NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 12:24

NRK - 11 jun 24 kl. 09:56

Redningsaksjon utenfor Sandefjord

Det er iverksatt en redningsaksjon etter at det er observert en fritidsbåt med motoren i gang uten personer om bord ved Stigerholmen utenfor Østerøya i Sandefjord. Det er betydelig med redningsressurser på vei til stedet. Hendelsen koordineres av Hovedredningssentralen. Politiet bistår i redningsaksjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stigerholmen, Sandefjord, Hovedredningssentralen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjon, utenfor, Sandefjord
NRK - 21 jun 24 kl. 22:00

Kontakter alle reisende etter havnebytte

Color Line flytter midlertidig seilingene til Strømstad fra Sandefjord til Larvik fra og med i morgen lørdag. Sandefjord Havn har informert rederiet om at Kystverket i ettermiddag avslo Sandefjord Havns søknad om videre godkjenning som internasjonal havn i henhold til gjeldende regelverk, melder Color Line i en pressemelding. Sandefjord Havns nåværende godkjenning utløper ved midnatt.

NRK - 27 jun 24 kl. 02:48

Brann i uthus i Sandefjord sentrum – fare for spredning

Et større uthus er overtent i Sandefjord sentrum. Det er fare for spredning, og flere beboere i et nabobygg er evakuert. – Det er åpne flammer og fare for spredning, opplyste Sørøst politidistrikt da de klokken 2.

NRK - 27 mar 24 kl. 20:54

Redningsaksjon etter turgåer i Årdal - funnet i god behold

Onsdag kveld ble det satt i gang en større redningsaksjon i Uradalen i Årdal, fordi en turgåer ikke hadde kommet fram til turisthytten han skulle til. Like før klokken 22 onsdag melder politiet at turgåeren er funnet i god behold. – Han gikk på ski og skulle gå fra Skogadalsbu turisthytte til Fondsbu turisthytte.

Dagbladet - 11 jun 24 kl. 10:35

Funn av tom båt: Stor redningsaksjon

Det pågår en redningsaksjon i Sandefjord etter observasjon av en båt uten personer om bord. Båten kan ha blitt stjålet..

NRK - 05 maj 24 kl. 15:38

Ranet i Sandefjord: Minst to gjerningspersoner fortsatt på frifot

Politiet vet fortsatt ikke hvem som ranet 15 kvinner på en fest i en privatbolig på Breidablikk i Sandefjord natt til lørdag. Natt til søndag rykket politiet ut til Breidablikk i Sandefjord etter melding om at to maskerte menn med skytevåpen hadde møtt opp på en fest med ca. 15 kvinner.

VG - 12 maj 24 kl. 19:01

Sandefjord fortsatte scoringsfesten – Ruud Tveter–dobbel senket Sarpsborg

(Sandefjord – Sarpsborg 08 4–1) Sandefjord vant sin andre kamp på rad da Sarpsborg ble sendt hjem med et tremålstap på Jotun Arena..

NRK - 23 maj 24 kl. 14:10

Lastebil har kjørt i jernbanebru i Sandefjord

En lastebil har kjørt seg fast under en jernbanebru ved Haslebakken i Sandefjord. Vestfoldbanen er stengt for togtrafikk mellom Stokke og Sandefjord, opplyser Bane Nor. Reisende må regne med forsinkelser og innstilte tog.

VG - 02 jun 24 kl. 19:01

Sandefjord tok sterkt poeng tross rødt kort

( KFUM Oslo - Sandefjord 3–3) Sandefjord fikk et tøft utgangspunkt da Stian Kristiansen fikk et klønete rødt kort før pause, men de berget uavgjort i målkalas..

Aftenposten - 03 jul 24 kl. 20:54

Friksmelder Tromsø etter seier mot Sandefjord: – Ser ikke ut som de kjemper om overlevelse

(Sandefjord-Tromsø 1–2) Tromsø vant bunnkampen i Sandefjord. Nå friskmeldes laget fra nord..

VG - 08 jul 24 kl. 21:15

Sandefjord-trener Andreas Tegström kjeftet på seg rødt kort

(Strømsgodset – Sandefjord 1–1) Poengdelingen gjør at Sandefjord fortsatt ligger helt sist..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 30 minutter siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 1 time siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 8 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 3 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 2 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilighet i flermannsbolig i Elverum

Det er meldt om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum. Nødetater er på stedet og brannvesen iverksetter røykdykking, melder politiet..

NRK - 3 timer siden

AFP: Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Ifølge nyhetsbyrået AFP har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com