NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 17:16

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: Én person død etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer regjeringssjef for de lokale myndighetene på Krim, Sergei Aksyonov. Rundt 14.45 kom det meldinger om flere eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Saki ved Novofedorivka på Krim-halvøya. Det russiske forsvarsdepartementet sa først at det ikke var noen skadde og at det ikke var snakk om et angrep, men at ammunisjon ble detonert ved flybasen. Det meldte flere russiske nyhetsbyrå.
Les mer på NRK


Les mer om:
Reuters, Krim, Aksyonov, Saki, Novofedorivka, Ria Novosti, Tass, York Times, Den

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: ReutersÉn person , død, etter, eksplosjoner, Krim
NRK - 02 jul 22 kl. 06:42

Meldinger om eksplosjoner i Mykolajiv

Flere kraftige eksplosjoner er hørt i Mykolajiv natt til lørdag. Mykolajiv er en havneby med 500 000 innbyggere sør i Ukraina – Det er kraftige eksplosjoner i byen. Søk dekning, skriver byens ordfører Oleksandr Senkevitsj i meldingstjenesten Telegram ifølge Sky News.

NRK - 26 apr 22 kl. 09:06

Eksplosjoner ødela radioantenner i Moldova

I utbryterregionen Transdniestria i Moldova er to radioantenner ødelagt etter eksplosjoner, melder innenriksdepartementet ifølge Reuters. – I dag tidlig skjedde to eksplosjoner i landsbyen Maiax. Den første klokken 06.

NRK - 29 maj 22 kl. 16:31

Reuters: Eksplosjoner hørt i byen Zelenskyj besøkte

Reuters melder at det er hørt flere kraftige eksplosjoner i Kharkiv, byen som president Volodymyr Zelenskyj bare timer tidligere besøkte i Ukraina. Zelenskyj har vært på på sitt første besøk øst i Ukraina siden Russlands invasjon av landet i februar. Kharkiv er hardt rammet av krigen.

NRK - 09 aug 22 kl. 15:36

Reuters: Eksplosjoner nær russisk flybase på Krim

Det har gått av eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya tirsdag, melder nyhetsbyrået Reuters. Det russiske forsvarsdepartementet sier at det ikke er snakk om et angrep, men at ammunisjon ble detonert ved flybasen, og at ingen personer har kommet til skade, ifølge Reuters som siterer det russiske nyhetsbyrået Ria..

NRK - 27 apr 22 kl. 04:50

Eksplosjoner hørt i Luhansk

Det er hørt eksplosjoner fra et ammunisjonslager i den russisk-okkuperte Luhansk-regionen i Ukraina, melder avisa Kyiv Independent. Ifølge avisa har den russiske nyhetstjenesten Meduza meldt at beboere forteller om flere timer med eksplosjoner i byen Irmino som har vært under russisk kontroll siden 2014..

NRK - 17 maj 22 kl. 01:18

Eksplosjoner i Lviv

Flere nyhetsmedier og byråer melder om nye eksplosjoner i Lviv vest i Ukraina i morgentimene 17. mai. Ifølge CNN er det både hørt eksplosjoner og sett luftforsvar, men det skal ikke være meldt om skadde..

NRK - 26 jun 22 kl. 06:29

Flere eksplosjoner i Kyiv

Det ble hørt fire kraftige eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv søndag morgen, melder flere nyhetsbyråer. Også NRK1s team i den ukrainske hovedstaden har hørt flere eksplosjoner. Nyhetsbyrået AFP skriver at et leilighetskompleks nær sentrum har blitt truffet..

NRK - 28 jul 22 kl. 05:27

Rakettangrep nord for Kyiv, opplyser guvernør

Et distrikt i Kyiv fylke, et stykke nord for den ukrainske hovedstaden, ble utsatt for rakettangrep natt til torsdag, sier den lokale guvernøren. – I morges satte fienden i gang et rakettangrep mot et lokalsamfunn i Vysjhorod-distriktet, skriver guvernør Oleksij Kuleba, ifølge en Twitter-melding fra Ukraine News klokken 5 torsdag norsk tid. Han sier det ble skutt mot infrastruktur i området, og at det jobbes med å finne informasjon om eventuelle ofre.

NRK - 28 jul 22 kl. 05:27

Rakettangrep nord for Kyiv

Et distrikt i Kyiv fylke, et stykke nord for den ukrainske hovedstaden, ble utsatt for rakettangrep natt til torsdag, sier den lokale guvernøren. – I morges satte fienden i gang et rakettangrep mot et lokalsamfunn i Vysjhorod-distriktet, skriver guvernør Oleksij Kuleba, ifølge en Twitter-melding fra Ukraine News klokken 5 torsdag norsk tid. Han sier det ble skutt mot infrastruktur i området, og at det jobbes med å finne informasjon om eventuelle ofre.

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: En person drept etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer de lokale myndighetene på Krim-halvøya. Rundt 15.30 kom det meldinger om flere eksplosjoner ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tengs-saken er oversendt Riksadvokaten

Statsadvokaten har sendt sin innstilling i Birgitte Tengs-saken til Riksadvokaten, skriver Dagbladet. – Saken ligger nå på Riksadvokatens bord, og vi venter på en avgjørelse derfra, sier advokat Stian Kristensen til avisen. Han er forsvarer til mannen i 50-årene som siden september i fjor har vært siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995.

NRK - 3 minutter siden

Dronning Sonja overrakte dronning Margrethe Nordens språkpris

Danmarks dronning Margrethe var i Oslo mandag for å motta Nordens språkpris. Det var dronning Sonja som overrakte årets pris. – Dronning Margrethe har ved flere anledninger støttet opp under de nordiske språkene.

NRK - 15 minutter siden

Gasslekkasje nær Nord Stream 2

Det er observert en gasslekkasje sørøst for den danske øya Bornholm i Østersjøen. Lekkasjen er påvist der gassrørledningen Nord Stream 2 går. Mandag ble det meldt om et plutselig fall i trykket i gassrørledningen, som går fra Russland til Tyskland via Østersjøen.

NRK - 30 minutter siden

Kiwi fjerner rabatt på fisk

Kiwi slutter denne uken å gi kunder 15 prosent rabatt på fisk. Trumf-medlemmene har inntil nå fått avslag på både fisk og grønnsaker, men dagligvarekjeden opplyser på Facebook at ordningen fjernes..

NRK - 1 time siden

Stjørdal får bot i mobbesak

Stjørdal kommune har fått ei bot på 600.000 kroner for at de ikke greide å løse en mobbesak på en skole. En elev skal ha blitt mobba over flere år og varsla fra om dette, skriver Bladet.

NRK - 45 minutter siden

Siktet i Oslo-skytingen varetektsfengslet i fire uker

En av de to mennene som er pågrepet og siktet for medvirkning til Oslo-skytingen 25. juni, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen undergis fullstendig isolasjon, og forbud mot aviser og kringkasting i to uker.

NRK - 1 time siden

Ungdommer i Bergen strømmer til helsestasjoner for å teste seg for kjønnssykdom

Helsestasjoner i Bergen rapporterer om økning i unge som tester seg for kjønnssykdommen gonoré. Bare den siste uken ble det registrert ti tilfeller. Bakgrunnen er at Helse Bergen og Bergen kommune sendte et varsku for rundt to uker siden etter en kraftig økning av gonoré blant unge helt ned i 15-årsalderen, skriver Bergensavisen.

NRK - 1 time siden

Skredrapport klar før jul

Ekspertgruppa, som undersøker årsaken til jordskredet i Heim kommune, sier rapporten skal være klar før jul. Gruppa mener de vil ha de tekniske årsakene til hvorfor skredet gikk klar i god tid før jul, opplyser Norges Geologiske Institutt. I mars 2023 vil de også presentere hvilke tiltak som kan gjøres for å unngå lignende skred..

NRK - 1 time siden

Nordea hever boliglånsrenten

Enda en storbank varsler endring i rentene etter at styringsrenten ble satt opp forrige uke. Nordea hever boliglånsrenten med inntil 0,5 prosentpoeng. – Norges Bank har igjen hevet styringsrenten som tiltak for å dempe prisveksten.

NRK - 1 time siden

Norwegian raser på liste over beste flyselskaper

Norwegian er rangert som nummer 85 på listen over verdens beste flyselskaper som Skytrax offentliggjorde mandag. Det er ned fra 75. plass i fjor, mens selskapet i 2019 var på 39.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com