NRK > Nyheter

Monday, 06 December, 22:51

NRK - 24 okt 21 kl. 23:13

Redningsaksjon trappes opp

Både redningshelikopter, klartrere og dykkere er på vei mot Tokagjelet i Hardanger der en båt med tre personer kan ha gått utfor en foss. Øyenvitner har fortalt at båten var på vei mot en demning i elva..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tokagjelet, Hardanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjon, trappes, opp
NRK - 08 sep 21 kl. 06:26

Teaterstreiken trappes opp i dag

Det er streik i opera, teatersektoren og orkestrene. I dag trappes streiken opp. Da vil antall kulturansatte som streiker gå fra 220 til 435 over hele landet.

NRK - 16 sep 21 kl. 12:17

Teaterstreiken trappes opp

22.september trappes streiken i kultursektoren opp. Da går 121 nye medlemmer ut i streik.

NRK - 22 sep 21 kl. 08:29

Kulturstreiken trappes opp

Den pågående streiken i kultursektoren trappes opp onsdag. Da vil totalt 556 kulturansatte være i streik. Streiken har vart siden 3.

NRK - 14 sep 21 kl. 22:20

Aftonbladet: Stor redningsaksjon

En stor redningsaksjon pågår i Idefjorden utenfor Halden. Det melder Aftonbladet. En person skal ha ropt om hjelp og utløst SOS-alarm.

NRK - 14 jul 21 kl. 00:47

Redningsaksjon ved Tjøme

Ved Tjøme i Vestfold fikk politiet melding om at det kunne se ut som en fritidsbåt stod i brann ute ved Verdens ende. I den forbindelse ble det satt i gang en redningsaksjon med både brann, redningsskøyte og redningshelikopter. Det er ikke gjort funn av noen brann eller fritidsbåt som er skadet så langt.

Aftenposten - 09 aug 21 kl. 15:04

Redningsaksjon etter melding om kantret båt i Troms

Det er iverksatt en redningsaksjon med luftambulanse og båtressurser etter en melding om en båt som trolig har kantret i….

NRK - 17 aug 21 kl. 13:32

Redningsaksjon i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en redningsaksjon etter at en person muligens har falt i vannet ved Dromnessundbrua i Aure kommune i Møre og Romsdal..

NRK - 28 aug 21 kl. 12:16

Redningsaksjon på isbre

To personer har gått seg på fast på Gjertvassbreen i Hurrungane i Luster kommune. Det er sett i gang en redningsaksjon. De to skal stå fast på en hylle i isen.

NRK - 01 okt 21 kl. 21:42

Redningsaksjon i Namsskogan

Politiet har i samråd med Hovedredningssentralen satt i gang en redningsaksjon for å hjelpe en mann som har gått seg vill på Børgefjell i Namsskogan i Trøndelag. Det skal vere snakk om en jeger, opplyser operasjonsleder Ellen Maria Brende i Trøndelag politidistrikt til NRK. En innsatsleder og en hundepatrulje er på veg til området.

NRK - 24 okt 21 kl. 22:22

Redningsaksjon i Kvam

Det pågår ein redningsaksjon etter tre personar i Tokagjelet i Kvam. Ein robåt skal ha blitt tatt av kraftig straum i elva. Politiet skriv på twitter at dei fryktar personane er falt i vatnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt