VG > Økonomi

Monday, 05 December, 12:27

VG - 24 sep 22 kl. 20:49

Riksmeklerens bolletriks

RIKSMEKLEREN (VG) Mats Rulands innkjøp av en hel bærepose med hveteboller skal ha virket positivt på stemningen mellom partene i lærerstreiken..
Les mer på VG


Les mer om:
Riksmekleren, Rulands

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Riksmeklerens, bolletriks
NRK - 30 maj 22 kl. 22:14

Mekling for havnearbeiderne

Det ble mandag brudd i forhandlingene omkring Havne- og terminaloverenskomsten og Speditøroverenskomsten, og dermed havner forhandlingene på Riksmeklerens bord. Det opplyser leder Terje Samuelsen av Fellesforbundets tariffavdeling i en pressemelding. Underveis i forhandlingene NHO Logistikk- og Transport ble det klart at partene ikke maktet å komme til enighet.

NRK - 08 jul 22 kl. 09:44

Riksmeklerens kontor om SAS-streiken: – Ser helt låst ut

Riksmekleren har foreløpig ingen planer om å ta kontakt med partene i SAS-streiken. – Det er ingen grunn til at det skal skje per nå, opplyser Riksmeklerens kontor til NTB. – Generelt når det er streik er det kontakt mellom mekler og partene og det jobbes på bakrommet.

NRK - 11 maj 22 kl. 05:36

Ingen ny kulturstreik

Det er oppnådd enighet mellom Spekter og LO Stat/Fagforbundet om pensjon for teatrene og operaen, opplyser Spekter i en pressemelding onsdag morgen. Partene ble enige flere timer på overtid. – Med hjelp fra riksmeklerens kontor, har vi kommet til enighet med LO Stat om pensjon også for Fagforbundets medlemmer i teatre og operaene.

NRK - 24 maj 22 kl. 13:30

Lektorlaget sier nei i lønnsoppgjøret – fare for streik

Lektorlaget mener at forslaget fra mekleren ikke gir tilstrekkelig reallønnsvekst og at etterslepet er for stort. Dermed er det fremdeles fare for streik. – Vårt sentralstyre skal i samråd med fylkeslederne ta stilling til riksmeklerens forslag, sier leder i Norsk Lektorlag, Helle Christin Nyhuus..

NRK - 12 jun 22 kl. 00:25

Mekling på overtid for oljeansatte

Til sammen 845 oljearbeidere tas ut i streik hvis partene i meklingen om sokkelavtalen ikke blir enige. Meklingen fortsetter utover natten, bekrefter Riksmeklerens kontor overfor NTB like etter at fristen utløp ved midnatt. Meklingen startet fredag.

NRK - 21 jun 22 kl. 00:09

Mekling på overtid for bakkemannskap

Tirsdag kan bakkemannskapene på flyplassene i Bergen og Trondheim bli tatt ut i streik. Meklingen mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart fortsetter på overtid hos Riksmekleren, opplyser Riksmeklerens kontor til NRK..

NRK - 21 jun 22 kl. 10:45

Mekling er i gang på oljeservice

Tirsdag og onsdag er det mekling om Oljeserviceavtalen med Industri Energi og Brønnserviceavtalen med Safe, melder Norsk olje og gass i en pressemelding. – Det er viktig å bli enige om et ansvarlig og moderat lønnsoppgjør for å sikre at industrien beholder sin konkurransekraft og robusthet. Frontfaget ga en ramme på 3,7 prosent for tariffoppgjøret for 2022 og danner normen for dette oppgjøret, sier Elisabeth Brattebø Fenne, forhandlingsleder og direktør arbeidsliv i Norsk olje og gass.

NRK - 30 jun 22 kl. 23:39

Ingen streik i NRK

Det blir ingen streik i NRK. Det melder arbeidsgiverforeningen Spekter i en pressemelding. – Spekter og NRK er fornøyd med at vi med bistand fra riksmeklerens kontor har kommet til enighet med LO Stat i lønnsoppgjøret for NRK.

NRK - 08 jul 22 kl. 09:44

Riksmekleren om SAS-streiken: – Ser helt låst ut

Riksmekleren har foreløpig ingen planer om å ta kontakt med partene i SAS-streiken. – Det er ingen grunn til at det skal skje per nå, opplyser Riksmeklerens kontor til NTB..

Klartale - 02 sep 22 kl. 11:07

Flere lærere streiker fra neste uke

Flere lærere går ut i streik. 3.200 lærere i streik utvides med 300 nye lærere, hovedsakelig i Bærum.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Store svingninger i politikken

Svingningene i partienes velgeroppslutning kan sies å ha blitt det mest stabile trekket i norsk politikk. Det gir håp for partier i motvind..

VG - 2 timer siden

Kinesiske storbyer lemper på smittevernet

I Beijing gjenåpner butikker, mens pendlere slipper å teste negativt for å ta kollektivtransport. Kinas nedskalering av coronarestriksjonene er i gang..

VG - 5 timer siden

Er det mulig å stoppe Mbappé?

DOHA (VG) England ser bra ut, Kylian Mbappé ser best ut..

VG - 13 timer siden

Verdens eldste pennevenner - nå møtes de på Zoom

De har brevvekslet siden de var tenåringer. Nå er pennevennene begge blitt 100 år. Og de holder fortsatt kontakt.

VG - 14 timer siden

Vladimir Putin mister støtten til krigen: – Trues av kollaps

En krigshissig Vladimir Putin har grunn til å bekymre seg over en ny og hemmelig meningsmåling. En Russland-ekspert sier at særlig de unge vil ha fredsforhandlinger med Ukraina..

VG - 14 timer siden

Supertalentet hylles som Englands sjef av legender: – Enorm

AL KHOR (VG) (England-Senegal 3–0) Med 19 år gamle Jude Bellingham som en majestet på midtbanen fant Harry Kane (29) endelig målformen for England..

VG - 15 timer siden

Kanye West-anger: Tatoveringsstudio tilbyr gratis fjerning av tatoveringer

Kanye West antisemittistiske uttalelser har fått mange fans til å angre på fan-tatoveringene sine..

VG - 17 timer siden

Kate Winslet dekket regning på 200.000 kroner for familie: – Kunne ikke la det skje

Skuespiller Kate Winslet (47) «ble knust» da hun hørte om kvinnen som fikk en strømregning på 17.000 pund..

VG - 17 timer siden

Kilde slo rivalen – ligger an til seier

Det ble et nytt hundredelsdrama mot sveitseren Marco Odermatt, men Aleksander Aamodt Kilde (30) var nok en gang best – og ser ut til å vinne søndagens super-G..

VG - 18 timer siden

Historiske Giroud og brennhete Mbappé sendte Frankrike til kvartfinale

(Frankrike - Polen 3–1) Olivier Giroud (36) ble tidenes mestscorende spiller for det franske herrelandslaget da de regjerende verdensmesterne tok seg til kvartfinale. Kylian Mbappé (23) herjet med Polen i andre omgang..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com