NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 20:08

NRK - 02 jan 23 kl. 05:16

Rekordmange meldte om luftveissymptomer

Hele 38 prosent av befolkningen oppga i desember at noen i husstanden er forkjølet, eller at de mistenkte koronasmitte hos noen de bodde sammen med. Det er henholdsvis 16 og 24 prosentpoeng høyere enn i desember 2021 og 2020, og ny rekord. Det kommer fram i Norsk koronamonitor fra Opinion. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Norsk, Opinion, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordmange, meldteom , luftveissymptomer
Klartale - 27 okt 22 kl. 08:56

Avis meldte feilaktig at Jerry Lee Lewis er død

– Jerry Lee Lewis er ikke død, slik som vi tidligere meldte, skriver TMZ.Onsdag meldte nettavisa at Jerry Lee Lewis døde i hjemmet sitt Memphis. Senere tok TMZ bort nyheten om at han var død.

NRK - 25 jan 23 kl. 05:54

Fjerner krav om munnbind

Fra og med onsdag 25. januar fjerner Sørlandet sykehus krav om bruk av munnbind for pasienter og besøkende. ​Årsaken er mindre smittepress i befolkningen samtidig som at korttidssykefraværet blant ansatte har flatet ut, skriver sykehuset i en pressemelding.

NRK - 03 feb 23 kl. 06:15

Canada melder om observasjon av spionballong

Forsvaret i Canada melder om observasjon av en spionballong og sier dens bevegelser blir sporet, noen timer etter at USA meldte om det samme. – Canadierne er trygge og Canada jobber for å sikre luftrommet, inkludert med overvåking av en mulig hendelse nummer to, skriver forsvaret i en uttalelse. Det er ikke klart fra uttalelsen om det er snakk om samme ballong som USA meldte om torsdag kveld, men det canadiske forsvaret skriver at de samarbeider med sine amerikanske allierte.

NRK - 26 apr 23 kl. 10:50

Brann på skole i Senja i Troms slukket

Det brant i et klasserom på Gibostad barne- og ungdomsskole onsdag formiddag. Alle skal være ut av bygget, meldte politiet like før kl. 11.

NRK - 14 maj 23 kl. 22:17

Statlige medier: Erdogans ledelse har krympet til under 50 prosent

President Recep Tayyip Erdogans ledelse i presidentvalget er nå under 50 prosent, melder det statlige nyhetsbyrået Anadolu mens stemmetellingen fortsetter. Dersom ingen kandidat får over 50 prosent av stemmene, vil Erdogan møte rivalen Kemal Kilicdaroglu til en siste og avgjørende valgomgang 28. mai.

NRK - 29 aug 22 kl. 08:23

Kraftig nedgang i båtskader i sommerferien

Antall båtskader gikk ned 43 prosent i juni og juli, sammenlignet med i fjor. Tryg Forsikring tror høye drivstoffpriser er hovedårsaken, pluss dårlig vær. Første kvartal i år var det en økning i antall båtskader på 17 prosent, men i sommer er alt snudd på hodet, viser tall fra Tryg Forsikring.

NRK - 20 sep 22 kl. 14:11

Rekordmange henvendelser fra barn med spiseforstyrrelser

Rekordmange barn tok kontakt med Rådgivning om spiseforstyrrelsers (ROS) chatfunksjon 19. september. Mange av dem er unge skolebarn.

NRK - 15 okt 22 kl. 10:27

Frykter rekordmange frostskader i vinter

I en undersøkelse for Tryg Forsikring sier 61 prosent at de har slått av oppvarmingen av enkelte rom i hjemmet. Tryg frykter nå rekordmange frostskader i vinter. – Det er forståelig at folk forsøker å spare penger der de kan, men før man tar så drastiske skritt bør man sette seg inn i hvor vannrørene går i boligen, bak hvilke vegger og i hvilke rom, og i hvert fall sørge for lun temperatur for å unngå frosne vannrør når kulda kommer, sier kommunikasjonsrådgiver Torbjørn Brandeggen i Tryg Forsikring.

NRK - 14 dec 22 kl. 08:10

Rekordmange journalister fengslet i 2022

Rekordmange journalister sitter for tiden fengslet rundt omkring i verden, ifølge Reportere uten grenser (RSF). Antallet har steget fra 488 til 533 på ett år. Aldri tidligere har så mange kvinnelige journalister sittet fengslet som nå.

NRK - 14 dec 22 kl. 16:22

Rekordmange ber om å usette betaling til Lånekassa

Rekordmange ber om å få utsette betalinga til Lånekassa. Men snart kjem kvoten for kor mange gongar du kan utsette tilbake igjen, skriv VG. I 2017 låg talet på utsette rekningar på 770.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Paris

Grupper av demonstranter og politi barket sammen under en protest mot politivold i Paris lørdag. Den franske innenriksministeren Gérald Darmanin kaller voldsbruken uakseptabel. En film som er lagt ut på X/Twitter av Paris' politisjef Laurent Nunez, viser en politibil som blir angrepet av demonstranter med jernstenger.

NRK - 30 minutter siden

Lavrov langet ut mot Vesten fra FNs talerstol

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov langet ut mot USA og Vesten da han inntok talerstolen under høynivåuka i FNs hovedforsamling lørdag. Landets krig i Ukraina brukte han imidlertid ikke særlig mye av taletiden på. – USA og dets underordnede vestlige kollektiv fortsetter å nøre oppunder konflikter som kunstig deler menneskeheten i fiendtlige blokker, og hindrer oppnåelsen av overordnede mål.

NRK - 1 time siden

Riksvei 9 stengt etter ulykke

To biler har kollidert front mot front på riksvei 9 ved Grendi i Bygland. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke med flere biler involvert i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke i en tunnel i Lillestrøm med flere biler involvert. Det skriver politiet på X/Twitter. Tunnelen er sperret og nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 2 timer siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 1 time siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 3 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 2 timer siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 2 timer siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com