NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:12

NRK - 01 feb 23 kl. 09:50

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flyr, Reisegarantifondet, NRK, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reisegarantifondet, dekker, ikke, flybilletter
NRK - 10 feb 23 kl. 10:29

Fotballturoperatør rammet av konkurs

Om lag 700 kunder som skulle på fotballturer er rammet av konkursen i Norwegian Sports Travel i Lillestrøm. Det er så langt uklart om Reisegarantifondet dekker tapet deres, skriver Romerikes Blad. Advokat Aki Johannes Viitala i Advokatfirmaet Nova DA – som er forretningsfører for fondet – sier til avisen at utgangspunktet er at alle skal få pengene igjen.

Klartale - 01 feb 23 kl. 13:45

Dette har du krav på etter konkursen i Flyr

– Pengene er sikret hvis du har betalt med et kredittkort eller et visakort. Også om du har bestilt en reise med et flyselskap som går konkurs, sier Linn Hogner Jahr. Hun er direktør i Forbruker Europa.

Klartale - 24 jan 23 kl. 11:15

Afghanske idrettskvinner frykter Talibans hevn

Noura hadde så lyst til å drive med idrett at hun gikk mot sin egen familie. Morens slag og ekle rop fra naboene fikk henne ikke til å slutte. Hun elsker idrett.

VG - 13 nov 22 kl. 19:23

UD: Avdekket svindel med flybilletter

BERGEN (VG) Institutt for fredsforskning (PRIO) måtte betale tilbake nesten en halv million kroner til UD etter svindel med flybilletter hos en samarbeidspartner i utlandet..

NRK - 03 feb 23 kl. 01:05

Hongkong vil lokke til seg turister med gratis flybilletter

Hongkong er etter pandemien klar for å ønske verden tilbake, og lover mer enn en halv million gratis flyreiser til tilreisende. Tilbudet er en del av en markedsføringskampanje kalt «Hallo, Hongkong», som synes å være et forsøk på å løfte fram gode sider ved byen som de siste årene har vært preget av protester mot regimet og politisk undertrykkelse – i tillegg til koronapandemien. Nå lover leder for lokalstyret i Hongkong, John Lee, at det skal være null spor av isolasjon, karantene eller restriksjoner for tilreisende.

Klartale - 01 nov 22 kl. 15:40

Graham Hansen kritisk til media

Kanalen TV 2 har laget en sak om Caroline Graham Hansen. Hun er en norsk fotballspiller. Og hun spiller for klubblaget Barcelona.

NRK - 31 jan 23 kl. 21:00

IF ringes ned - dekker ikke konkurs 

Forsikringsselskapet IF Europeiske Reiseforsikring ringes ned av kunder som lurer på om de kan få igjen penger på reiseforsikringen. De første startet å ringe allerede mandag, da det ble klart at den finansielle redningspakken til Flyr ikke ble noe av. – Svaret er dessverre nei, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Handeland.

Aftenposten - 13 okt 22 kl. 10:53

Seks rødvinsklassikere som dekker det meste. Og de er enkle å få tak i.

Lurer du på hvilke viner du bør ha for hånden gjennom vinteren? Her er seks klassikere som dekker det meste. Og de er enkle å få tak i..

NRK - 21 okt 22 kl. 02:40

Enighet i helikopteroppgjør

Industri Energi og NHO Luftfart ble torsdag kveld enige i forhandlingen om avtalen som dekker rundt 100 ansatte i helikoptertrafikken offshore. For halvannet år siden ble de to partene enige om å lage et nytt lønnssystem for den aktuelle avtalen, og dette er nå på plass, opplyser Industri Energi. –Vi er fornøyd med å ha fått på plass en lønnsmatrise for denne delen av helikopterbransjen, sier fagforbundets forhandlingsleder, Jørn Erik Bøe.

NRK - 16 mar 23 kl. 08:58

Den omstridte utenlandskabelen NorthConnect er lagt død 

Regjeringen avslår NorthConnects søknad om å bygge en ny strømkabel mellom Norge og Skottland. Kraftkabelen på 655 kilometer har vært planlagt mellom Sima i Eidfjord til Peterhead i Skottland. Kabelen skulle etter planen ha en kapasitet på 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 3 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com