NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 20:47

NRK - 26 aug 22 kl. 20:46

Rekordlåg forbrukartillit

Forbrukartillit-indeksen (CCI) fell for fjerde månad på rad. I august er indeksen på eit nytt historisk botnnivå. – Vi har aldri registrert lågare verdiar for dei to indikatorane som er knytt til privatøkonomien til nordmenn, skriv Opinion om indeksen for august. Fallet er markant frå juni til juli, og vidare til august. Også indikatoren for innkjøp av større forbruksgodar dei kommande tolv månadane går tilbake for fjerde månad på rad.
Les mer på NRK


Les mer om:
CCI, Opinion, Confidence Index, EU

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordlåg, forbrukartillit
NRK - 03 aug 22 kl. 09:34

Støre ser på straumordningar for næringslivet

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) opplyser om at regjeringa no ser på straumordningar for næringslivet. Etter gårsdagens møte med Ap-ordførarane i landet er det no fullt fokus på å løyse straumproblematikken, seier Støre til NRK. – Mange bedrifter som ikkje har fastprisavtaler, dei slit, og vi ser no på ordningar som kan komme dei til unnsetning.

NRK - 03 aug 22 kl. 09:34

Ser på straumordningar for næringslivet

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) opplyser om at regjeringa no ser på straumordningar for næringslivet. Etter gårsdagens møte med Ap-ordførarane i landet er det no fullt fokus på å løyse straumproblematikken. Støre vil særleg hjelpe små og mellomstore bedrifter, seier han til NRK.

NRK - 17 aug 22 kl. 22:54

Nordmenn ventar dårlegare råd

Nordmenn ventar å få dårlegare råd neste år. Det viser forventningsbarometeret til Finans Norge og Kantar Public. Forventningane folk har til eigen økonomi er på eit rekordlågt nivå, seier administrerande direktør i Finans Norge, Idar Kreutzer.

NRK - 01 sep 22 kl. 08:54

Rekordmange ledige stillingar

Talet på ledige stillingar i Noreg held fram med å stige. I 2. kvartal i 2022 var det 107.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:13

Rekordlåg arbeidsløyse i eurosona

Arbeidsløysa i dei 19 eurolanda held fram med å falle, og låg i oktober på 6,5 prosent, ifølge tal frå Eurostat. Det er ein nedgang på 0,1 prosentpoeng frå september. I heile EU er arbeidsløysa på 6 prosent.

Aftenposten - 19 apr 23 kl. 12:16

Her feirer rekordløperen pallplass. Så kom anklagene om bruk av bil.

47-åringen ble nummer tre. Men da hun lastet opp løpet på treningsappen Strava, ble noe svært mistenkelig oppdaget..

NRK - 16 maj 23 kl. 14:21

Historisk låg straumpris på 17. mai

Det blir låge straumprisar i heile landet på grunnlovsdagen. Midt- og Nord-Noreg knusar tidlegare botnrekordar både for døgnpris og på timenivå. Natt til 17.

Aftenposten - 12 sep 23 kl. 13:40

Jakob Ingebrigtsen om brorens rekordløp: – Ekstremt imponerende

BISLETT STADION (VG) Jakob Ingebrigtsen (22) ble ekstremt imponert da storebror Henrik løp inn til ny personlig rekord….

VG - 12 sep 23 kl. 13:40

Jakob Ingebrigtsen om brorens rekordløp: – Ekstremt imponerende

BISLETT STADION (VG) Jakob Ingebrigtsen (22) ble ekstremt imponert da storebror Henrik løp inn til ny personlig rekord på 3000 meter i en alder av 32 år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Paris

Grupper av demonstranter og politi barket sammen under en protest mot politivold i Paris lørdag. Den franske innenriksministeren Gérald Darmanin kaller voldsbruken uakseptabel. En film som er lagt ut på X/Twitter av Paris' politisjef Laurent Nunez, viser en politibil som blir angrepet av demonstranter med jernstenger.

NRK - 1 time siden

Lavrov langet ut mot Vesten fra FNs talerstol

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov langet ut mot USA og Vesten da han inntok talerstolen under høynivåuka i FNs hovedforsamling lørdag. Landets krig i Ukraina brukte han imidlertid ikke særlig mye av taletiden på. – USA og dets underordnede vestlige kollektiv fortsetter å nøre oppunder konflikter som kunstig deler menneskeheten i fiendtlige blokker, og hindrer oppnåelsen av overordnede mål.

NRK - 1 time siden

Riksvei 9 stengt etter ulykke

To biler har kollidert front mot front på riksvei 9 ved Grendi i Bygland. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke med flere biler involvert i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke i en tunnel i Lillestrøm med flere biler involvert. Det skriver politiet på X/Twitter. Tunnelen er sperret og nødetatene er på vei..

NRK - 2 timer siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 3 timer siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 2 timer siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 4 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 3 timer siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 3 timer siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com