frå taket framleis, men ettersløkking har starta. Også i Breivika er brannen slått ned.

NRK - 2 timer siden

Folk lever lengst i Akershus

FHIs folkehelseprofil viser at folk er sunnest i Akershus. De lever lenger og er friske lenger. De som sliter mest med helsa bor i Østfold og Finnmark.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com