NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 12:54

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: Én person død etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer regjeringssjef for de lokale myndighetene på Krim, Sergei Aksyonov. Rundt 14.45 kom det meldinger om flere eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Saki ved Novofedorivka på Krim-halvøya. Det russiske forsvarsdepartementet sa først at det ikke var noen skadde og at det ikke var snakk om et angrep, men at ammunisjon ble detonert ved flybasen. Det meldte flere russiske nyhetsbyrå.
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters, Krim, Aksyonov, Saki, Novofedorivka, Ria Novosti, Tass, York Times, Den

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: ReutersÉn person , død, etter, eksplosjoner, Krim
NRK - 26 dec 22 kl. 03:11

Meldinger om eksplosjoner ved russisk flybase

Russiske medier meldte natt til mandag om eksplosjoner på flybasen Engels. Basen ligger hundrevis av kilometer fra frontlinjene i Ukraina. Ved 1.

Klartale - 11 jan 23 kl. 11:15

Drap og vold i Sverige

Aldri før har så mange personer blitt skutt og drept i Sverige på ett år. I 2022 ble 64 personer drept på den måten i nabolandet vårt, ifølge nyhetsbyrået NTB. 11 av drapene skjedde i Stockholm.

NRK - 04 maj 23 kl. 03:22

Eksplosjoner hørt i flere byer i Ukraina

Eksplosjoner ble hørt i Ukrainas hovedstad Kyiv og flere andre byer natt til onsdag, ifølge lokale myndigheter og medier. – Luftvernsystemet fungerer i Kyiv-regionen, skriver Kyivs militæradministrasjonen på Telegram. Det var minst ett stort smell i Kyiv i natt, ifølge vinter nyhetsbyrået Reuters har snakket med.

NRK - 02 jul 22 kl. 06:42

Meldinger om eksplosjoner i Mykolajiv

Flere kraftige eksplosjoner er hørt i Mykolajiv natt til lørdag. Mykolajiv er en havneby med 500 000 innbyggere sør i Ukraina – Det er kraftige eksplosjoner i byen. Søk dekning, skriver byens ordfører Oleksandr Senkevitsj i meldingstjenesten Telegram ifølge Sky News.

NRK - 12 dec 22 kl. 08:04

CNN: Meldinger om eksplosjoner på Krim-halvøya

Det er meldt om flere eksplosjoner på den russisk-okkuperte Krim-halvøya mandag, ifølge CNN. Eksplosjonene hevdes å ha rammet russiske militærbrakker. Ifølge CNN skal det ha blitt hørt flere eksplosjoner i Sevastopol, hovedkvarteret for den russiske Svartehavsflåten, og ved russiske militærbrakker i landsbyen Sovietske.

NRK - 10 maj 23 kl. 12:01

Nye eksplosjoner og kamper i Khartoum

Vitner melder igjen om voldsomme eksplosjoner i Sudans hovedstad Khartoum. Tross samtaler mellom partene raser kampene mellom hærstyrkene i landet videre. Et vitne i nabobyen Omdurman forteller om «eksplosjoner og kraftig artilleriild», mens andre vitner forteller om minst to store eksplosjoner gjennom natta..

NRK - 26 apr 22 kl. 09:06

Eksplosjoner ødela radioantenner i Moldova

I utbryterregionen Transdniestria i Moldova er to radioantenner ødelagt etter eksplosjoner, melder innenriksdepartementet ifølge Reuters. – I dag tidlig skjedde to eksplosjoner i landsbyen Maiax. Den første klokken 06.

Klartale - 28 sep 22 kl. 11:30

EU truer med kraftig svar etter gasslekkasjer

Josep Borrell sier at alle forsøk på å ødelegge energi-infrastrukturen til Europa er uakseptabel. Han er lover at Den europeiske union (EU) vil svare på en «kraftig og samlet» måte. Borrell er utenrikssjef i unionen.

NRK - 31 okt 22 kl. 07:10

Meldinger om eksplosjoner og strømbrudd i Kyiv

Mandag morgen er det meldt om flere eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv. Meldingene kommer blant annet fra nyhetsbyråene Reuters og AFP. Avisen Kyiv Independent skriver på Twitter at det skal være meldt om sju eller åtte eksplosjoner.

NRK - 16 maj 23 kl. 04:55

Luftangrep mot Ukrainas hovedstad

Et objekt er skutt ned over dyreparken i Ukrainas hovedstad og det er hørt eksplosjoner i flere bydeler, opplyser lokale myndigheter. - Noen få eksplosjoner i Solomjanskyj-distriktet, skriver Kyivs ordfører Vitalij Klitsjko i meldingstjenesten Telegram. Han opplyser at vrakrester har falt ned og ført til brann i flere biler i denne bydelen, og han legger til at vrakrester har falt ned også over hovedstadens dyrepark, som ligger i bydelen Sjevtsjenkivskyj.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Lier Hansen til DN: Ser ikke bort ifra at han har gjort noe ulovlig

Den tidligere Norsk Industri-sjefen Stein Lier Hansen sier til Dagens Næringsliv at han ikke ser bort ifra at han har gjort noe ulovlig. – Jeg ser ikke bort fra det. Det ligger i kortene at det er ting som bør undersøkes, sier han.

NRK - 30 minutter siden

– Jeg tenkte at han som skjøt var en idiot

Kim Adrian Omland var i Oslo for å delta på Tons of Rock. Utover kvelden havnet han på Eilefs. I løpet av kvelden går han ut for å ta seg en røyk.

NRK - 30 minutter siden

Gruvearbeidere fanget etter steinras

Minst 13 gruvearbeidere er fanget i en gruve øst i Russland på grunn av steinras. Russiske myndigheter sier de gjør alt de kan for å redde dem. Gruven ligger i regionen Amur, og er en av Russlands største gullgruver.

NRK - 45 minutter siden

Ny runde med sanksjoner innført mot Russland

Norge har innført en ny runde med sanksjoner mot president Putin og det russiske regimet. Sanksjonene trer i kraft i dag. – Russlands krig mot Ukraina er et alvorlig brudd på folkeretten.

NRK - 45 minutter siden

– Har tatt kontroll over landsby

Russiske styrker skal ha tatt kontroll over landsbyen Orlivka i Donetsk regionen i Ukraina, ifølge det russiske utenriksdepartementet. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Landsbyen ligger 9,5 kilometer fra den byen Avdiivka som er kontrollert av russerne.

NRK - 2 timer siden

En person skadet etter arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.

NRK - 1 time siden

Politiet: Avdøde i Nord-Odal ble skutt

Etter å ha mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter politiet at en mann som er funnet død i Nord-Odal, ble skutt. – Politiet kan bekrefte at avdøde ble skutt, men vi kan ikke per nå kommentere noe om hendelsesforløpet, sier politiadvokat Christine Lundstein. En mann i 30-årene er siktet for å ha drept broren sin i 40-årene på en hytte i Austvatn i Nord-Odal sent torsdag kveld.

NRK - 1 time siden

Dømt for rasistiske ytringar på ferjetur

Ein mann i 30-åra er dømd til 21 dagars fengsel etter å ha uttrykt rasistiske ytringar mot ein medpassasjer på ei ferje frå Moss til Horten. Hendinga skjedde i februar i fjor, og mannen var rusa under hendinga. Mannen skal ha gått bort til ein gut og uttrykt rasistiske ytringar i kafeen ombord.

NRK - 1 time siden

– Så dødsangsten i blikket til folk

Bjarne Finsrud, som mottok medalje for edel dåd i gull i februar, står nå i vitneboksen i rettssaken mot Zaniar Matapour. Natt til 25. juni 2022 var han den første som taklet Matapour, og var med på å legge ham i bakken.

NRK - 1 time siden

Erling Folkvord bisettes tirsdag

Tirsdag bisettes tidligere Rødt-politiker Erling Folkvord i en åpen seremoni fra Arbeidersamfunnet i Oslo. Han døde fredag 1. mars.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com