Dagbladet > Nyheter

Friday, 24 March, 09:42

Dagbladet - 12 jan 23 kl. 03:10

Revet ut av moras armer

Kyle Doan (5) er fortsatt savnet etter at han mandag ble tatt av det voldsomme flomvannet som har skylt over store deler av California de siste dagene..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Doan, California

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Revetut av , moras, armer
NRK - 23 nov 22 kl. 11:29

Israelske soldater har revet skole på Vestbredden

Det israelske militæret har revet en skole på den okkuperte Vestbredden, opplyser den israelske menneskerettsgruppa B'Tselem. Rivingen ble gjennomført etter at israelsk høyesterett tidligere i år ga grønt lys til at palestinere kan bortvises fra området. Ifølge B'Tselem var det skolebarn i klasserommene da soldatene ankom stedet onsdag.

NRK - 18 feb 23 kl. 00:33

Ukraina ber om omstridte klasevåpen og fosforbomber

Ukraina ber sine vestlige allierte om klasevåpen og fosforbomber. – Russland bruker slike hver dag, sier Ukrainas infrastrukturminister Oleksandr Kubrakov, som deltar på den store sikkerhetskonferansen i München. Klasevåpen er bomber, granater eller stridshoder som åpner seg i luften og slynger ut hundrevis av mindre sprengladninger over et stort område.

Dagbladet - 04 nov 22 kl. 09:20

Påstår «mamma» bor her

Den spionsiktede forskeren etterlot seg ett spor i Brasil: Den påståtte moras navn. Dagbladet fant adressen hennes, og dro dit..

Aftenposten - 22 okt 22 kl. 13:20

Berge Furre søkte en «tredje vei» til fred i Europa. Han ville ha revet seg i hår og skjegg nå.

Berge Furre var blant drømmerne som søkte en «tredje vei» til fred i Europa. Han ville ha revet seg i hår og skjegg nå..

Aftenposten - 06 nov 22 kl. 11:29

Kan russere og ukrainere spille musikk sammen igjen? Dirigenten føler seg revet i to.

Vasily Petrenko er halvt ukrainsk, halvt russisk. Nå føler han seg revet i to. Det er nesten som en krig inni ham selv..

NRK - 04 dec 22 kl. 05:11

Hjemmet til hijabløs klatrer skal være revet

Hjemmet til den iranske kvinnelige klatreren Elnaz Rekabi er ødelagt, ifølge det regimekritiske nettstedet IranWire, skriver CNN. Rekabi konkurrerte uten den foreskrevne hijaben i Sør-Korea i oktober. Det skjedde på samme tid som tusenvis av iranere protesterte mot prestestyrets strenge kleskoder for kvinner.

NRK - 03 feb 23 kl. 12:13

Gangbru revet ned av kjøretøy i Asker – E16 stengt i begge retninger

Nødetatene er på vei til Ringeriksveien før Sollihøgda, der et kjøretøy har kjørt i en gangbru og revet den ned, melder politiet. Gangbrua ligger nå over E16 og sperrer begge retninger. Det er ikke meldt om noen personskader i forbindelse med hendelsen..

NRK - 03 feb 23 kl. 12:13

Gangbru revet ned av kjøretøy ved Sollihøgda – E16 stengt i begge retninger ved Ringeriksveien

Nødetatene er på vei til Ringeriksveien før Sollihøgda på grensa mellom Hole og Bærum kommune, der et kjøretøy har kjørt i en gangbru og revet den ned, melder politiet. Gangbrua ligger nå over E16 og sperrer begge retninger. Det er ikke meldt om noen personskader i forbindelse med hendelsen..

NRK - 03 feb 23 kl. 12:13

Gangbru revet ned av lastebil ved Sollihøgda – E16 stengt i begge retninger ved Ringeriksveien

Nødetatene er på vei til Ringeriksveien før Sollihøgda i Hole kommune, der ein lastebil har kjørt i en gangbru og revet den ned, melder politiet. Gangbrua ligger nå over E16 og sperrer begge retninger. – Dette skaper store utfordringer for trafikken.

NRK - 03 feb 23 kl. 12:13

Gangbru revet ned av lastebil – E16 stengt i begge retninger mellom Skui og Sollihøgda

Nødetatene er på vei til Ringeriksveien før Sollihøgda i Hole kommune, der ein lastebil har kjørt i en gangbru og revet den ned, melder politiet. Gangbrua ligger nå over E16 og sperrer begge retninger mellom Skui i Bærum og Sollihøgda i Hole. – Dette skaper store utfordringer for trafikken.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Lurven har tatt over Operastranda

Halvannet år etter at Oslo fikk en splitter ny bystrand, er den innbydende bunnen dekket med den slimete brun-grønne lurven. Nå vil MDG ha Norges første havgartner..

Dagbladet - 1 time siden

- Må bli kvitt «Spring Break»

Ordføreren i Miami fortviler etter kaoset som utspiller seg i byen..

Dagbladet - 3 timer siden

Ventes avgjørelse

Ett av Baneheia-drapene er uoppklart etter at Viggo Kristiansen ble frikjent. Nå skal Riksadvokaten avgjøre om saken mot Jan Helge Andersen bør gjenopptas..

Dagbladet - 3 timer siden

Lengter du etter vår? Glem det

I Nord-Norge er det fortsatt vinter, og i helga vil den snike seg lenger sørover. Lengter du etter vår, må du vente enda litt til..

Dagbladet - 10 timer siden

- Spektakulært syn

Flyturen hjem fra Nord-Norge bød på en opplevelse av de sjeldne..

Dagbladet - 11 timer siden

- Ligger litt over

Lege Hilde Marie Lund opplyser at antall meldte utbrudd for omgangssyke ligger litt over antallet for samme tid i fjor. Hun kommer med noen klare tips dersom sykdommen inntar husstanden..

Dagbladet - 12 timer siden

123 politifolk skadd

Over en million mennesker har marsjert i franske byer. Totalt er 80 demonstranter pågrepet..

Dagbladet - 16 timer siden

Fransk språkkrangel om Notre-Dame

Som om ikke Notre-Dame allerede har hatt nok, med storbrannen i 2019. Nå saksøkes katedralen for å bare ha satt opp skilt på ett fremmedspråk - engelsk..

Dagbladet - 20 timer siden

- Han ville selge bobilen hennes

Politiet mener den norske kvinnen har ligget død i samboerens fryser siden høsten 2018. Året etter skal han ha banket på hos en bekjent og ville selge bobilen hennes..

Dagbladet - 20 timer siden

13-åring: - Torturert i flere timer

Tre andre tenåringer er siktet, etter at ei jente skal ha blitt holdt fanget og torturert i mange timer. En video av hendelsen sirkulerer på nett. Politiet oppfordrer til å ikke dele den..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com