NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 09:32

NRK - 25 jan 23 kl. 06:18

Rekord i antall henvendelser til Forbrukerrådet fra strømkunder

Antall henvendelser til Forbrukerrådet fra norske strømkunder økte med 70 prosent fra 2021 til 2022. Kansellering av fastprisavtaler, krav om forhåndsbetaling, overraskende høye regninger og manglende angrerett, resulterte i et rekordhøyt antall strømhenvendelser til Forbrukerrådet i 2022. Forbrukerrådet mottok i fjor 3450 henvendelser om strøm og nettleie, en økning på hele 70 prosent sammenlignet med 2021. – Strømsalg-selskaper bryter forbrukernes rettigheter og dytter og lurer kundene til å betale for mye for strømmen. Ikke overraskende skaper dette mange sinte og fortvilte forbrukere, sier direktør Inger Lise Blyverket i Forbrukerrådet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Forbrukerrådet, Inger Lise Blyverket, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekordi , antall, henvendelser, til, Forbrukerrådetfra , strømkunder
NRK - 26 sep 22 kl. 08:20

Mange henvendelser fra barn og unge til Røde Kors

Selv om pandemien er over, kommer det mange henvendelser fra barn og unge til Røde Kors. Så langt i år har det kommet inn nesten 20.000 henvendelser til organisasjonens samtaletilbud for barn og unge, Kors på halsen (chat, telefon og e-post).

NRK - 25 jan 23 kl. 17:44

Foreldreutvalget: Økning i saker om mobbing i barnehager

Foreldreutvalget for barnehager opplevde en klar vekst i henvendelser om utestenging, vold, trakassering i barnehagen i 2022, melder NTB. Antall rådsgivninger om barnehagesaker gikk opp fra 223 i 2021 til 262 i 2022. En tredel av disse henvendelsene involverer ansatte som krenker barn, skriver de i en pressemelding.

Klartale - 30 nov 22 kl. 08:58

Ny rekord i antall drepte av skytevåpen i USA

Retten til å bære våpen er et stort tema i USA. Nå viser en rapport at antallet amerikanere som er drept av skytevåpen er det høyeste på lenge. Og antall kvinner som blir drept, vokser fortere enn antall menn.

NRK - 18 dec 22 kl. 10:02

Mange med spiseforstyrrelser gruer seg til jul

Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS) får nå rekordmange henvendelser. Mange gruer seg til jul og prat om mat og kropp. – Julen er en tid der mange opplever mye fokusering på mat og kropp, sier generalsekretær Irene Kingswick i ROS.

NRK - 30 nov 22 kl. 06:22

Ny topp i antall drepte av skytevåpen i USA

Antall amerikanere som er drept av skytevåpen er det høyeste på tre tiår. Og antall kvinner som blir drept, vokser fortere enn antall menn. Det går fram av en rapport offentliggjort tirsdag av JAMA Network Open.

NRK - 14 okt 22 kl. 10:13

Over 200 henvendelser om utenforskap i Troms og Finnmark

Over 200 barn og unge i Troms og Finnmark kontaktet elev-, lærling og mobbeombudene forrige skoleår. Dette kommer frem i årsrapporten til elev-, lærling- og mobbeombudene i fylket. Elevene fortalte historier om utenforskap, ensomhet og mobbing, og felles for flere av henvendelsene er at barn og unge opplever å ikke bli tatt på alvor når de prøver å si ifra.

NRK - 29 dec 22 kl. 09:54

Hektisk jul for psykisk hjelpetjeneste

Organisasjonen Mental Helse forteller at det har vært stor pågang på deres hjelpetelefon og chat-tjeneste i julen. Totalt har det kommet inn 4955 henvendelser på chat og hjelpetelefon i perioden 23.-28.

Klartale - 02 dec 22 kl. 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

Klartale - 02 dec 22 kl. 16:00

Hvordan gikk egentlig Black Week?

Årets julegavehandel er fullt i gang. Forrige uke var det en stor handledag på Black Friday. Mange butikker kjørte Black Week hele uka.

NRK - 23 jan 23 kl. 16:31

Rekord-besøk på Munch-utstilling i Paris

Munch-utstillingen på Musée d’Orsay i Paris har hatt over 700.000 besøkende, ifølge Munchmuseet i Oslo. Det er rekord i antall besøkende på en Munch-utstilling i utlandet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 15 minutter siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 30 minutter siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 30 minutter siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 45 minutter siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.

NRK - 1 time siden

El Pais: Spania sender fire til seks stridsvogner til Ukraina

Spania vil sende mellom fire og seks Leopard 2-stridsvogner til Ukraina, opplyser anonyme regjeringskilder til avisen El Pais. Det er ikke kjent når de spanske stridsvognene kan være på plass i Ukraina. Det er tidligere kjent at Spania vil sende stridsvogner til Ukraina, men forsvarsminister Margarita Robles har opplyst at de først må repareres.

NRK - 1 time siden

Radioaktiv kapsel funnen i Australia

Vest i Australia er ein knøttliten radioaktiv kapsel funnen. Det opplyser styresmaktene. Kapselen på 6 gange 8 millimeter falt av ein lastebil under transport, og store leitemannskap har leita etter han over eit stort område.

NRK - 1 time siden

355 norske selskaper konkurs i januar

I årets første måned gikk 355 norske selskaper konkurs. Det er en økning på 60 prosent fra januar i fjor. Det skriver inkassoselskapet Fair Group i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Ung gutt påkjørt på Hasle i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på Økernveien på Hasle. Politiet har fått melding om at en ung gutt er påkjørt. Sjåføren av bilen skal ha kjørt fra stedet.

NRK - 1 time siden

Disse navnene toppet listene for 2022

Onsdag morgen annonserte Statistisk sentralbyrå (SSB) topp 10-navnelisten for 2022. Nora, Jakob og Noah er de mest populære babynavnene i Norge. Nykommere på listetoppen for jenter er Iben, Sofia og Sara.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com