NRK > Nyheter

Friday, 24 March, 11:26

NRK - 08 jan 23 kl. 16:31

Reuters: Ingen tegn til døde etter russisk rakettangrep

Russland hevdet i ettermiddag å ha drept over 600 ukrainske soldater i et rakettangrep mot byen Kramatorsk øst i Ukraina. Nyhetsbyrået Reuters melder imidlertid at det ikke er tegn til døde eller skadde i områdene Russland hevder å ha truffet. Det russiske forsvarsdepartementet hevdet å ha angrepet flere bygninger som huset ukrainske soldater i Kramatorsk natt til søndag. Departementet hevdet dette var et hevnangrep etter at Ukraina angrep russiske styrker første nyttårsdag, der minst 89 russiske soldater skal ha blitt drept. Bygningene skal ikke være skadet og det var ingen tegn til ødeleggelser i området, ifølge journalister fra Reuters på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kramatorsk, Ukraina, Reuters, Russland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: ReutersIngen , tegn, til, døde, etter, russisk, rakettangrep
Klartale - 26 sep 22 kl. 06:00

Synes du det er mange rundt deg som snufser nå?

Host.Kremt.Snufs.

NRK - 21 sep 22 kl. 09:33

Professor: – Et tegn på desperasjon i Russland

Sven Holtsmark, professor ved Institutt for forsvarsstudier og Forsvarets høgskole, kaller Russlands varsel om å kalle inn 300.000 reservesoldater et tegn på desperasjon. – Hvis ikke økningen i personell kan følges opp med en tilsvarende økning i utstyr, er det slett ikke gitt at denne mobiliseringen vil ha noen som helst betydning i det hele tatt, sier Holtsmark til NRK.

NRK - 09 okt 22 kl. 14:22

Ingen tegn på at andre stater står bak sabotasje i Tyskland

Tysk politi sier de ikke har utelukket at det er et politisk motiv bak sabotasje mot den tyske jernbanen, men at de ikke ser noen tegn på at en annen stat står bak. De ser heller ikke tegn til at det skal være terrorisme. Politiet uttaler at det tidligere har vært venstreekstremister som har stått bak sabotasje mot den statlige jernbaneoperatøren Deutsche Bahn..

NRK - 23 feb 23 kl. 15:31

Stoltenberg: Ser tegn til at Kina kan sende våpen til Russland

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier til Reuters at alliansen har sett tegn til at Kina er i ferd med å vurdere og planlegge å sende våpen til Russland. – Det er derfor USA og andre allierte har vært veldig tydelige, med å advare mot det. Og Kina burde selvfølgelig ikke støtte Russlands ulovlige krig, sier Stoltenberg i intervjuet.

NRK - 23 feb 23 kl. 15:31

Stoltenberg: Tegn til at Kina kan sende våpen til Russland

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier til Reuters at alliansen har sett tegn til at Kina er i ferd med å vurdere og planlegge å sende våpen til Russland. – Det er derfor USA og andre allierte har vært veldig tydelige, med å advare mot det. Og Kina burde selvfølgelig ikke støtte Russlands ulovlige krig, sier Stoltenberg i intervjuet..

Klartale - 16 nov 22 kl. 13:11

Tror raketten som traff Polen var en ulykke

To personer døde etter at en rakett traff en landsby i Polen. Det skjedde tirsdag. Samme kveld hintet Andrzej Duda om at raketten kunne være fra Russland.

NRK - 28 nov 22 kl. 10:39

Russland negative til tilbaketrekning fra Zaporizjzja

Det er kommet tegn den siste tiden på at Russland forbereder tilbaketrekning fra atomkraftverket Zaporizjzja, mener sjefen for Energoatom, Petro Kotin, og viser til uttalelser i russisk presse. Mandag formiddag avviser imidlertid Kreml dette. I en uttalelse sier en talsmann at en ikke trenger «å lete etter tegn der de ikke finnes».

NRK - 29 okt 22 kl. 10:29

Reuters: Tusenvis av migrantarbeidere kastet ut i Doha

Myndighetene i Qatar har tømt og stengt flere boligblokker der migrantarbeidere bodde i Doha under én måned før fotball-VM, skriver Reuters. Blokkene skal være i samme område hvor det er ment at besøkende skal bo under det omstridte mesterskapet. Arbeiderne som bodde i blokkene sier til Reuters at de onsdag kveld fikk to timers varsel på å forlate hjemmene sine før bygningene senere på kvelden ble stengt.

Klartale - 09 dec 22 kl. 12:17

Her er tipsene for den beste brettspilljulen

– Brettspill går jo ikke av moten, heldigvis, men de fikk enda mer bein å gå på under pandeminedstengningen, sier Remo Rehder som er gründeren bak forbrukeropplysningssiden Brettspillguiden – og en mann som har god oversikt når det gjelder spilltrender. Til spørsmålet om mer av den langsomme tiden, som vi fikk under koronanedstengingen, har gitt brettspill-oppsving – svarer han:– Alle var jo plutselig hjemme, og hele familien skulle forholde seg til hverandre over lengre tid. Det førte til et behov for å ha aktiviteter alle kunne være med på, og da viste brettspillene sin fortreffelighet – og salgstallene økte betraktelig.

NRK - 28 feb 23 kl. 18:07

Ukrainsk etterretning avviser at Kina vurderer våpenstøtte til Russland

Det er ingen tegn til at Kina vurderer å forsyne Russland med våpen, sier lederen for Ukrainas militære etterretningstjeneste, Kyrylo Budanov. – Jeg tror ikke Kina på det nåværende tidspunkt vil gå med på å sende våpen til Russland, sier Budanov i et lengre intervju med Voice of America. – Jeg ser heller ingen tegn til at dette blir diskutert, legger han til.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Deutsche Bank stuper på børsen

Den tyske storbanken Deutsche Bank faller kraftig i aksjemarkedet, og de europeiske børsene er på vei nedover. På formiddagen hadde bankens aksjer stupt over 11 prosent på Frankfurt-børsen. I forkant av fallet hadde det vært en kraftig økning i prisen for å forsikre seg mot at Deutsche Bank misligholder gjelden sin.

NRK - 15 minutter siden

Jan Helge Andersen blir ikke pågrepet

Statsadvokat Johan Øverberg, som har vært ansvarlig for den nye etterforskningen av Baneheia-saken, sier at påtalemyndigheten har diskutert og vurdert om de skal pågripe Jan Helge Andersen. – Spørsmål om en eventuell pågripelse har vært diskutert og vurdert, men ikke funnet at det er noe grunnlag, sier Øverberg til NRK. – Blir det videre etterforskning?

NRK - 15 minutter siden

Flere døde av tuberkulose i Europa

For første gang på 20 år har det vært en økning i antall dødsfall som følge av tuberkulose i Europa-regionen til Verdens helseorganisasjon (WHO). Regionen omfatter både Europa og land i Sentral-Asia, samt Israel. Økningen fant sted i 2021, det siste året med tilgjengelig statistikk.

NRK - 30 minutter siden

Prisstigning øker prislappen på flyplass i Rana

Et brev fra Samferdselsdepartementet slår fast at kostnadsrammen for den nye lufthavnen ved Mo i Rana økes til 4 milliarder kroner, skriver Rana Blad. I 2021 var det anslått at flyplassen ville koste 3,3 milliarder kroner Samferdselsdepartementet har gitt Avinor AS oppdraget med å bygge den nye lufthavna, innenfor den kostnadsrammen som Stortinget har vedtatt. Departementet forventer som eier av Avinor AS og oppdragsgiver for prosjektet, at det skal gjennomføres innenfor den vedtatte kostnadsrammen, står det i brevet..

NRK - 30 minutter siden

Fiskeridirektoratet melder Aller Aqua etter fiskerømming

Det var i fjor haust at 35.000 fiske rømde frå Aller Aqua Norway AS sitt anlegg i Høyanger kommune. Saka har blitt følgt opp av Fiskeridirektoratet.

NRK - 15 minutter siden

Bjørn Olav Jahr er fornøyd med avgjørelsen

Forfatter og journalist Bjørn Olav Jahr har skrevet to bøker om Baneheia-saken og ment at Viggo Kristians var uskyldig dømt for voldtekt og drap. Han mener det er bra at riksadvokaten har bedt om at saken mot Jan Helge Andersen tas opp igjen. – eg er veldig fornøyd med avgjørelsen og tenker at den er veldig riktig, og er helt som forventet.

NRK - 30 minutter siden

Gjenopptakelseskommisjonen: Kan ta tid

Det vil ta tid før Gjenopptakelseskommisjonen er klar med av avgjørelse om straffesaken mot Jan Helge Andersen gjenopptas, sier kommisjonens leder. – Jeg kan ikke si noe konkret om hvor lang tid dette vil ta. Det kan hende at sekretariatet orienterer Gjenopptakelseskommisjonen innen det neste møtet vårt i mai, men det vil nok ta lenger tid før vi har behandlet saken ferdig, sier kommisjonsleder Kamilla Silseth til NTB.

NRK - 30 minutter siden

Overraskende økning i detaljhandelen i Storbritannia

Detaljhandelen i Storbritannias vokste mer enn ventet forrige måned og ligger nå på samme nivå som før pandemien. Økingen var på 1,2 prosent, ifølge nye tall fra det statistiske sentralbyrået ONS, gjengitt av Bloomberg. Økonomer som deltok i en Bloomberg-undersøkelse i forkant ventet langt lavere vekst.

NRK - 30 minutter siden

Andersens forsvarer: Nekter fortsatt for drap på Lena

Jan Helge Andersen forsvarer Svei Holden sier klienten hans nekter for å ha drept Lena Sløgedal Paulsen. – Jeg hadde nettopp en samtale med han, og han fastholder først og fremst at han ikke er skyldig i den anklagen om drap. Men nå får vi bare ta påtalemyndighetens vurderinger til etterretning så vil vår oppgave være å belyse saken best mulig, sier Holden til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Indisk opposisjonsleder kastet ut av nasjonalforsamlingen

Den indiske opposisjonslederen Rahul Gandhi får ikke lenger være medlem av nasjonalforsamlingen i landet etter at han torsdag ble dømt for ærekrenkelse. – Rahul Gandhi har blitt diskvalifisert fra nasjonalforsamlingen som følge av ærekrenkelsesdommen, heter det i en uttalelse fra Indias nasjonalforsamling fredag. Flere medlemmer av nasjonalforsamlingen har protestert mot torsdagens domfellelse, der Gandhi dømt til to års fengsel for ærekrenkelse løst knyttet til Indias statsminister Narendra Modi.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com