NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:17

NRK - 13 maj 24 kl. 09:00

Regjeringen med 250 millioner til helsevesen i Nord-Norge

Nå lover regjeringen 250 millioner kroner ekstra til Helse Nord. Pengene er satt av i revidert budsjett, som legges fram tirsdag. – Velferdsstaten skal være vår aller beste helseforsikring, og da må folk uansett om det er i by eller bygd, nord eller sør eller øst eller vest være trygge på at helsetjenestene våre er gode. Da må vi være villige til å prioritere penger til det formålet, og det er det regjeringen nå gjør, sier helseminister Jan Christian Vestre til NRK. Helse Nord omfatter Troms, Nordland og Finnmark.
Les mer på NRK


Les mer om:
Helse Nord, Jan Christian Vestre, NRK, Nord, Troms, Finnmark, Lofoten, Alta, Narvik, Finnmarkssykeuset, Klinikk Alta, Nord-Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringenmed , 250, millioner, til, helseveseni , Nord-Norge
Klartale - 13 maj 24 kl. 12:50

Slik skal de fordele pengene

Tirsdag kommer det reviderte nasjonalbudsjettet. Regjeringen legger det fram. Hva er revidert nasjonalbudsjett?

VG - 13 maj 24 kl. 09:06

NRK: Regjeringen vil gi 250 millioner kroner til Helse Nord

– Nå har regjeringen valgt å styrke Helse Nord med 250 millioner kroner..

NRK - 18 mar 24 kl. 11:54

IDF: 250 soldater drept i Gaza

Israels hær IDF melder at 250 soldater er drept siden starten av bakkeoffensiven i Gaza, 27. oktober. Det skriver AFP.

Klartale - 31 mar 24 kl. 06:00

Bør flere innvandrere få gratis opplæring i norsk?

Mange av innvandrere i Norge er her for å jobbe. Nesten 300.000 kom til Norge i perioden 2004 til 2020.

NRK - 04 maj 24 kl. 01:30

Regjeringen: 140 millioner til sykehus i Narvik og Lofoten

Regjeringen vil i revidert nasjonalbudsjett gi 80 millioner kroner til Narvik sykehus samt 60 millioner kroner til sykehuset i Lofoten, skriver Fremover. Da tidligere helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) fredet sykehusene på Gravdal i Lofoten og i Narvik fra Helse Nords omstillingsarbeid, fulgte det med en lovnad om mer penger til å drifte sykehustjenestene. Ifølge avisa Fremover vil revidert nasjonalbudsjett inneholde 145 millioner kroner til de to sykehusene.

NRK - 15 mar 24 kl. 08:30

Regjeringen setter tak på 7 mrd. for CO2-støtte til industrien

Regjeringen, LO, NHO, Fellesforbundet, Norsk Industri, IE & FLT er enige om forslag til en langsiktig CO2-kompensasjonsordning som skal gå til 2030. Det melder regjeringen i en pressemelding. Regjeringen setter for første gang et tak på 7 milliarder kroner på hvor mye staten skal utbetale totalt hvert år.

NRK - 07 mar 24 kl. 07:41

Dette er nytt i skattemeldingen

Dette er blant nyhetene for skattemeldingen i år: * Fradragssatsen for Boligsparing for ungdom (BSU) ble redusert fra 20 prosent til 10 prosent av innbetalt sparebeløp. * Fradraget for fagforeningskontingent økte fra 5800 til 7700 kroner. * Formuesskatten for nettoformuer mellom 1,7 og 20 millioner kroner økte fra 0,95 til 1 prosent før 2023.

NRK - 02 feb 24 kl. 17:06

Stor vekst for OBOS-banken i fjor

Det melder banken selv i en pressemelding. OBOS-banken fikk et resultat før skatt på 496 millioner kroner i 2023, opp fra 342 millioner kroner året før. Netto renteinntekter landet på 811 millioner kroner, opp fra 562 millioner kroner i 2022.

NRK - 14 maj 24 kl. 17:08

Kontrollkomiteen: Hard kritikk av regjeringen for kjøpet av Meraker Brug

Høyre, Venstre og Frp retter hard kritikk mot regjeringens kjøp av Meraker Brug og sier tidligere statsråd Sandra Borch holdt viktige opplysninger tilbake. Regjeringen har hardnakket forsvart kjøpet av den 1,2 millioner mål store eiendommen i 2022. Kritikere har hevdet at statens betaling av 2,65 milliarder kroner var minst 1 milliard for mye.

Klartale - 26 feb 24 kl. 06:00

Krigen har sendt millioner på flukt

Sudan har hatt borgerkrig i ti måneder. Hovedstaden Khartoum er nå en krigssone. Folk gjemmer seg i hjemmene sine.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 4 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 45 minutter siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 30 minutter siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 1 time siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com