Klartale > Nyheter

Monday, 26 September, 17:23

Klartale - 27 mar 22 kl. 06:00

Renate Reinsve kan vinne Oscar-pris

– Altså jeg har et veldig stort håp. Det sier Renate Reinsve om muligheten til å vinne pris under Oscar-utdelingen. Filmprisen Oscar er verdens største utdeling av priser til folk som lager film.Søndag kan «Verdens Verste Menneske» vinne to Oscar-priser. Både for beste utenlandske film og beste originalmanus.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Renate Reinsve, Oscar, Verste Menneske, Cannes, NTB, Reinsve, Oslo, Paris, Louis Vuitton, Julie, Joachim Trier

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Renate, Reinsvekan , vinne, Oscar-pris
Klartale - 25 mar 22 kl. 11:10

Ville slutte som skuespiller og bli snekker, nå takker hun ja ny filmrolle

Renate Reinsve er norsk og driver med skuespill. Hun hadde hovedrollen i «Verdens verste menneske». Filmen er nominert til flere priser.

Klartale - 28 mar 22 kl. 08:20

Ingen Oscar til «Verdens verste menneske»

Filmen «Drive My Car» vant Oscar. Den vant i klassen beste internasjonale film. Dermed ble det ingen pris på norske «Verdens verste menneske».

NRK - 24 mar 22 kl. 22:34

Renate Reinsve har takket ja til ny filmrolle

Tilbudene har rent inn til skuespiller Renate Reinsve etter suksessen med «Verdens verste menneske». Nå bekrefter hun at en ny rolle er i boks. – Jeg kan si at jeg har sagt ja til et amerikansk prosjekt.

NRK - 03 maj 22 kl. 02:53

Renate Reinsve på stjernespekket galla i New York

Skuespiller Renate Reinsve gikk sammen med noen av verdens største stjerner på den røde løperen til The Met Gala i New York mandag kveld. Gallaen som holdes på – og har fått navn etter – The Metropolitan Museum of Art på Manhattan, tiltrekker seg en rekke stjerner fra blant annet film, mote og medier. Den arrangeres av motemagasinet Vogue.

VG - 21 mar 22 kl. 13:37

Renate Reinsve: – Glad jeg ikke er 19 år når dette skjer

Skuespiller Renate Reinsve (34) har fått livet snudd på hodet med suksessen til «Verdens Verste Menneske». Hun har troen før Oscar-utdelingen..

VG - 21 mar 22 kl. 13:37

Renate Reinsve: – Glad jeg ikke er 19 når dette skjer

Skuespiller Renate Reinsve (34) har fått livet snudd på hodet med suksessen til «Verdens Verste Menneske». Hun har troen før Oscar-utdelingen..

NRK - 28 mar 22 kl. 00:03

Trier: – Det er litt absurd, surrealistisk og fantastisk

Skuespiller Renate Reinsve, regissør Joachim Trier og manusforfatter Eskil Vogt ankommet den røde løperen til Dolby Theatre i Hollywood for kveldens 94.Oscar-utdeling. Der de er nominert med filmen «Verdens verste menneske» i kategoriene beste utenlandske film og beste manus.

VG - 06 apr 22 kl. 19:58

Ny film for Renate Reinsve

Renate Reinsve skal spille i A24-filmen The Governess etter Oscar-suksessen med «Verdens verste menneske»..

VG - 20 sep 21 kl. 19:13

Renate Reinsve (33): - Har åpnet mange dører

Renate Reinsve har hatt noen surrealistiske måneder etter stormsuksessen med sin aller første hovedrolle i Joachim Triers «Verdens verste menneske»..

VG - 13 mar 22 kl. 11:29

Her er Renate Reinsve på rød løper foran BAFTA-gallaen i London

Renate Reinsve (34) og regissør Joachim Trier (48) skred opp den røde løperen i Royal Albert Hall i London flere timer før selve filmprisutdelingen starter..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

Den norske filmen er kandidat til Oscar

Oscar er en filmpris som blir delt ut hvert år. Den norske filmen «Krigsseileren» er nominert. Gunnar Vikenes er regissør.

Klartale - 2 timer siden

Iran og resten av verden fortsetter å protestere

Søndag var det tiende kveld med demonstrasjoner i Iran. Demonstrantene har trosset advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi.Demonstrasjonene begynte etter at Mahsa Amini døde.

Klartale - 3 timer siden

Flere russiske menn har krysset grensen til Norge

På Storskog er det grensekontroll. Det er det eneste stedet folk kan krysse over til Norge fra Russland.Trafikken over Storskog har økt noe de siste dagene.

Klartale - 4 timer siden

Sakene om pendlerboliger er ferdig etterforsket

Christian Stenberg opplyser at politiet har etterforsket saken ferdig. Saken sendes snart videre til statsadvokaten. Stenberg er politiadvokat i Oslo politidistrikt.

Klartale - 6 timer siden

To pågrepet etter skytingen i Oslo

To flere menn er pågrepet. Begge er siktet for medvirkning til terrorhandling. Det er i forbindelse med skytingen ved London pub i Oslo i juni.

Klartale - 7 timer siden

Skyting på russisk skole

Så langt er få detaljer kjent om hendelsen. Skytingen har skjedd på skole i Izjevsk, ifølge den belarusiske nyhetskanalen Nexta.De skriver at en sikkerhetsvakt er drept.

Klartale - 7 timer siden

Krever at regjeringen gjør noe for barna

Lærerne har streiket i flere måneder. Partene prøver å bli enige. Men de klarer det ikke.

Klartale - 7 timer siden

Flere barn søker hjelp for psykisk helse

Røde Kors har et tilbud som heter Kors på halsen. Det er for barn og unge opp til 18 år. De kan ta kontakt på telefon, chat eller e-post.

Klartale - 7 timer siden

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.

Klartale - 8 timer siden

Flere har hjemmekontor nå

I begynnelsen av året var mange på hjemmekontor. Fire av ti satt hjemme og jobbet. I juni var det bare rundt én av ti som hadde hjemmekontor.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com