VG > Økonomi

Monday, 27 June, 13:45

VG - 16 maj 22 kl. 08:54

Rekordlite snø i fjellet: – Må store nedbørsmengder til for å få normale vannivåer

Sør-Norge kan forvente strålende vær og 20 grader på nasjonaldagen, lover væreksperter. Men snømangelen i fjellet vekker bekymring..
Les mer på VG


Les mer om:
norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordlite, snøi , fjellet, store, nedbørsmengder, til, for, å få normale vannivåer
NRK - 09 apr 22 kl. 08:42

Varsler om stor snøskredfare

Det er i helgen stor snøskredfare på Vestlandet og betydelig fare i flere andre regioner. – Unngå skredterreng, er oppfordringen fra snøskredvarslingen. Det har gått flere alvorlige snøskred den siste tiden, blant annet mistet tre franske menn livet i et snøskred i Lyngen i Troms tidligere denne uken.

NRK - 08 apr 22 kl. 15:35

Anbefaler folk å unngå skredterreng

NVE melder om økende snøskredfare denne helgen. Skredfaren er størst på Vestlandet, der det kommer mest nedbør, og det er derfor varslet stor snøskredfare i Romsdalen, Sunnmøre og Indre Fjordane søndag. Det er også varslet betydelig snøskredfare i flere andre regioner, inkludert Troms og Finnmark, skriver de i en pressemelding.

NRK - 08 apr 22 kl. 07:18

Skigåere i fjellet må sjekke faren for snøras

Norsk Folkehjelp ber folk som skal på ski i fjellet å forberede seg godt og ha med ekstra niste og klær og ikke oppsøke bratt terreng over tretti grader. Flere steder er det stor fare for snøras. Skigående bør sjekke nettstedet Varsom.

NRK - 13 feb 22 kl. 12:53

Farevarsel for snøfokk i Salten, Saltfjellet, Lofoten og Finnmark

Meteorologene har sendt ut farevarsel for snøfokk på Saltfjellet, i Salten og Lofoten fra søndag. Det er også sendt ut varsel for Finnmark fra mandag. Fra søndag ettermiddag til mandag morgen ventes det i Lofoten lokalt snøfokk i forbindelse med nordvest kuling og snøbyger, skriver Yr på sine nettsider.

Klartale - 12 apr 22 kl. 16:30

Slik holder du deg trygg på fjellet i påsken

Forrige helg gikk organisasjonen Røde Kors ut med en advarsel. De fleste stedene med fjell i Norge var i stor fare for snøskred. Den siste tiden har det gått mange skred.

NRK - 27 maj 22 kl. 13:05

Betydelig snøskredfare flere steder i helgen

Det er meldt om snøskredfare flere steder i landet i helgen. På Vestlandet og på Svalbard er det meldt om betydelig snøskredfare. I Nordenskiöld Land på Svalbard, samt i Trollheimen, Romsdal og Sunnmøre er det ifølge Skredvarslingen en skredfare på nivå 3.

Klartale - 11 apr 22 kl. 16:30

Solfylt påske i Sør-Norge – husk solkrem!

Påsken er senere enn normalt i år. Det betyr at strålingen fra sola er ekstra sterk.– I sør står solen ganske høyt.

NRK - 26 feb 22 kl. 10:14

Meteorologene venter kraftig snøfokk

Lørdag morgen advarer meteorologene om kraftig vind og snøfokk i fjellet i Sør-Norge. I ettermiddag øker vinden i fjellet i Sør-Norge. De nordligste områdene får sørvest full storm utsatte steder, noe som kan føre til snøfokk, skriver Yr på Twitter.

NRK - 08 feb 22 kl. 10:59

Kan komme 40 cm. snø i Nordland

Fra tirsdag ventes det store snømengder i Nordland. Lokalt kan det komme fra 20 til 40 centimeter snø i løpet av et døgn. Det er sendt ut gult farevarsel.

NRK - 13 feb 22 kl. 11:37

Farevarsel: Opp mot 25 centimeter snø på Østlandet

Yr har sendt ut gult farevarsel for snø for Buskerud, Oslo, Akershus, Oppland og Hedmark og Indre strøk av Telemark. Det er ventet opp mot 25 centimeter snø. Ifølge Yr er det ventet mellom 5 og 25 centimeter snø i indre og høyere strøk mandag, men enkelte steder kan det komme mer, skriver værtjenesten.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Olivia Rodrigo: – Jeg er knust og vettskremt

Olivia Rodrigo (19) og Lily Allen (37) overrasket i helgen med en duet av Allen-hiten «Fuck You». Den ble dedisert til medlemmer av amerikansk høyesterett..

VG - 2 timer siden

Opplysninger til VG: Harald Frey kontaktet av NBA-lag – valgte landslaget

Den norske landslagsspilleren Harald Eika Frey (25) kan være et steg nærmere NBA. Nordmannen har blitt kontaktet av et av ligaens største lag..

VG - 3 timer siden

Flyteknikerne med skisse til streike-løsning: Reduserer lønnskrav

Norsk flyteknikerorganisasjon vil redusere lønnskravet sitt «betydelig» mot at de får beholde flyteknikere som jobber administrativt og som er under utdanning under sin organisasjon..

VG - 4 timer siden

Snart 100 dager med svarte TV 2-skjermer - konflikten fortsatt fastlåst

Helt siden 1. april har 530.000 Altibox-kunder og godt over en million TV-seere vært uten TV 2.

VG - 5 timer siden

Mange er redde nå

Denne helgen ble trusselnivået i Norge satt til ekstraordinært nivå. Vi håper på en avklaring av situasjonen så raskt som mulig..

VG - 8 timer siden

Avslappet Ruud før Wimbledon: – Ikke ekstremt høye forventninger til meg selv

Bare gigantene Novak Djokovic (35) og Rafael Nadal (36) er høyere seedet enn Casper Ruud (23) før ærverdige Wimbledon, uten at nordmannen lar seg stresse av det..

VG - 14 timer siden

Dønnum plantet kneet i hodet på Wahlstedt: – Unødvendig

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga - Odd 0–1) Det ble hett mellom Vålerengas Aron Dønnum og Odd-keeper Leopold Wahlstedt da førstnevnte satte kneet i hodet på kveldens matchvinner. – Om man ikke kan tåle såpass, så vet ikke jeg, mener Dønnum..

VG - 15 timer siden

Vålerenga i nedrykksstriden etter nytt tap: – Dette er krise for en klubb som Vålerenga

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga - Odd 0–1) Det er trøbbel i Vålerenga, som nå ligger på kvalikplass til nedrykk i Eliteserien..

VG - 17 timer siden

Glimt fikk hull på byllen: Vant hjemme for første gang på to måneder

(Bodø/Glimt – Aalesund 2–0) Bodø/Glimt har ikke tapt på Aspmyra i år, men har samtidig slitt med å vinne. Søndag tok de sin første hjemmeseier på over to måneder i Eliteserien..

VG - 17 timer siden

Lillestrøm gikk på årets første smell i Drammen

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset-Lillestrøm 3–0) Strømsgodsets Ipalibo Jack (24) gjorde det på Lillestrøm-måten da han steg til værs og headet inn 1–0 på Marienlyst. Det skulle bli verre for LSK – og aller verst for Gjermund Åsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com