NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 13:05

NRK - 26 aug 21 kl. 20:13

Riksveg 5 stengt grunna bilbrann

På riksveg 5 utanfor Frudalstunnelen, i retning Sogndal, er vegen stengt grunna bilbrann, opplyser Vegtrafikksentralen. Ein varebil stod i full fyr, men bilbergar skal saman med ein lastebilsjåfør ha lukkast med å sløkke brannen, opplyser vaktkommandør Tore Fanebust ved 110-sentralen Vest. Føraren av bilen kom seg ut og det er ikkje meldt om personskade. Brannvesenet er på veg til staden og vil få kjølt ned køyretøyet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frudalstunnelen, Sogndal, Vegtrafikksentralen, Tore Fanebust, Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riksveg5 , stengt, grunna, bilbrann
NRK - 15 jun 21 kl. 07:14

Fylkesveg stengt grunna steinras

Fylkesveg 5442 Ortnevik i Høyanger er stengt grunna eit steinras tre-fire kilometer vest for Ortnevik ferjekai. Steinblokker og tre sperrar vegen, melder Vegtrafikksentralen. Entreprenør er på veg til staden..

NRK - 26 jul 21 kl. 13:55

Bergensbanen stengt grunna brann

Bergensbanen er stengt mellom Haugastøl og Geilo grunna brann ved sporet, melder Bane Nor..

NRK - 28 jul 21 kl. 09:47

E16 ved Øye i Valdres stengt

E16 ved Øye i Valdres er stengt i minst eit døgn, grunna jord- og steinskred. E16 Valdres er eit sterkt trafikkert knutepunkt mellom Austlandet og Vestlandet. – Alle som har planlagt å køyre E16 aust-vest eller omvendt, må no køyre over riksveg 52 Hemsedalsfjellet, sier trafikkoperatør Hilde Bjørnstad ved Vegtrafikksentralen Øst..

NRK - 23 jun 21 kl. 09:13

Vei stengt på grunn av bilbrann

Fylkesvei 255 ved Fåberg kirke på Lillehammer er stengt på grunn av en bilbrann. Det opplyser vegtrafikksentralen øst på Twitter..

NRK - 17 sep 21 kl. 16:28

Bilbrann stenger Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt som følge av en bilbrann på Hurumsiden utenfor tunnelen. Ved 16-tiden var tunnelen tømt for biler, og brannen var slukket. Det er ikke kjent hvor lenge tunnelen vil holdes stengt.

NRK - 05 jun 21 kl. 14:13

Bil hamna på taket

Tyssedalstunnelen på riksveg 13 i Ullensvang har vore stengt ein kort periode grunna eit trafikkuhell, men er no open att. Ein bil skal ha køyrt i ein fjellvegg og hamna på taket mellom Kviturtunnelen og Tyssedalstunnelen. Dei involverte er bevisste og to personar får tilsyn av lege, melder politiet..

NRK - 30 okt 21 kl. 19:18

Bilbrann ved Harebakken

Nødetatene har rykket ut til en bilbrann ved Harebakken i Arendal. Trafikken på E 18 er stengt mellom Harebakken og Torsbuåsen..

NRK - 30 okt 21 kl. 19:18

Bilbrann - tre personer til sykehus

Nødetatene rykket tidligere lørdag kveld ut til en bilbrann ved Harebakken i Arendal. Tre personer er sendt til sykehus for videre oppfølging, opplyser politiet. De skriver på Twitter det ser ut som at det har skjedd en trafikkulykke i forkant av brannen.

NRK - 17 aug 21 kl. 13:30

Bilbrann i tunnel på Strynefjellet

Det brenn i ein personbil som står kring ein til to kilometer inne i Oppljostunnelen på riksveg 15 på Strynefjellet. Tunnelen er no stengt. Politiet opplyser at situasjonen er uoversiktleg.

NRK - 02 okt 21 kl. 11:11

Østfoldbanen stengt grunna flaum

Østfoldbanen er laurdags føremiddag stengt mellom Halden og Sarpsborg på grunn av flaum, skriv Dagbladet. Det blir jobba med å rette feilen, men det kan ta tid. – Vi har fått vatn i eit teknisk rom.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt