NRK > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 07:11

NRK - 12 april 21 kl. 01:17

Rekordmange nye aksjeeiere

I første kvartal av 2021 ble 37.800 nye privatpersoner aksjeeiere i Norge. Tallet er høyere enn noen gang. Det er stiftelsen AksjeNorge som har hentet inn tallene, ifølge E24. 514.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, AksjeNorge, E24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordmange, nye, aksjeeiere
E24 - 11 april 21 kl. 22:07

Småinvestorer stormer til børs: 37.800 nye privatpersoner ble aksjeeiere i første kvartal

Tallet på private investorer på Oslo Børs har skutt fart under pandemien, og rekordmange nykommere strømmet til i årets tre første måneder. På den brennhete markedsplassen Euronext Growth sitter nesten 95.000 småsparere med aksjer..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 23:11

37.800 nye privatpersoner ble aksjeeiere i første kvartal

Tallet på private investorer på Oslo Børs har skutt fart under pandemien, og rekordmange nykommere strømmet til i årets….

E24 - 01 mars 21 kl. 09:21

Rekordmange kvinner ble aksjeeiere i 2020

137.000 kvinner har nå aksjer på Oslo Børs. Det er 22.

E24 - 06 mai 21 kl. 14:44

Grønne og digitale aksjeeiere bør skremmes av dette

Investorenes reaksjon på en liten setning fra Janet Yellen, sier veldig mye om hvilke aksjer som er utsatt fremover. Også på Oslo Børs..

NRK - 13 jan. 21 kl. 15:04

Rekordmange testet seg i uke 1

Ifølge FHIs ukesrapport var det 19 prosent flere som testet positivt for covid-19 i uke 1, sammenlignet med uke 53. Samtidig ble det gjort rekordmange tester i uke 1, 70 prosent flere enn uken før. Andelen positve tester sank fra 3,6 til 2,5 prosent..

E24 - 14 jan. 21 kl. 09:50

Rekordmange felt i drift på norsk sokkel

Ved årsskiftet var det 90 produserende felt på norsk sokkel. Fire felt ble satt i drift i fjor. Det er rekordmange.

Dagbladet - 25 jan. 21 kl. 12:53

Rekordmange vil flytte til hytta

Rekordmange vil flytte til hyttene sine, melder NRK..

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 07:00

Rekordmange teller hagefugler: Petter Emil Steen (91) har full kontroll fra kjøkkenvinduet

Rekordmange teller hagefugler.

NRK - 18 mars 21 kl. 09:09

Rekordmange jenter på søkerlistene

Rekordmange jenter har søkt seg til guttedomminerte utdanningsprogrammer. I 2012 var kun fire prosent av søkerne i bygg- og anleggsteknikk og teknologi- og industrifag. På teknologi- og industrifag var andelen jenter 12 prosent.

NRK - 25 mars 21 kl. 09:58

Rekordmange studenter i fjor

I koronaåret 2020 var det rekordmange studenter i Norge, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Økningen fra 2019 var på hele 3,5 prosent, og ligger over snitt de siste 10 årene. Det var særlig 19-åringene som bidro til at det ble flere studenter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere tilrettelagte arbeidsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

NRK - 15 minutter siden

Flere tilrettelagte arbiedsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

NRK - 30 minutter siden

11 drept av veibombe i Afghanistan

En buss kjørte mandag på en veibombe i Zabul-provinsen sør i Afghanistan, opplyser landets innenriksdepartement. Minst elleve personer ble drept. I tillegg er minst 28 personer såret, opplyser en talsmann for departementet.

NRK - 45 minutter siden

Langtidsledigheten har eksplodert

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt.

NRK - 45 minutter siden

Sperringar på Mount Everest

Kinesiske myndigheiter har sett opp sperringar som skal halda klatrarar åtskilde, då fleire klatrarar dei siste vekene har blitt koronasjuke på veg opp til Mount Everest. Over 30 klatrarar har dei siste vekene blitt evakuerte frå basecampen. Det er frykta at koronaviruset vil øydeleggja klatresesongen..

NRK - 1 time siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Smittetrykket er høyest i bydel Grünerløkka og lavest i bydel Ullern, viser tall fra Oslo kommune. Dette er tre færre smittetilfeller enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Kystvaktskip venter på ubåt

I løpet av kort tid vil den første amerikanske atomubåten legge til kai ved Tønsnes utenfor Tromsø. Fra midnatt ble det innført flyforbud. Kystvaktskipet KV Harstad ligger utenfor Arnøya i Ullsfjorden, mens KV Heimdal har vakthold ved Nord-Kvaløy..

NRK - 1 time siden

Drapssak opp for retten i dag

Rettssaken mot en 46 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept kjæresten i Sandefjord i februar i fjor, starter i dag. Han ble pågrepet kort tid etter drapet. Han har nektet for å ha noe med drapet å gjøre..

NRK - 1 time siden

Valdelege protestar i Irak

Etter drapet på ein regjeringskritisk aktivist var det sundag valdelege protestar ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstrantane storma området rundt konsulatet og sette fyr på bildekk og deler av bygninga, skriv nyheitsbyrået DPA. Opptøyane kom dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad vart skoten og drepen av ukjende gjerningsmenn utanfor heimen sin i byen, ifølgje politiet.

NRK - 1 time siden

63 nye koronasmittede i Oslo

Søndag ble det registrert 63 nye smittetilfeller i Oslo. Det er 47 færre enn på lørdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt