NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:37

NRK - 27 aug 23 kl. 15:34

Regnvær til besvær for kollektivtrafikken

Ruter innstiller en rekke bussavganger i Oslo på grunn av det kraftige regnværet natt til søndag. – Nedbøren som falt i natt gjør at det er en del stengte veier, og en del vann i gatene. Vi har både innstillinger og delinnstillinger på en rekke busslinjer i Oslo, sier pressevakt Cathrine Myhren-Haugen i Ruter. Hun oppfordrer reisende til å gå inn på ruter.no for å følge med på om deres buss er rammet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Cathrine Myhren-Haugen, Ruter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regnvær, til, besvær, for, kollektivtrafikken
NRK - 27 aug 23 kl. 13:20

Henvendelsene strømmer inn til forsikringsselskapene etter regnværet i Oslo

Forsikringsselskapene If og Tryg har mottatt over 230 skadehenvendelser fra Oslo og Østlandet etter det voldsomme regnværet natt til søndag. Kraftig regn natt til søndag har ført til vann inn i kjelleren i mange bygninger i Oslo. Allerede klokken 08.

NRK - 22 sep 23 kl. 09:52

Advarer mot vannplaning på Østlandet

Regnværet på fredag fører til problemer for veitrafikken og tog på Østlandet. Ved Skedsmokorset på Romerike rykket politiet ut til en ulykke på E6 i nordgående retning. Der hadde en bil kjørt i autovernet.

NRK - 14 jul 23 kl. 17:03

Høye E.coli-verdier funnet i badevannet ved Operaen i Oslo

Norsk institutt for vannforskning (NIVA) har funnet høye verdier av E.coli i vannet på Operastranden i Oslo. – Det er viktig å påpeke at dette er en rask test, som er tatt i overflatevannet innerst på strandområdet.

NRK - 23 maj 23 kl. 20:47

Skoler stengt som følge av kraftig regnvær sørøst i Spania

Skoler, universiteter og barnehager sørøst i Spania er stengt på grunn av fare for oversvømmelser i forbindelse med kraftig regnvær etter langvarig tørke. Regnskyllet tirsdag førte til oversvømte kjellere, stengte veier og biler som ble stående under vann. Både Murcia, Valencia og Andalucía er hardt rammet av nedbøren.

Aftenposten - 04 jul 23 kl. 18:51

Regnvær skaper trøbbel for Wimbledon: En rekke kamper stanses tirsdag

Regnværet i London har fått arrangøren av Wimbledon til å stanse en rekke kamper tirsdag..

NRK - 20 nov 23 kl. 03:29

Minst 21 døde etter kraftig uvær i Den dominikanske republikk

Minst 21 personer har mistet livet i Den dominikanske republikk som følge av voldsomt regn. Tre barn er blant de døde. De siste to dagene har uværet ført til oversvømmelser og store ødeleggelser.

NRK - 23 jul 23 kl. 02:48

Fire savnet i flom i Canada

Den canadiske provinsen Nova Scotia har blitt rammet av sitt kraftigste regnvær på mer enn 50 år. Det har forårsaket store oversvømmelser og enorme skader. Regnværet, som startet på fredag, tømte over 25 centimeter nedbør over enkelte steder på bare 24 timer.

NRK - 01 aug 23 kl. 06:01

11 døde i regnværet i Kina

Det siste døgnet har det bøttet ned i Kinas hovedstad Beijing. Mer enn 5000 innbyggere er evakuert fra hjemmene sine og 11 personer skal være døde som følge av regnværet, melder AFP. 27 personer skal også være savnet ifølge statlige medier..

NRK - 05 sep 23 kl. 15:56

Hellas: Innfører reiseforbud etter kraftig regnvær

Greske myndigheter innfører reiseforbud i mange sentrale områder etter uvanlig kraftig regnvær. Ekstremværet «Daniel» herjer med tordenvær og voldsomme nedbørmengder i Hellas, skriver meteorologene på X. Værtjenesten som blir vist i fjernsynskanalen ERT, sier at det er falt 500 millimeter regn i løpet av 24 timer enkelte steder..

VG - 31 maj 23 kl. 19:56

Bluss til besvær

Pyro og bluss er i dag en så viktig uttrykksform for supportere at klubber, politi og brannvesen ikke kommer unna dialog..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 1 time siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 1 time siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 3 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com