NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 11:18

NRK - 18 jun 21 kl. 18:56

Resultatfall for bedrifter i Norge

Finansbladet Kapitals oversikt over Norges 500 største bedrifter viser at det totale resultatet deres falt med cirka 70 prosent i koronaåret 2020. Kapital-redaktør Vibeke Holth sier at det aldri tidligere har vært så dramatiske tall i bladets oversikt over landets største bedrifter, som er blitt publisert i 45 år. Oversikten viser at de 500 største bedriftene fortsatt står for en betydelig andel av verdiskapningen her i landet, men at omsetningen deres falt med 8 prosent i 2020..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kapitals, Norges, Vibeke Holth, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Resultatfall, for, bedrifteri , Norge
NRK - 18 mar 21 kl. 22:22

750 millioner til rammede bedrifter

Finansminister Jan-Tore Sanner (H) gjør 750 millioner kroner tilgjengelig for bedrifter i nedstengte kommuner, melder NTB. Det er opp til kommunene å velge hvilke bedrifter som får støtte. Fordelingen mellom kommunene vil bli skje etter påske..

E24 - 24 maj 21 kl. 13:31

Over 300 bedrifter kjemper mot grønnvasking

Tre aktivister fikk nok av at store bedrifter kaster rundt seg med ord som «grønn» og «bærekraftig». Det resulterte i kjøreregler for næringslivet. Nå har over 300 bedrifter stilt seg bak initiativet..

NRK - 04 jun 21 kl. 13:24

Samme vilkår som EU-bedrifter

Den nye frihandelsavtalen med Storbritannia gjør at norske bedrifter får samme vilkår som EU-bedrifter i handelen med britene, sier Iselin Nybø. – Avtalen er like god – og på enkelte områder bedre – enn frihandelsavtalen mellom EU og Storbritannia, sier næringsminister Iselin Nybø (V) om avtalen som ble presentert fredag..

NRK - 31 aug 21 kl. 15:12

Diskusjoner om hjemmekontor

En ny NHO-undersøkelse viser at 23 prosent av bedriftene i Troms og Finnmark har diskusjoner om fremtidig bruk av hjemmekontor. Oslo er det fylket i landet der flest bedrifter diskuterer bruken av hjemmekontor. Her har 69 prosent av bedriftene hatt slike diskusjoner.

NRK - 06 okt 21 kl. 09:04

Tvangsavviklede bedrifter økt

Antallet bedrifter som er tvangsavviklet av myndighetene har økt med rekordhøye 312,9 prosent. Til sammen har 672 bedrifter gått overende, en økning på hele 52 prosent målt mot september i fjor, skriver Bisnode i en pressemelding..

NRK - 15 okt 21 kl. 09:30

To av ti bedrifter fekk avslag

To av ti bedrifter frå næringslivet fekk avslag på kompensasjonssøknaden sin i pandemien, skriv P4. Tal som nyheitsstaden har henta inn viser at Skatteetaten og Brønnøysundregistera fekk inn 131.294 søknader sidan kompensasjonsordninga vart innført.

Klartale - 02 maj 20 kl. 06:00

Gjør deg klar for fjord, foss og fjell

– Dette blir en spesiell sommer, sier Bente Bratland Holm til Klar Tale.Holm er direktør for reiseliv i selskapet Innovasjon Norge. Hun forteller om et reiseliv som har det svært tøft for tiden.

NRK - 08 jul 21 kl. 16:21

Nybø undertegnet frihandelsavtalen

Næringsminister Iselin Nybø (V) undertegnet den historiske frihandelsavtalen med Storbritannia på vegne av Norge torsdag – et snaut år etter at forhandlingene med britene startet. Frihandelsavtalen trer i kraft så fort landenes interne prosesser er sluttført. – Storbritannia er vår viktigste handelspartner etter EU.

E24 - 27 maj 21 kl. 07:35

Kraftig resultatfall for Frontline

John Fredriksens tankrederi måtte se inntektene stupe i et tøft marked, men klarte likevel å seile inn et overskudd..

E24 - 16 jul 21 kl. 09:02

Oslo Børs begynner fredagen ned

Kort tid etter åpning har Oslo Børs falt 0,37 prosent. Norske Skog faller samtidig tungt etter resultatfall..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrudd ved omsorgsbolig

13 beboere og åtte ansatte ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus, skriver Budstikka..

NRK - 1 time siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 1 time siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 2 timer siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 2 timer siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 2 timer siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 3 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 3 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 4 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..

NRK - 4 timer siden

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt