E24 > Økonomi

Tirsdag, 27 Juli, 06:54

E24 - 08 des. 19 kl. 21:28

Remøy-rederi må forhandle med kreditorene

Olympic Subsea tjener mer, men har nesten tre milliarder kroner i netto rentebærende gjeld. Nå har selskapet kommet i en likviditetsskvis..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Subsea

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Remøy-rederi, forhandlemed , kreditorene
P4 - 13 feb. 20 kl. 06:46

Milliardfall for Rema

Rema går på et nytt milliardfall, mens Kiwi kan bli Norges største lavpriskjede. Det viser tall Dagens Næringsliv har fått innsyn i. Fjoråret ble et nytt svakt år for Rema med et fall i omsetningen på 2,5 prosent.

P4 - 21 nov. 19 kl. 13:56

Rema 1000 stopper forhandlinger

Rema 1000 fryser nå forhandlinger med leverandører etter forskjellsbehandling på betingelser. Konkurransetilsynet la forrige uke frem resultatet av en kartlegging som viser at Norgesgruppen har fått opp 15 prosent bedre betingelser enn Coop og Rema 1000. Rema er svært misfornøyd med betingelsene og har nå stoppet forhandlingene for neste år etter denne rapporten, skriver E24..

VG - 18 aug. 19 kl. 18:13

Sentrale Venstre-kilder: Vil forhandle videre

Venstre vil forhandle videre i bompengekrisen som har rammet regjeringen. - Vil vil forhandle videre. Vi gjør det for klimaet, sier en sentral Venstre-kilde til VG..

P4 - 03 aug. 20 kl. 05:44

Skal forhandle om TikTok

Microsoft bekrefter nå at de skal forhandle frem en avtale om å overta videoappen TikTok i USA og tre andre land. President Donald Trump sa i helgen at han ønsker å forby appen, og begrunner det med sikkerhetsrisiko. Microsoft har nå fått en frist på 45 dager på å forhandle frem en avtale, hvis ikke kan appen bli forbudt før presidentvalget i november..

NRK - 29 mai 21 kl. 11:05

Tilbudet fra staten vil stå

Høyre vil bare forhandle med Fremskrittspartiet når jordbruksoppgjøret kommer til Stortinget, og tilbudet fra staten vil stå. Bondeorganisasjonene var så misfornøyd med tilbudet landbruksminister Olaug Bollestad (KrF) la på bordet at de ikke engang ville sette seg ned for å forhandle tidligere denne måneden. Dermed gikk hele oppgjøret rett til Stortinget, som skal behandle saken 16.

NRK - 21 juni 21 kl. 12:58

Vil ikke forhandle om missilprogram

Irans nyvalgte president Ebrahim Raisi sier at han ikke vil forhandle med omverdenen om landets missilprogram eller iranskstøttede militser i andre land. På sin første pressekonferanse etter valgseieren fikk Raisi spørsmål om atomforhandlingene som nå pågår i Wien. – Vi støtter selvsagt forhandlinger som sikrer våre nasjonale interesser, men vi er ikke villige til å forhandle for forhandlingenes skyld, sa han.

P4 - 27 sep. 19 kl. 16:41

REMA 1000 tilbakekaller saus

REMA 1000 trekker tilbake Stange Kremet Provence-saus. Årsaken er at melk ikke står med uthevet skrift i ingredienslisten. Personer med melkeallergi eller intoleranse burde ikke spise produktet, skriver Rema 1000 i en pressemelding..

P4 - 09 okt. 19 kl. 09:45

Rema fortsetter å falle

Lavpriskjedene Extra og Kiwi fortsetter å ta markedsandeler mens Rema 1000 taper terreng. Det viser ferske tall fra analyseselskapet Nielsen, skriver E24. Coop Extra er kjeden som går frem mest så langt i år, og øker andelen sin med 1,4 prosentpoeng fra samme tid i fjor.

NRK - 15 okt. 19 kl. 11:45

Nye toppsjefer til Rema 1000

McDonalds-sjef Pia Martinsen Mellbye blir ny markedsdirektør i Rema 1000, mens Circle K-topp Line Aarnes blir innkjøpsdirektør i dagligvarekjeden. Det opplyser Rema 1000-sjef Trond Bentestuen til E24..

E24 - 21 nov. 19 kl. 12:25

Rema 1000 fryser viktige forhandlinger med leverandører

Rema, Coop og Kolonial krever svar fra leverandørene etter det kom frem at Norgesgruppen får langt bedre priser på varene sine enn konkurrentene. Rema 1000 går så langt som å fryse forhandlingene..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Oppgang på Asia-børsene – nytt fall i Hongkong

Fortsatt press på teknologiaksjer bidrar til Hongkong-børsen faller til det laveste nivået siden november i fjor, mens det ser lysere ut i resten av de asiatiske finansmarkedene..

E24 - 30 minutter siden

Oppgang på Asia-børsene – nytt teknologifall i Hongkong

Fortsatt press på teknologiaksjer bidrar til Hongkong-børsen faller til det laveste nivået siden november i fjor..

E24 - 1 time siden

Tre eksperter: Dette kan bli vinneraksjene under gjenåpningen

En rekke aksjer kan ende opp som både vinnere og tapere når Norge fortsetter gjenåpningen. Her er ekspertenes beste tips..

E24 - 8 timer siden

Tesla knuste forventningene: Omsetning på 12 milliarder dollar i andre kvartal

Tesla klarte en økning i omsetning på 98 prosent siden samme periode året før. Markedet sender aksjen opp i etterhandelen..

E24 - 8 timer siden

Tesla med 12 milliarder dollar i omsetning

Omsetningen så en økning på 98 prosent siden samme periode året før. Markedet sender aksjen opp i etterhandelen..

E24 - 8 timer siden

Tesla smed 12 milliarder dollar i omsetning

Tesla slapp kvartalsrapport mandag kveld og kunne vise til 12 milliarder dollar i omsetning. Det er en økning på 98 prosent siden samme periode året før..

E24 - 15 timer siden

Dagen endte svakt opp i udramatisk dag på Wall Street

Ukens første handelsdag på Wall Street endte med en jevnt over flat utvikling. Denne uken kommer det et skred av resultater, og særlig er teknologigigantene godt representert..

E24 - 15 timer siden

Udramatisk på Wall Street

Ukens første handelsdag på Wall Street starter med en bred. Denne uken kommer det et skred av resultater, og særlig er teknologigigantene godt representert. Tesla starter ballet mandag kveld..

E24 - 11 timer siden

Mange synes kryptovaluta er for vanskelig: – Fortsatt i en tidlig fase

En ny undersøkelse tyder på at mange nordmenn opplever kryptovaluta som vanskelig å forstå. I fremtiden kan det være duket for indeksfond basert på kryptovaluta, noe som vil gjøre det langt enklere å handle, mener eksperter..

E24 - 15 timer siden

Svakt oppgang på Wall Street

Ukens første handelsdag på Wall Street starter med en bred, men svak oppgang. Denne uken kommer det et skred av resultater, og særlig er teknologigigantene godt representert. Tesla starter ballet mandag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt