NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 05:24

NRK - 06 aug 22 kl. 02:08

Republikanerne samles i Milwaukee i 2024

Det republikanske partiet har valgt Milwaukee i delstaten Wisconsin som sted for nominasjonsmøtet i 2024. Mange hundre delegater fra hele landet skal delta på konventet der partiets presidentkandidat blir utpekt. Industribyen ved bredden av Lake Michigan i den viktige vippestaten ble valgt enstemmig framfor Nashville i republikanske Tennessee, melder NTB-AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Milwaukee, Wisconsin, Lake Michigan, Nashville, Tennessee, NTB-AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Republikanerne, samlesi , Milwaukeei , 2024
Klartale - 14 jul 22 kl. 13:55

Slik så supermånen ut verden rundt

Du har kanskje hørt om supermåne før? Men hva er det egentlig. En supermåne oppstår når det er fullmåne samtidig som den er så nærme jorda den kommer.

NRK - 09 maj 22 kl. 16:53

Financiel Times: EU vil likevel tillate transport av russisk olje

EU skrinlegger planen om å forby europeiske skip å frakte russisk olje, ifølge Financial Times. Ifølge avisens kilder har det vært motstand blant medlemsland, først og fremst Ungarn, mot et slikt fraktforbud. Planen var opprinnelig at forbudet mot oljefrakt skulle innføres samtidig med et importforbud av russisk olje.

NRK - 12 maj 22 kl. 11:06

Regjeringen foreslår å dele tre storfylker – sju fylker gjenoppstår

Elleve fylker blir trolig til 15 fra 1. januar 2024. Akershus, Buskerud, Østfold, Telemark, Vestfold, Troms og Finnmark gjør comeback som fylker.

Aftenposten - 07 jun 22 kl. 12:43

Alle mobiler skal ha samme ladere fra 2024

Mobiltelefoner og flere andre typer forbrukerelektronikk i EU skal ha samme type ladeutstyr av typen USB-C fra 2024..

VG - 09 jun 22 kl. 08:24

Hauger til Formel 1 tidligst i 2024: – Det avhenger av Gasly

Etter at Sergio Pérez (32) har skrevet kontrakt ut 2024, er Red Bulls «rekruttlag» Alpha Tauri muligheten til Dennis Hauger (19) om han skal bli Formel 1-fører før 2025..

Aftenposten - 09 jun 22 kl. 08:24

Hauger til Formel 1 tidligst i 2024: – Det avhenger av Gasly

Etter at Sergio Pérez (32) har skrevet kontrakt ut 2024, er Red Bulls «rekruttlag» Alpha Tauri muligheten til Dennis….

NRK - 12 jul 22 kl. 09:55

Over 6 av 10 demokrater vil ikke ha Biden i 2024

USAs president Joe Biden møter motstand i eget parti. 64 prosent av demokratene sier de vil se en annen presidentkandidat i 2024. Biden har sagt flere ganger at planen hans er å stille til gjenvalg.

Klartale - 15 jul 22 kl. 13:36

Trump antyder at han vil stille som kandidat i 2024

Trump snakket om dette i et intervju med New York Magazine.– Jeg kjenner meg veldig sikker på at jeg vinner om jeg stiller, sier Trump i et intervju med magasinet.Han fikk videre spørsmål om når han skal bestemme om han stiller eller ikke.

NRK - 26 jul 22 kl. 13:33

Russland trekker seg fra Den internasjonale romstasjonen

Russland vil trekke seg fra Den internasjonale romstasjonen (ISS) etter 2024, skriver Reuters. Ruskosmos-sjef Yury Borisov ga budskapet til Russlands president Vladimir Putin tirsdag. – Selvfølgelig vil vi oppfylle alle våre forpliktelser overfor våre partnere.

NRK - 26 jul 22 kl. 15:25

Nasa kjente ikke til Russlands planer om å forlate ISS

Russland har ikke kommunisert overfor Nasa at de vil trekke seg ut av Den internasjonale romstasjonen (ISS) etter 2024. Det sa en offentlig amerikansk tjenestemann til Reuters etter at nyhetene om at Russland vil trekke seg fra prosjektet ble offentliggjort. Det var Jurij Borisov, sjefen for det russiske romfartsselskapet Roskosmos, som fortalte planene til president Vladimir Putin, ifølge offentliggjorte kommentarer fra Kreml.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 1 time siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 2 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 2 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 3 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 4 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 6 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 7 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.

NRK - 7 timer siden

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 8 timer siden

Hotellgjester får gå inn igjen

Den antatte røyken som ble oppdaget på et hotell på Frogner i Oslo ser ut til å ha vært damp, skriver politiet på Twitter. De opplyser at gjestene får gå inn på hotellet igjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com