NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:35

NRK - 20 sep 21 kl. 08:25

Reknar med at barn blir sjuke

Norske sjukehus legg planar for at det kan bli fleire innlagde småbarn i haust og vinter. Smitteverntiltak under pandemien har gjort at mange barn under eitt år har vore lite utsett for vanlege virus. Fleire barn enn vanleg kan difor trenge behandling på sjukehus for luftvegssjukdommar som ikkje skuldast koronavirus..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reknarmed at , barnblir , sjuke
Klartale - 07 okt 21 kl. 09:07

Vil gi vaksine mot malaria til barn

Hvert år dør 400.000 personer i av malaria. Rundt to av tre som dør, er barn under fem år.

NRK - 08 jun 21 kl. 19:03

Pfizer skal teste vaksine på babyer

Koronavaksinen fra Biontech/Pfizer skal nå testes på babyer ned mot seks måneders alder, opplyser legemiddelgiganten Pfizer., ifølge NTB. Opptil 4.

NRK - 20 aug 21 kl. 04:19

Unicef: 1 milliard barn i fare

Verdens barnefond Unicef anslår at en milliard barn i 33 land er i ekstrem fare på grunn av klima- og miljøtrusler. Tallet kommer fram i Unicefs klimarisiko-indeks for barn som bygger på fakta om barn fra 163 land. Den viser at barn i Afrika og deler av Asia er de mest utsatte og nå står i ekstrem fare på grunn av klimaendringene.

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

NRK - 09 jun 21 kl. 06:46

Trur det blir kraftige reaksjonar

Regjeringa kjem til å få negative reaksjonar på satsinga på havvind, meiner økonomiprofessor ved Norges Handelshøgskule, Ola Honningdal Grytten. Han reknar med at verft og offshorereiarlag ser positivt på dette. Samtidig trur han det kjem til å kome kraftige reaksjonar frå mellom andre fiskerinæringa og miljøvernarar..

NRK - 01 aug 21 kl. 17:04

Sendt skogbrannhelikopter

For tredje gong denne veka er det røykutvikling på Årheimsfjellet i Stryn. – Det er eit skogbrannhelikopter på veg, fordi det er vanskeleg å ta seg fram der oppe, seier Ronald Drotningsvik i 110 Vest. Det blir starta sløkking så raskt det kjem fram, og dei reknar med det er ei oppblussing etter sist gong..

NRK - 13 sep 21 kl. 19:54

Ein milliard dollar til Afghanistan

FNs generalsekretær Antonio Guterres seier det har kome inn over ein milliard dollar under den internasjonale givarkonferansen for Afghanistan, melder AFO. FN reknar med at Afghanistan vil trenge opp mot 600 millionar dollar i år for å hindre underernæring og ein kollaps i dei offentlege tenestene. Guterres kunne ikkje seie noko no om kor mykje av pengane som går rett til FNs naudhjelpsbudsjett i månadane som kjem, og kor mykje som skal kome seinare..

NRK - 15 sep 21 kl. 15:57

Vil ikkje bekrefte møte

Det er uvisst om det blir møte mellom Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum og Ap-leiar Jonas Gahr Støre i dag. Då NRK møtte Vedum på Stortinget onsdag, kunne han ikkje bekrefte at det blir møte i dag. Støre seier til VG at han reknar med at dei to vil møte kvarandre anten i dag eller i morgon..

NRK - 17 sep 21 kl. 07:33

Gjenopning avhengig av vaksinasjon

Det er framleis uvisst når smitteverntiltaka kan bli fjerna i Noreg. Dei siste vekene har færre blitt smitta, og helsestyresmaktene reknar med at talet på innlagde også vil gå nedover snart. Men talet på vaksinerte må opp, seier FHI-direktør Camilla Stoltenberg til NRK.

NRK - 26 sep 21 kl. 21:26

Ny regjering på plass før jul

Begge statsministerkandidatane i Tyskland reknar med å ha på plass ei ny regjering før jul. Olaf Scholz i sosialdemokratiske SPD seier til ARD at han vil gjere alt han kan for å ha på plass ein koalisjon før jul. Også rivalen hans kristendemokraten Armin Laschet seier til same kanal at han ønsker å overta etter Angela Merkel i god tid før julefreden skal senke seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Haaland scoret

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz..

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 30 minutter siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 1 time siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt