NRK > Nyheter

Søndag, 16 Mai, 07:08

NRK - 14 feb. 21 kl. 09:18

Republikanske utbrytere angripes

De sju republikanerne som stemte for å dømme eks-president Donald Trump i riksrettssaken, får hard kritikk av partifeller og konservative kommentatorer. Bill Cassidy har allerede fått en skriftlig advarsel fra sitt delstatsparti, melder the Guardian..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trump, Cassidy, Guardian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Republikanske, utbrytere, angripes
NRK - 18 april 21 kl. 01:53

15 soldater drept i Colombia

14 geriljakrigere og en soldat er drept i sammenstøt mellom hæren og utbrytere fra Farcs tidligere opprørsstyrke i Algeria i Cauca. Forsvarsminister Diego Molano sier sammenstøtet lørdag skjedde etter et bilbombeangrep med 43 sårede i Corinto i mars..

NRK - 12 mai 21 kl. 13:27

Åpner disiplinærsak mot utbrytere

Det europeiske fotballforbundet skal etterforske Barcelona, Real Madrid og Juventus for klubbenes rolle i de havarerte planene om en europeisk superliga. Uefa bekrefter selv onsdag at det er opprettet disiplinærsak mot de tre klubbene, og at en gruppe inspektører i tiden som kommer skal se nærmere på saken..

NRK - 07 jan. 21 kl. 03:16

Republikanske senatorer snur

De republikanske senatorene Cathy McMorris Rodgers og Kelly Loeffler vil ikke lengre utfordre valgresultatet, slik de opprinnelig hadde planer om, etter onsdagens opptøyer. Begge var i en valgthriller i Georgia i går, der de tapte for demokratene..

Aftenposten - 08 jan. 21 kl. 11:35

En hel verden ble sjokkert over angrepet på Kongressen. Republikanske velgere reagerte annerledes.

Ledere i Det republikanske partiet kan få store problemer når de skal rydde opp etter Donald Trump..

Dagbladet - 03 feb. 21 kl. 18:51

Kvinnen som splitter USA

Den ferske republikanske kongressrepresentanten Marjorie Taylor Greene, skaper hodebry for Mitch McConnell. Nå advarer han mot partifellen og sier hun er «en kreftsvulst for Det republikanske partiet.».

VG - 12 feb. 21 kl. 05:11

Republikanske senatorer i møte med Trump-advokater: – Det er veldig uvanlig

Fredag skal Donald Trumps forsvarere i ilden i riksrettssaken. Torsdag kveld diskuterte de sin strategi med tre republikanske senatorer..

Dagbladet - 23 april 21 kl. 03:25

Avslører hva han stemte framfor Trump

Den tidligere republikanske presidenten, George W. Bush, avslører at han ikke stemte på fjorårets republikanske kandidat i presidentvalget, Donald Trump. I stedet skrev Bush inn navnet på sin egen tidligere utenriksminister, Condoleezza Rice..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 08:10

Den republikanske toppen har skapt furore ved å kritisere Trump. Nå kan Liz Cheney være ferdig i partiet.

Dagene til Donald Trumps argeste republikanske kritiker kan være talte..

VG - 12 mai 21 kl. 11:04

Liz Cheney: Vil gjøre alt som står i min makt for å holde Trump unna Det ovale kontor

Liz Cheney holdt i natt en nådeløs tale mot Donald Trump og sine republikanske kolleger som støtter hans feilaktige påstander om valgjuks. Nå er hun fratatt sin lederstilling i Det republikanske partiet..

NRK - 10 feb. 21 kl. 15:51

Asiatiske amerikanere angripes

Myndighetene i San Francisco lover tiltak etter angrep mot eldre innbyggere av asiatisk herkomst. Angrepene knyttes til fordommer mot asiater i samband med koronapandemien, melder Washington Post. En 84 år gammel mann er død, og flere er skadet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tiger på rømmen funnet igjen

En tiger som har vandret rundt i et nabolag i Houston i Texas, er funnet i god behold etter nesten en ukes leting. På en video som Houston-politiet har lagt ut på Twitter, kan man se politisjef Ron Borza sitte ved siden av tigeren der han klapper den. Den store kattens eier er også på videoen og gir tigeren drikke med fra en babyflaske..

NRK - 30 minutter siden

Brann på koronasykehus

Flere hundre pasienter på et av Filippinenes største koronasykehus ble evakuert natt til søndag da det brøt ut brann i bygget. Ingen ble skadd da brannen raste gjennom tredje etasje på sykehuset Philippine General Hospital (PGH) i hovedstaden Manila like før klokken 1 natt til søndag lokal tid. Det var ingen pasienter i denne etasjen, men tykk røyk fant veien til de øvrige etasjene.

NRK - 1 time siden

Voldshendelse i Stavern

I Stavern ved Larvik fikk politiet melding om en kvinne i 40-årene som skal ha fått hodeskader. Kvinnen blir ivaretatt av ambulansen. En mann i 50-årene har blitt pågrepet for voldsbruk, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bombetrusler mot russiske skoler

Flere bombetrusler er blitt rettet mot skoler i Kazan i Russland etter at ni personer ble drept i en skoleskyting tidligere i uken. Ifølge nyhetsbyrået Interfax dreier det seg om bombetrusler mot 15 skoler. Myndighetene i byen opplyste lørdag at det ikke ble funnet eksplosiver ved noen av skolene som ble gjennomsøkt.

NRK - 2 timer siden

Demonstrasjoner i USA

Tusener deltok i demonstrasjoner til støtte for palestinerne i amerikanske byer som Los Angeles, San Francisco, Boston, Philadelphia og Washington lørdag. Trafikken ble stengt på en gjennomfartsåre i den vestlige delen av Los Angeles, der demonstranter gikk i rundt 3 kilometer fra en føderal bygning til det israelske konsulatet, mens de ropte «lenge leve intifadaen» og «frigjør Palestina»..

NRK - 2 timer siden

53 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 53 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 30 under snittet de sju foregående dagene. 53 tilfeller er 48 færre enn på fredag, og 17 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 3 timer siden

Reddet fjøs fra brann med 100 dyr

En enebolig ble totalskadd i brann ved Indre Billefjord i Porsanger natt til søndag. I forbindelse med brannen var det spredningsfare til en driftsbygning som huset rundt 100 kyr/sau. Brannvesenet konsentrerte seg om å sikre driftsbygningen og lykkes med å berge dyrene, opplyser politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Uthus og bil i brann ved Ålgård

Ved Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 4 timer siden

IS hevder å stå bak moskéangrep

IS påtar seg ansvaret for fredagens angrep mot en moské i Afghanistans hovedstad Kabul, der tolv mennesker ble drept. Det opplyser IS via gruppens nyhetsbyrå Nasheer på Telegram-appen lørdag, melder Reuters. En bombe var plassert inne i moskeen, der troende var samlet til fredagsbønn.

NRK - 4 timer siden

Fritidsbåt på grunn

En fritidsbåt har gått på grunn ved Nesoddtangen. Det skal være en person om bord som har fått bistand fra redningssentralen og Brannvesenet Øst, melder HRS Sør-Norge på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt