VG > Sport

Thursday, 28 March, 11:43

VG - 03 nov 21 kl. 07:19

Republikaneren Glenn Youngkin blir guvernør i Virginia

Republikaneren Glenn Youngkin vinner guvernørvalget i Virginia, melder en rekke medier. Seieren kan være et varsku for Demokratene før mellomvalget neste år..
Les mer på VG


Les mer om:
Glenn Youngkin, Virginia, Demokratene

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Republikaneren, Glenn, Youngkinblir , guvernøri , Virginia
VG - 03 nov 21 kl. 07:19

Republikaneren Glenn Youngkin blir ny guvernør i Virginia

Republikaneren Glenn Youngkin vinner guvernørvalget i Virginia, melder en rekke medier. Seieren kan være et varsku for Demokratene før mellomvalget neste år..

NRK - 03 nov 21 kl. 06:01

Vant guvernørvalget i Virginia

Republikaneren Glenn Youngkin vinner guvernørvalget i Virginia, melder en rekke medier. Seieren kan være et varsku for Demokratene før mellomvalget neste år. Han er den første republikaneren til å vinne valg på et av de fremste embetene i Virginia siden 2009.

Klartale - 28 nov 22 kl. 06:00

Han kan ta plassen til Donald Trump

– USA skal bli flott igjen, sa Donald Trump. Så avslørte han det mange forventet: han vil forsøke å bli president igjen.Trump var USAs president i fire år fram til 2021.

VG - 03 nov 21 kl. 07:19

Tilbakeslag for Demokratene i amerikanske valg

Republikaneren Glenn Youngkin vinner guvernørvalget i Virginia, mens det i New Jersey er dødt løp. Resultatene kan være et varsku for Demokratene før mellomvalget neste år..

NRK - 09 nov 22 kl. 07:13

Spenningen fortsetter i Senatet

Demokratene ser ikke ut til å gjøre det så dårlig som de begynte å frykte da valgkampen gikk mot slutten. Vi venter fortsatt på resultatet av de åtte siste plassene i senatsvalget. Demokratene har tatt tre av de siste fire plassene, i tillegg til meldte Fetterman: Republikaneren Ted Budd er valgt som senator fra North Carolina.

NRK - 09 nov 22 kl. 02:24

Demokratene gjenerobrer guvernørstillinger

Demokratene har gjenerobret guvernørstillingene i Maryland og Massachusetts som har vært holdt av republikanere de siste årene. Maryland og Massachusetts er blant de mest demokratiske delstatene i USA, men har likevel valgt republikanske guvernører de siste periodene. I Maryland blir Wes Moore delstatens første svarte guvernør etter republikaneren Larry Hogan, mens Maura Healey tar over etter Charlie Baker som guvernør i Massachusetts.

NRK - 14 mar 23 kl. 23:12

Ukrainske guvernører har fått sparken

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har avskjediget tre guvernører, blant andre guvernøren i Luhansk, der frontlinjen i krigen mot Russland er, melder NTB-Reuters. Det har ikke umiddelbart kommet noen forklaring på endringene, som ble kunngjort på Telegram av regjeringens representant i nasjonalforsamlingen. Luhansk-guvernør Serhij Hajdaj har jevnlig kommet med oppdateringer og kommentarer om krigføringen i regionen, som ligger nordøst i Ukraina, mot grensa til Russland.

NRK - 09 nov 22 kl. 05:19

Shapiro blir guvernør i Pennsylvania

Demokraten Josh Shapiro har vunnet valget til guvernør i Pennsylvania, melder NBC. Shapiro vant med god margin over republikaneren Doug Mastriano, som hadde full støtte av ekspresident Donald Trump. Mastriano, en tidligere oberst, var kjent for sitt arbeid for å omstøte presidentvalget som Joe Biden vant, og for kompromissløs abortmotstand.

NRK - 09 nov 22 kl. 05:21

CNN: Kemp vant guvernørvalg i Georgia

Republikaneren Brian Kemp har vunnet guvernørvalget i Georgia, en delstat der det knyttes stor spenning til senatsvalget. Kemp beseiret demokraten Stacey Abrams, som er regnet som en stemmesanker av rang som har gjort Georgia til en vippestat. Abrams har erkjent nederlag, skriver New York Times.

NRK - 09 nov 22 kl. 05:21

Kemp vinner guvernørvalget i Georgia

Republikaneren Brian Kemp har vunnet guvernørvalget i Georgia, en delstat der det knyttes stor spenning til senatsvalget, melder CNN. Kemp beseiret demokraten Stacey Abrams, som er regnet som en stemmesanker av rang som har gjort Georgia til en vippestat. Abrams har erkjent nederlag, skriver New York Times.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Fortsatt skadet

Norge må starte EM-kvalifiseringen uten stjernespiss Ada Hegerberg (28) og kaptein Maren Mjelde (34)..

VG - 2 timer siden

Hjerter i brann. På ekte.

Ærlighet om kjærlighet er nøkkelen til vårens vakreste fotballeventyr..

VG - 3 timer siden

Stoltenberg avslører: De ukjente samtalene som fikk Sverige inn i Nato

På et tidspunkt hadde alt stoppet opp. Da ringte Jens Stoltenberg til Tyrkias president..

VG - 6 timer siden

Eggkrisen tar av: – En gradvis forverring

Slukker påskemorgen fortsatt sorgen – uten egg til frokost?.

VG - 7 timer siden

Lilleberg med assist i viktig seier for Tampa Bay Lightning

Nordmannen Emil Martinsen Lilleberg noterte seg for en assist da Tampa Bay Lightning slo Boston Bruins 3–1 i et NHL-oppgjør i ishockey onsdag..

VG - 12 timer siden

Reiten med målgivende da Chelsea tok seg til semifinale i Champions League

(Chelsea - Ajax 1–1, 4–1 sammenlagt) Guro Reiten var mye involvert og leverte målpoeng da Chelsea spilte uavgjort mot Ajax og gikk til semifinale i kvinnenes mesterliga..

VG - 13 timer siden

«Spillet» fronter vårsuksess for TV 2

Hele fire TV 2-premierer kan skilte med seertall over én million så langt i 2024..

VG - 14 timer siden

Leteaksjon etter savnet turgåer i Årdal

En turgåer har ikke kommet frem til turisthytta han skulle til, melder politiet..

VG - 16 timer siden

Bratseth: – Må spille så man vinner kamper

Fortsette som nå eller gå tilbake til «no-nonsense-fotball»? Det spurte Ståle Solbakken etter ny landslagsnedtur. – Da kvalifiserte vi oss i hvert fall, sier Rune Bratseth..

VG - 16 timer siden

Nobelprisvinnende forfatter Daniel Kahnemann er død

Den israelsk-amerikanske psykologiprofessoren og nobelprisvinneren Daniel Kahneman, mest kjent for boken «Tenke, fort og langsomt», er død, 90 år gammel..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com