VG > Innenriks

Thursday, 09 February, 04:06

VG - 21 nov 22 kl. 05:53

Regjeringen presses på nyfattigdom: – Gjør på grensen til ingenting

Folk skal ikke være sultne eller kalde når Arbeiderpartiet styrer, sa partitopper til VG. Da må regjeringen gi mer til de fattigste som får pengehjelp fra Nav, mener SV og Rødt..
Les mer på VG


Les mer om:
Arbeiderpartiet, VG, Nav, SV, Rødt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringen, presses, nyfattigdom, Gjør, grensen, til, ingenting
Klartale - 06 okt 22 kl. 14:06

Dette bruker staten mest penger på

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetStaten bruker totalt 1.

Klartale - 06 okt 22 kl. 11:07

Slik påvirker statsbudsjettet deg

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetRegjeringen får penger fra folk som betaler skatt.

Klartale - 19 sep 22 kl. 13:56

Slik ønsker partiene å løse strømkrisen

Folk er lei av å betale mye for strøm. Det har de vist med å både demonstrere, men også si hva de mener på internett. Mandag var Stortinget nødt til å møtes for å diskutere strømmen.

Klartale - 12 okt 22 kl. 06:30

Velgerne rømmer fra Ap

Jonas Gahr Støre sto rak i ryggen. Nå var det hans tur til å lede Norge. I fjor sa nok velgere ja til ham og Arbeiderpartiet (Ap).

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

Klartale - 18 sep 22 kl. 06:00

Mandag skal mange kreve billigere strøm

Mandag skal mye handle om strøm. Europa trenger sårt mer energi. Dyr strøm påvirker også Norge.

NRK - 16 sep 22 kl. 13:09

Kripos bekymret for økning av seksuell utpressing

Unge gutter ned i 14-årsalderen presses for penger av det som fremstår som organiserte kriminelle grupper. Kripos og flere andre lands politimyndigheter har den siste tiden sett en økning av rapporterte tilfeller der gutter ned i 14-årsalderen presses for penger etter å ha delt penisbilder med eller onanert på webkamera for det som framstår som jevnaldrende jenter. – Guttene blir umiddelbart utsatt for et pengekrav, med trusler om at bildene deles offentlig hvis de ikke betaler.

Klartale - 01 aug 22 kl. 10:28

Regjeringen vurderer makspris på strøm

Det er to ulike varianter av makspris på strøm. Men begge disse har ulemper, sier statsminister Jonas Gahr Støre.I 2022 har strømprisen fortsatt vært dyr.

Klartale - 17 jul 22 kl. 07:00

Han leder kampen om å bli ny statsminister

I starten av uka var det 11 kandidater til å ta over etter Boris Johnson. Siden har noen sagt at de velger å trekke seg som kandidater. Andre har fått for lite støtte fra partiet til å være kandidater lenger.

Klartale - 05 okt 22 kl. 08:59

Tror mange blir skuffet over statsbudsjettet

Regjeringen legger fram budsjett for Norge torsdag. Statsbudsjettet 2023 gjør folk skuffet. Det tror statsminister Jonas Gahr Støre.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Eksminister samlet inn rekordbeløp for å bli ordfører: – Verdenshistorisk nivå

Odd Emil Ingebrigtsen har samlet inn 1,3 millioner kroner til valgkampkassa for å bli ordfører i Bodø. I Tromsø har samme parti klart å skrape sammen lusne 200.000 kroner..

VG - 6 timer siden

Stort butikklager blåst på sjøen

Stormen i Nord-Norge kastet et lagerbygg på 150 kvadratmeter ut på havet: – Jeg er i sjokk, sier eieren..

VG - 6 timer siden

Mannen som er siktet for drapsforsøk på T-banen i Oslo, er tvangsinnlagt

Mannen i 30-årene som er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket i en T-banevogn ved Jernbanetorget i desember, er tvangsinnlagt på Dikemark..

VG - 10 timer siden

Forsvarer ikke skandaleprosjekt: - Det blir ikke så mye drodling om fortiden

Foreningen for barnepalliasjon har frist til fredag med å gi tilsvar til en knusende revisorrapport. Det blir ikke mange linjene..

VG - 11 timer siden

Over 60 katter registrert i et eget kattekart

Kampen i Oslo har fått sitt eget kart med oversikten over områdets katter. Nå har kartet snart 100.000 klikk: – Jeg er veldig interessert i katter, sier hjernen bak kartet, Bjørn Lindahl..

VG - 15 timer siden

Flere melder om nett-bedrageri til politiet

I 2022 økte tallet på meldte bedrageri-saker med hele 44 prosent..

VG - Igår: 02:43

Arbeidstilsynet fant flere brudd på arbeidsmiljøloven hos Michelin-restauranten Under

Arbeidstilsynet har varslet at de kommer til å gi restauranten Under fire pålegg om å rydde opp, etter at det ble påvist en rekke brudd på arbeidsmiljøloven..

VG - Igår: 19:01

Kripos: Slik lokker de ungdom under 15 år til gjengene

Ved å få ungdom under 15 år til å utføre oppdrag som løpegutter, slipper gjengene å bekymre seg for at løpeguttene havner i fengsel..

VG - Igår: 09:20

Skoleelev falt fra tak - sendt til sykehus

En elev på en skole i Stavanger er fraktet til akuttmottaket ved Stavanger universitetssykehus etter å ha falt ned fra et tak på eller ved skolen..

VG - I førrgår: 18:39

Lanserer Tonje Brenna som Ap-nestleder

YOUNGSTORGET (VG) Et enstemmig sentralstyre i AUF har bestemt seg for å lansere kunnskapsminister Tonje Brenna (35) som Ap-nestleder. AUF-leder Astrid Hoem sier stolt at Brenna vil kunne bli den første overlevende fra Utøya-massakren som inntar partiledelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com