VG > Økonomi

Thursday, 23 September, 04:14

VG - 26 jul 21 kl. 23:00

Rettsdokumenter avslører hva faren til Britney Spears skal ha tjent på vergemålet

I nye rettsdokumenter beskrives Britney Spears’ forhold til sin far som «traumatiserende, sinnssykt og giftig». I tillegg skal faren ha tjent millioner på vergemålet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Britney Spears

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rettsdokumenter, avslører, hva, faren, til, Britney, Spears, skalha , tjent på vergemålet
VG - 26 jul 21 kl. 23:00

TMZ: Rettsdokumenter avslører hva faren til Britney Spears skal ha tjent på vergemålet

I nye rettsdokumenter kjendisnettstedet TMZ skal ha fått tilgang på, beskrives Britney Spears’ forhold til sin far som «traumatiserende, sinnssykt og giftig». I tillegg skal faren ha tjent millioner på vergemålet..

VG - 17 aug 21 kl. 00:42

Rettsdokumenter: Hevder Bob Dylan «groomet» 12 år gammel jente i 1965

I nye rettsdokumenter påstås det at den legendariske artisten skal ha blitt kjent med jenta i den hensikt å forgripe seg på henne. Det står også at han skal ha seksuelt misbrukt den mindreårige jenta på et hotellrom i 1965..

Dagbladet - 24 apr 21 kl. 02:23

Kongress-stormer avslørt på datingapp

Skrøt av handlingene overfor «match», ifølge rettsdokumenter..

Dagbladet - 12 jun 21 kl. 06:22

Avslørte ny metode: Smuglet i fisk

Rettsdokumenter viser en rekke kreative metoder. Kripos vil ikke gi detaljer om den nye smuglermetoden som er avdekket i «Trojan Shield»-operasjonen..

NRK - 08 sep 21 kl. 02:54

Britneys far vil avslutte vergemål

James Spears, faren til popstjerna Britney Spears, har levert rettspapirene som trengs for at han skal trekke seg fra vergemålet over datteren. – Som herr Spears gjentatte ganger har sagt, vil han kun det beste for sin datter, heter det i dokumentet som er levert til en domstol i Los Angeles. Faren mener at Britney Spears skal få avslutte vergemålet om hun ønsker det, heter det videre.

VG - 27 apr 21 kl. 09:53

Britneys foreldre i strupen på hverandre

Nye rettsdokumenter viser at Lynne Spears (65) og Jamie Spears (68) har havnet i heftig krangel om hva som er til det beste for deres berømte datter..

NRK - 14 jul 21 kl. 09:46

Maguires far skadd i finalekaoset

England-stjerne Harry Maguire avslører at hans far Alan brakk flere ribbein som følge av at billettløse fans tok seg inn på Wembley under EM-finalen. England-tilhengere uten billett brøytet ned sperringer, stormet Wembley og lot ingenting stå i veien for å se sine «Three lions» hente fotballen hjem fra tribuneplass. Faren til Maguire befant seg midt oppi de voldsomme scenene som utspilte seg på og utenfor arenaen under EM-finalen.

NRK - 01 sep 21 kl. 09:17

Faren til Britney ber om penger

Faren til Britney Spears vil ha 17 millioner kroner før han gir fra seg vergemålet, ifølge Britney Spears og hennes nye advokat. Det skriver NTB. Spears og advokaten mener faren James Spears driver med utpressing.

VG - 26 maj 21 kl. 10:10

Angelina Jolie vil la barna vitne – dommeren nekter

Rettsdokumenter viser at Angelina Jolie (45) kritiserer dommeren som vil nekte barna å innta vitneboksen i barnefordelingssaken mot Brad Pitt (57)..

VG - 26 maj 21 kl. 10:10

Angelina Jolie vil la barna vitne i retten – dommeren nekter

Rettsdokumenter viser at Angelina Jolie (45) kritiserer dommeren som vil nekte barna å innta vitneboksen i barnefordelingssaken mot Brad Pitt (57)..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Svendsens superform skyldes endret tankegang: – Det er vanvittig

INTILITY ARENA (VG) Sander Svendsen (24) var vidunderbarnet som debuterte i Eliteserien under Ole Gunnar Solskjær allerede som 15-åring. Nå har moldenseren fått en ny livsgnist – og pøser inn mål for Odd..

VG - 4 timer siden

Asensio scoret hat trick mot barndomsklubben

(Real Madrid – Real Mallorca 6–1) Marco Asensio (25) har vært ryktet vekk fra Real Madrid på grunn av mangel på spilletid, men imponerte stort da han fikk en etterlengtet sjanse onsdag kveld..

VG - 6 timer siden

Viking felte Rosenborg - igjen

(Viking-Rosenborg 3–1) Rosenborg blir ikke cupmester denne gangen heller. Det sørget en trønder, en tidligere RBK-spiller og Zlatko Tripic for..

VG - 7 timer siden

Om ett år skal syv av ti i verden være vaksinert

NEW YORK (VG) Målet om at 70 prosent av verdens befolkning skal være vaksinert om ett år, er innen rekkevidde. Det har statsminister Erna Solberg (H) fått forsikringer om på Joe Biden’s covid-toppmøte onsdag..

VG - 8 timer siden

Start lekte seg videre: Drømmetreff og tre scoringer på ni minutter

(Start – Mjøndalen 4–2) Start har aldri vært i cupfinalen, men slo enkelt ut eliteserielaget Mjøndalen i den tredje runden og er ett steg nærmere klubbens første cupfinale..

VG - 8 timer siden

Bodø/Glimt slapp med skrekken: Stolpeskudd unna ekstraomganger

(Alta – Bodø/Glimt 1–2) Serielederen i Eliteserien så ut til å ha full kontroll mot Alta i den tredje runden i cupen, men måtte slite for seieren..

VG - 10 timer siden

Viken i gang med å forberede oppsplitting

Fylkesrådet i Viken er i gang med å forberede en sak for fylkestinget om oppløsning av fylket, opplyser fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap)..

VG - 10 timer siden

Sanners slette skjønn

Høyres nestleder Jan Tore Sanner (H) har utvist dårlig skjønn, i verste fall brutt loven, i sine siste uker som finansminister..

VG - 13 timer siden

Martin (21) går «statsministerskolen»

Ada Brekke Aadland (21), Søren Mortensen (24) og Martin Sunde Eriksen (21) er en del av det første kullet på utdanningen som internasjonalt har fått kallenavnet «statsministerskolen»..

VG - 14 timer siden

Mamelund roser Kolstad-prosjektet: – Dette er ubetinget bra

Mens toppklubbene er tause hyller Erlend Mamelund Kolstads planer om å hente flere landslagsstjerner til Trondheim. Haslum-treneren mener at Sander Sagosen ikke behøver å bli dårligere av å spille i den norske serien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt