VG > Økonomi

Thursday, 09 February, 00:59

VG - 25 nov 22 kl. 09:18

Regjeringen ber kommunene bosette 35 000 flyktninger i 2023

Statsminister Jonas Gahr Støre og arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen holder pressekonferanse om flyktningsituasjonen i Norge og Europa..
Les mer på VG


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, Marte Mjøs Persen, Norge, Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Regjeringen, ber, kommunene, bosette35 , 000, flyktningeri , 2023
NRK - 24 nov 22 kl. 06:20

Porsanger klarer ikke å bosette flere flyktninger

Porsanger kommune har gitt beskjed til Integrerings- og mangfoldsdirektoratet at de ikke kan bosette flere flyktninger i år. Da flyktningstrømmen fra Ukraina starta, vedtok kommunen å bosette 50 personer. De har klart å bosette 11.

NRK - 25 nov 22 kl. 09:17

Ber kommunene bosette 35.000 flyktninger i 2023

Regjeringen ber norske kommuner bosette 35.000 flyktninger i 2023. Det opplyser statsminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse fredag.

NRK - 09 aug 22 kl. 11:42

Konkurransetilsynet ber kommuner ta konkurransehensyn

Konkurransetilsynet har sendt påpekning til en rekke kommuner, der de oppfordres til å fjerne regelverk som kan hindre konkurransen i dagligvaremarkedet. Kommunene Bærum, Kongsberg, Tromsø, Bodø, Sandnes og Sola, samt fylkeskommunene Rogaland og Vestland, har i dag lokale bestemmelser som kan begrense etableringen av dagligvarebutikker, skriver Konkurransetilsynet på sine nettsider. Blant annet har flere av kommunene forbud mot nyetablering av dagligvarevirksomhet innenfor enkelte byområder og/eller en bestemt avstand mellom dagligvarebutikker.

Klartale - 06 okt 22 kl. 14:06

Dette bruker staten mest penger på

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetStaten bruker totalt 1.

NRK - 03 okt 22 kl. 02:07

Kommuner kan vurdere vindmøller på nytt

Kommuner som tidligere har sagt nei til vindkraft på land, vurderer å se på saken på nytt om utbygging blir mer lønnsomt for dem. Regjeringen vil gjøre det mer lønnsomt for kommunene å tillate vindkraft på land. Å si nei til vind kan framover få negative konsekvenser for kommuneøkonomien, mener ordfører.

Klartale - 25 jan 23 kl. 10:24

Flere kommuner sliter med å skaffe bolig til flyktninger

Mange kommuner har lyst til å skaffe et hjem til folk på flukt fra krigen i Ukraina. Men det er blitt vanskelig å finne nok boliger, skriver avisa Vårt Land.Ifølge dem har flere kommuner meldt fra til Inkluderings- og mangfoldsdirketoratet (Imdi).

Dagbladet - 25 nov 22 kl. 09:46

Ber kommunene bosette 35 000 flyktninger neste år

Regjeringen estimerer at 40 000 flyktninger fra Ukraina vil komme til Norge både i år og i 2023. Nå ber de kommunene forberede seg på å ta imot disse..

Klartale - 16 aug 22 kl. 13:08

Barneombudet mener skolen kan hindre at unge faller utenfor

– Det koster mye mer å reparere og fikse for disse barna enn å forebygge, sier Inga Ejer Engh til Klar Tale. Hun er barneombud.Engh mener mye kan gjøres for at disse barna kan få det bedre.

NRK - 20 dec 22 kl. 15:57

Vil lovfeste at unge ikke kan bosettes i sykehjem mot sin vilje

Dagens praksis har medført at pleietrengende unge mot sin vilje har blitt bosatt på sykehjem. Nå er det sendt et lovforslag på høring for å forhindre at det skjer i fremtiden, skriver Helse- og omsorgsdepartementet i ei pressemelding. Departementet vil lovfeste at kommuner ikke kan bosette barn, unge og voksne under 50 år i sykehjem eller tilsvarende bolig særskilt tilrettelagt for heldøgns tjenester beregnet for eldre, opplyser de.

Klartale - 06 okt 22 kl. 11:07

Slik påvirker statsbudsjettet deg

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetRegjeringen får penger fra folk som betaler skatt.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Tandrevold tar selvkritikk etter skuddblemme – roser Lægreids trøstebeskjed

OBERHOF (VG) Ingrid Landmark Tandrevold (26) smilte fra øre til øre med gullmedalje rundt halsen og kake på fatet, men var var langt nede tidligere på dagen. Så fikk hun en beskjed fra Sturla Holm Lægreid (25)..

VG - 1 time siden

Håpet svinner, sinnet stiger blant jordskjelvofrene

KAHRAMANMARAŞ (VG) En enslig kiste bæres inn i ruinene. For hver time minsker muligheten for å finne liv..

VG - 2 timer siden

Reuters: Djokovic nektes trolig innreise til USA

Den nybakte Australian Open-vinneren Novak Djokovic (35) er registrert på turneringslisten til Indian Wells, men det er uvisst om serberen får delta..

VG - 3 timer siden

Magnus Carlsen slo Hikaru Nakamura i armageddon

Magnus Carlsen måtte ha armageddon for å slå Hikaru Nakamura i første finale i sesongåpningen av Champions Chess Tour..

VG - 5 timer siden

Fjeld Andersen reiser hjem fra VM etter coronasmitte

OBERHOF (VG) VM-reserven Filip Fjeld Andersen (23) reiser hjem fra Oberhof etter smitte..

VG - 5 timer siden

Hjerneforsker Sandra (27) vil finne svar om mental helse

Hva kan teknologi fortelle deg om din mentale helse? Det håper Sandra Klonteig (27) å finne svar på gjennom sin forskning. Målet er å kunne hjelpe særlig unge kvinner som sliter psykisk..

VG - 5 timer siden

Kanadier klar for Rosenborg

Rosenborg henter den kanadiske angrepsspilleren Jayden Nelson (22)..

VG - 7 timer siden

Full forvirring rundt forsvunnede Atsu: Fremdeles ikke funnet

Over ett døgn etter at klubben bekreftet at Christian Atsu var funnet, kommer kontrabeskjeden: Hatayspor-spilleren er fortsatt savnet..

VG - 7 timer siden

Svenskenes ankermann sønderknust etter fiaskoen – skylder på våpentrøbbel

OBERHOF (VG) Det svenske stafettlaget gikk fra medaljekamp til niendeplass etter at Sebastian Samuelsson mislyktes fullstendig. Etter rennet tok han til tårene..

VG - 7 timer siden

Mehls TikTok-trøbbel: Burde innrømmet det straks

Emilie Enger Mehls håndtering av TikTok-saken er unødvendig politisk selvskading. Dette kunne justisministeren sluppet mye billigere unna..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com