NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 10:54

NRK - 01 feb 23 kl. 09:50

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flyr, Reisegarantifondet, NRK, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reisegarantifondet, dekker, ikke, flybilletter
NRK - 14 apr 23 kl. 09:07

Prisene på flybilletter har økt med 55 prosent på ett år

Det siste året har prisene på flybilletter i Norge økt med 55 prosent, viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Tallene som P4 har hentet inn fra SSB, viser at prisene på flybilletter har gått rett til værs – det siste året har prisene steget hele 55 prosent. Flyanalytiker i WinAir, Hans Jørgen Elnæs, tror nordmenn må belage seg på at dagens priser blir den nye normalen.

NRK - 10 feb 23 kl. 10:29

Fotballturoperatør rammet av konkurs

Om lag 700 kunder som skulle på fotballturer er rammet av konkursen i Norwegian Sports Travel i Lillestrøm. Det er så langt uklart om Reisegarantifondet dekker tapet deres, skriver Romerikes Blad. Advokat Aki Johannes Viitala i Advokatfirmaet Nova DA – som er forretningsfører for fondet – sier til avisen at utgangspunktet er at alle skal få pengene igjen.

Klartale - 01 feb 23 kl. 13:45

Dette har du krav på etter konkursen i Flyr

– Pengene er sikret hvis du har betalt med et kredittkort eller et visakort. Også om du har bestilt en reise med et flyselskap som går konkurs, sier Linn Hogner Jahr. Hun er direktør i Forbruker Europa.

Klartale - 21 aug 23 kl. 06:00

Slik kan du gjøre deg klar til nye ekstremvær

– Det er ingen tvil om at det kommer mer ekstremvær. Vi vet bare ikke akkurat når. Det sier Line Marcelius.

NRK - 31 aug 23 kl. 08:37

Frankrike vil fjerne de billigste flybillettene i Europa

Frankrikes samferdselsminister vil foreslå for sine europeiske kolleger at det innføres en nedre grense for hvor billige flybilletter i Europa kan være. I et intervju med ukebladet L'Obs sier Clément Beaune at billige flybilleter ikke er greit. – Flybilletter for ti euro når vi er midt i en grønn omstilling – det er ikke lenger mulig.

VG - 13 nov 22 kl. 19:23

UD: Avdekket svindel med flybilletter

BERGEN (VG) Institutt for fredsforskning (PRIO) måtte betale tilbake nesten en halv million kroner til UD etter svindel med flybilletter hos en samarbeidspartner i utlandet..

NRK - 03 feb 23 kl. 01:05

Hongkong vil lokke til seg turister med gratis flybilletter

Hongkong er etter pandemien klar for å ønske verden tilbake, og lover mer enn en halv million gratis flyreiser til tilreisende. Tilbudet er en del av en markedsføringskampanje kalt «Hallo, Hongkong», som synes å være et forsøk på å løfte fram gode sider ved byen som de siste årene har vært preget av protester mot regimet og politisk undertrykkelse – i tillegg til koronapandemien. Nå lover leder for lokalstyret i Hongkong, John Lee, at det skal være null spor av isolasjon, karantene eller restriksjoner for tilreisende.

Klartale - 24 jan 23 kl. 11:15

Afghanske idrettskvinner frykter Talibans hevn

Noura hadde så lyst til å drive med idrett at hun gikk mot sin egen familie. Morens slag og ekle rop fra naboene fikk henne ikke til å slutte. Hun elsker idrett.

Klartale - 01 nov 22 kl. 15:40

Graham Hansen kritisk til media

Kanalen TV 2 har laget en sak om Caroline Graham Hansen. Hun er en norsk fotballspiller. Og hun spiller for klubblaget Barcelona.

NRK - 31 jan 23 kl. 21:00

IF ringes ned - dekker ikke konkurs 

Forsikringsselskapet IF Europeiske Reiseforsikring ringes ned av kunder som lurer på om de kan få igjen penger på reiseforsikringen. De første startet å ringe allerede mandag, da det ble klart at den finansielle redningspakken til Flyr ikke ble noe av. – Svaret er dessverre nei, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Handeland.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Noreg gir 70 millionar til flyktningar og migrantar

Noreg gir 70 millionar kroner til arbeidet til FNs migrasjonsorganisasjon, IOM, kunngjer utanriksminister Espen Barth Eide. Tysdag hadde han møte med IOMs nye leiar, Amy E. Pope.

NRK - 15 minutter siden

Russisk guvernør: Rundt 9000 barn evakueres fra Belgorod-regionen 

I Belgorod-regionen skal om lag 9000 barn evakueres som følge av ukrainske artilleriangrep, ifølge guvernør Vjatsjeslav Gladkov. Både i byen Belgorod og andre distrikter skal barn angivelig evakueres. Den første gruppen skal forlate sine hjem 22.

NRK - 15 minutter siden

Seks personer drept etter lastebil-påkjørsel

Seks personer er drept i Spania, deriblant to polititjenestemenn, etter at en lastebil kjørte inn i en politisperring tirsdag. Tre andre personer ble skadet i det som beskrives som en ulykke. Ulykken skjedde på en motorvei nær byen Los Palacios i provinsen Sevilla, ifølge AFP..

NRK - 45 minutter siden

Mindreårig siktet for voldtekt av barn under 14 år

Politiet etterforsker en alvorlig sak som skal ha skjedd i en kommune i Ryfylke. En mindreårig har status som siktet, og vedkommende er siktet for voldtekt av barn under 14 år, skriver avisa Strandbuen. Den siktede er under 18 år, bekrefter politiet til avisa.

NRK - 30 minutter siden

Overfalt Matapour: – Ser en fyr i gul T-skjorte løpe forbi meg

Neste vitne er Mats Riskild Åsberg. Han var en av dem som overfalt Matapour. Åsberg var i Oslo for å dra på festivalen Tons of Rock.

NRK - 30 minutter siden

Flere familier benyttet seg av matutdeling

Barnefamilier som ikke klarer å betale for livsopphold som mat, varme og klær er stadig økende. Det viser tall fra Frelsesarmeen og Opinion. Siden de startet sine målinger i august i fjor har andelen som ikke klarer å dekke daglige utgifter økt fra 9 til 13 prosent.

NRK - 1 time siden

Retten er satt på dag fem

I dag er femte dag av rettssaken mot Zaniar Matapour. I dag skal flere fornærmede vitne mot den terrortiltalte mannen, som heller ikke i dag reiste seg da dommeren kom inn i rettssalen. Først ut er Tone Sand, en av over 260 fornærmede etter skytingen natt til 25.

NRK - 1 time siden

IDF har trukket seg ut fra Shifa-sykehuset

Det israelske forsvaret (IDF) er ikke lenger inne på Shifa-sykehuset i Gaza, melder Al Jazeera. Avisen melder at bygninger rundt sykehuset fortsatt er under angrep..

NRK - 1 time siden

Narkotikafunnet i Museumsskogen: Mann dømt til fengsel

Loga sámegillii. En mann, som gjemte ca. 1,1 kg amfetamin i Museumsskogen i Karasjok, er dømt til 1 år og 7 måneder fengsel i Indre- og Østre Finnmark tingrett.

NRK - 1 time siden

Mange sykehus i Kina legger ned fødetilbudet

På grunn av lave fødselstall har mange sykehus i Kina besluttet å ikke lenger ha et tilbud for fødende. Sykehus i flere provinser, inkludert i det østlige Zhejiang og det sørlige Jiangxi, har de siste to månedene kunngjort at de vil stenge sine fødeavdelinger, ifølge meddelelser sett av Reuters. Ifølge det statsstøttede nyhetsbyrået Daily Economic News gjelder det også flere andre sykehus i Kina, som på grunn av det synkende antallet nyfødte ikke lenger har mulighet for å betjene sine fødeavdelinger.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com