E24 > Økonomi

Sunday, 26 June, 19:13

E24 - 18 mar 22 kl. 10:04

Regjeringen gir en halv milliard til bedrifter i Øst-Finnmark

Samtidig vil ikke andre bedrifter motta samme hjelp. – Det er sikkerhetspolitiske grunner til vi lanserer tiltak for Øst-Finnmark, sier næringsministeren..
Les mer på E24


Les mer om:
finnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringen, giren , halv, milliard, til, bedrifteri , Øst-Finnmark
NRK - 14 jun 22 kl. 09:37

Tar en halv milliard fra kommunene

For å finansiere satsingene i budsjettavtalen tar regjeringspartiene og SV vel en halv milliard ekstra fra kommunene. Det blir en «reduksjon i kommunenes rammetilskudd som følge av merinntekter» på 565,5 millioner kroner, ifølge avtalen. Allerede da budsjettforslaget kom 12.

Klartale - 12 maj 22 kl. 11:40

Slik vil regjeringen endre budsjettet – motstanderne kritiserer

Saken oppdateres:Regjeringen endrer på budsjettet for Norge. Det skjer i mai hvert år. Regjeringen vil bruke ekstra penger fra oljefondet.

Klartale - 01 jun 22 kl. 09:32

Norge sier ja til å ta imot skadde soldater fra Ukraina

Tirsdag kveld ble det klart at regjeringen hadde bestemt seg.– Regjeringen vil nå også ta imot sårede soldater, sa Emilie Enger Mehl i en pressemelding. Hun er justisminister fra Senterpartiet.

Klartale - 12 maj 22 kl. 07:00

Du må regne med å få mindre for pengene dine

Du går på jobb og tjener penger. Men viktige ting som mat, strøm, drivstoff og tjenester koster mer. Du må regne med å få mindre for lønna di.

NRK - 12 sep 21 kl. 17:39

Bevilger en milliard til boliglån

Neste års statsbudsjett vil inneholde en ekstrabevilling på en milliard kroner til Husbanken for å sørge for boliglån i distriktskommuner. Det bekrefter distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H) overfor NTB. – Det er et godt tiltak for at flere unge kan bygge seg ny bolig i Distrikts-Norge.

Klartale - 02 mar 22 kl. 16:30

Slik kan du hjelpe folk fra Ukraina

Millioner av mennesker har flyktet ut av Ukraina. Mange hadde kun med seg det aller viktigste de fikk plass til i en koffert eller sekk. Flyktningene vil ha behov for mye hjelp framover.

NRK - 05 nov 21 kl. 07:18

Vil gi en halv milliard mer til småbønder

I regjeringens tilleggsproposisjon til statsbudsjettet foreslår regjeringen å prioritere matsikkerhet og småbønder i sør i større grad på utviklingsbudsjettet. I Solberg-regjeringens forslag til budsjett var det foreslått 952 millioner kroner på budsjettposten «matsikkerhet, fisk og landbruk». Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) opplyser til Nationen at den nye regjeringen ønsker å øke dette med 500 millioner kroner.

NRK - 08 feb 22 kl. 16:34

Vikingtidsmuseet kan bli 1 milliard dyrere

Tirsdag ble det kjent at det nye vikingtidsmuseet på Bygdøy i Oslo kan bli 1 milliard dyrere enn det man hadde regnet med, skriver Uniforum. Museet skulle koste 2,14 milliarder kroner, men nye utregninger fra Statsbygg viser at prisen kan bli 1 milliard dyrere. Årsaken er at det er et komplekst prosjekt og bygg, samt at koronasituasjonen har ført til økte prise i markedet, ifølge Statsbygg..

NRK - 06 maj 22 kl. 15:39

Kunnskapsdepartementet: Vikingtidsmuseet må kutte en milliard kroner

Forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp) kommer med en klar beskjed: Kostnadene for byggingen av nytt vikingtidsmuseum på Bygdøy i Oslo må reduseres med en milliard kroner. – På bakgrunn av at Statsbygg har varslet at foreliggende planer ikke lar seg realisere innenfor vedtatt kostnadsramme, ber Kunnskapsdepartementet om at prosjektet gjennomgås på ny med sikte på å ta kostnadene vesentlig ned, heter det i et oppdragsbrev fra departementet som ble sendt til Statsbygg og Universitetet i Oslo (UiO) fredag. Ola Borten Moe sier til NTB at det er uheldig og ikke akseptabelt at det oppstår kostnadssprekk før man kommer i gang med selve byggeprosjektet.

NRK - 22 sep 21 kl. 17:23

USA donerer 1 milliard doser

USAs president Joe Biden sier landet vil kjøpe inn ytterligere en halv milliard doser med koronavaksine som skal doneres til lavinntektsland. Til sammen skal amerikanerne da gi bort 1,1 milliarder doser. 160 millioner er allerede donert til 100 land.

Fler nyheter fra E24

E24 - 8 timer siden

Riksmekleren om SAS-forhandlinger: – Udramatisk at avstanden er stor

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland reiser til Sverige for å bistå i lønnsoppgjøret mellom SAS, pilotene og de kabinansatte..

E24 - 1 time siden

Ambulanseflyberedskapen foreløpig ikke påvirket av flytekniker-lockout

Luftambulanseselskapet Babcock har kun én flytekniker på jobb søndag som følge av lockouten i arbeidskonflikten. Men så langt er beredskapen som normalt..

E24 - 2 timer siden

Lars Løhren tok «lockout-grep»: – Kostet noen tusenlapper

Streik, lockout og reisekaos. Lars Løhren så seg nødt til å kaste om på reiseplanene..

E24 - 2 timer siden

Terrorsiktelsen er ikke svekket, men fortsatt mye uavklart etter masseskytingen

Terrorsiktelsen mot mannen som er pågrepet for masseskytingen i Oslo, er ikke svekket. Politiet er foreløpig sparsomme med opplysninger om etterforskningen..

E24 - 9 timer siden

G7-land enige om å boikotte russisk gull

G7-landenes ledere er enige om å innføre forbud mot import av russisk gull, men ikke russisk gull som alt er i omløp..

E24 - 5 timer siden

Macron ber oljeproduserende land om priskutt

Frankrikes president Emmanuel Macron ber oljeproduserende land om å kreve mindre for oljen de pumper opp..

E24 - 6 timer siden

Russisk torsk for 1 milliard kroner i Norge: – Dette finansierer krigen

Ukrainske flyktninger ber Norge stoppe russiske trålere fra å levere fisk i Norge, men regjeringen vil ikke gripe inn..

E24 - 6 timer siden

Northug-selskap har aldri hatt lavere overskudd

Tidligere langrennsløper Petter Northug ser overskuddet i holdingselskapet bli redusert for femte året på rad..

E24 - 8 timer siden

Riksmekler om SAS-forhandlinger: – Udramatisk at avstanden er stor

Riksmegler Mats Wilhelm Ruland reiser til Sverige for å bistå i lønnsoppgjøret mellom SAS, pilotene og de kabinansatte..

E24 - 8 timer siden

– Du kan egentlig ikke forsvare deg

Fremtiden i våre hender-leder Anja Bakken Riise fikk sitt første møte med ekte hat som rådgiver for MDGs Lan Marie Berg. Men akkurat nå det er ikke hatet som frister minst ved en politisk karriere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com