NRK > Nyheter

Saturday, 01 October, 18:46

NRK - 25 jun 22 kl. 13:02

Regjeringens pressekonferanse utsatt til 15.00

Statsminister Jonas Gahr Støre, justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl og kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen skal holde pressekonferanse på Statsministerens kontor kl. 15.00. Opprinnelig tidspunkt var 14.00.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Emilie Enger Mehl, Anette Trettebergstuen, Statsministerens, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringens, pressekonferanse, utsatt, til, 15.00
Klartale - 05 sep 22 kl. 11:40

Nasas oppskyting av rakett ble utsatt igjen

Nasa jobber med romfart. De er en av verdens største organisasjoner på det.Den siste uken har de planlagt å sende opp en rakett til månen.

NRK - 07 sep 22 kl. 23:51

FN: Troverdige anklager om tvangsflyttede barn

FN mener at anklagene om at ukrainske barn er blitt tvangsflyttet til Russland og adoptert bort til russiske par, er troverdige. – Vi er bekymret for at russiske myndigheter har innført en forenklet prosedyre for å gi russisk statsborgerskap til barn uten omsorgspersoner, og at disse barna blir adoptert bort til russiske familier, sa Ilze Brands Kheris, leder for FNs menneskerettskontor i New York, til FNs sikkerhetsråd onsdag kveld. – Det har kommet troverdige anklager om tvangsoverføringer av barn uten voksenfølge til russisk-okkuperte områder eller til selve Russland, la hun til.

NRK - 11 maj 22 kl. 08:36

Regjeringens nye havvindmål er 30 gigawatt innen 2040

Regjeringens nye målsetting er at Norge skal installere 30 gigawatt havvind innen 2040, sier regjeringen på en pressekonferanse. Dette tilsvarer nesten den samlede norske vannkraften..

NRK - 03 jul 22 kl. 23:21

Ny pressekonferanse før midnatt

Politiet i Københavnmed ny pressekonferanse i kveld. – Vi planlegger for en ny pressekonferanse før midnatt, sier visepolitiinspektør Lars Karlsen til NRK.

NRK - 21 jun 22 kl. 10:31

Huitfeldt får utsatt svarfrist om Ukraina-bistand

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité gir utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) mer tid til å svare om bistand til Ukraina. Kontroll- og konstitusjonskomiteen har stilt flere spørsmål til utenriksministeren om regjeringens håndtering av bistandsanmodninger knyttet til krigen i Ukraina. Svarfristen ble satt til tirsdag 21.

NRK - 10 sep 22 kl. 21:54

Guterres: Ødeleggelser uten sidestykke i Pakistan

FNs generalsekretær António Guterres sier han aldri har sett så store klimaødeleggelser som de Pakistan nå er utsatt for. Guterres er lørdag i det flomrammede landet. Opptil en tredel av Pakistan har stått under vann, og minst 1.

NRK - 29 jul 22 kl. 12:32

DNB får utsatt fristen for legitimering

Finanstilsynet har gitt DNB utsatt frist til 8. august for rapporteringen av legitimasjon av rundt 1 million kunder. Den gamle fristen var 1.

Klartale - 04 jul 22 kl. 14:12

Nytt dataangrep mot norske nettsider

Selskapet Coretrek er trolig utsatt for et dataangrep. Russiske hackere hevder å stå bak. Coretrek leverer nettsider til Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM).

NRK - 12 aug 22 kl. 15:34

Fått utsatt fristen for å svare Skatteetaten

På bakgrunn av avsløringene om gratis pendlerbolig, mottok Stortinget og Statsministerens kontor SMK, mottok i juni varsel om krav om å betale arbeidsgiveravgift, Stortinget og SMK hadde frist til 15. august med å svare Skatteetaten. Nå har begge bedt om og fått utsatt fristen, skriver Aftenposten.

Klartale - 20 jul 22 kl. 14:33

Mener det kan være farlig å vise at du er skeiv i Polen

Amnesty har laget en ny rapport. Den er basert på undersøkelser de har gjort blant folk i Polen som er skeive (LHBTIQ+-personer). Den har pågått i litt mer enn et halvår fram til mai 2022.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Frankrike vil sende artillerivåpen til Ukraina

Frankrike forbereder seg på å sende mellom seks og tolv selvdrevne artillerikjøretøy av typen Caecar. Disse tas fra en ordre som egentlig skulle til Danmark, skriver Le Monde. Våpenforsendelsen skal være resultat av forhandlinger mellom de tre regjeringene til Frankrike, Danmark og Ukraina..

NRK - 15 minutter siden

Frankrike nekter for innblanding i kupp

Den franske utenriksministeren benekter påstander fra kuppmaker Ibrahim Traore om at Burkina Fasos styrtede president Paul-Henri Damiba skal ha søkt tilflukt ved en fransk militærbase. Samtidig kommer FNs generalsekretær med en sterk fordømmelse av militærkuppet i det afrikanske landet..

NRK - 15 minutter siden

Motoffensiv på gang etter militærkupp i Burkina Faso

Burkina Fasos militære kuppmaker sier de har klart å roe situasjonen etter det ble løsnet skudd i hovedstaden. Den selverklærte lederen, Ibrahim Traore, knytter skytingen til det han kaller en motoffensiv fra den avsatte presidenten i landet, melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Pågrep mann med kniv på kjøpesenter

Politiet har anholdt en mann som skal ha truet andre med kniv på et kjøpesenter i Gjøvik. Foreløpig er det ikke kjent at noen er skadet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Justisministeren besøker grensen mot Russland

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) besøker Kirkenes søndag. Der skal hun se den norske grensa til Russland. Ved Jarfjord grensestasjon vil hun få en oppdatering fra Forsvaret, som på vegne av politiet utfører grensekontrollen.

NRK - 1 time siden

Nord Stream 2 lekker ikke lenger

Gassrørledningen Nord Stream 2 lekker ikke lenger under Østersjøen. Det har nå oppstått likevekt mellom trykket fra gassen og fra vannet, sier talsperson for selskapet, Ulrich Lissek, til nyhetsbyrået AFP. Det er altså fortsatt gass i ledningen..

NRK - 1 time siden

Kystvakten patruljerer rundt olje- og gassinstallasjoner

Regjeringen har skjerpet beredskapen i Norge og Forsvaret viser økt tilstedeværelse ved norsk infrastruktur for olje og gass. Kystvaktens fartøy patruljerer nå med økt årvåkenhet i nærhet til olje- og gassinstallasjoner både langs kysten og til havs. Det melder Kystvakten på Twitter..

NRK - 1 time siden

Barn blant de drepte nær Kupiansk

22 sivile, inkludert ti barn, ble funnet døde etter et artilleriangrep utført av russiske styrker på en konvoy med biler nær byen Kupiansk øst i Ukraina. Det melder Kharkiv-regionens påtalemakt ifølge CNN..

NRK - 1 time siden

Jordskjelv i Japan

Et jordskjelv med styrke 5.6 har rammet Kyushu, den tredje største av de fire japanske hovedøyene i Japan, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Hevder kastet president planlegger motoffensiv

Burkina Fasos nye, selverklærte militære leder, Ibrahim Traore sier at president Paul-Henri Damiba planlegger å slå tilbake etter at Traoer tok makten ved et militærkupp. Det går frem av en uttalelse på statlig TV i det afrikanske landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com