NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:26

NRK - 16 jul 23 kl. 17:19

Redningsaksjon på Voss

Politiet har satt i gang en redningsaksjon på fjellet Lønahorgi på Voss etter at to utenlandske menn har fått problemer på tur i området. Det er snakk om to unge menn, men politiet er foreløpig usikre på alderen. De skal først ha ringt inn til Voss Resort og sagt at de hadde problemer i fjellet, ifølge operasjonsleder Tom Johannessen. Politiet fikk melding direkte fra de to mennene klokken 16.44 i ettermiddag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lønahorgi, Voss, Voss Resort, Tom Johannessen, Kors, Folkehjelp

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjon, Voss
NRK - 16 jul 23 kl. 17:19

Turgåere funnet etter redningsaksjon på Voss

Politiet satte i gang en redningsaksjon på fjellet Lønahorgi på Voss etter at to utenlandske menn fikk problemer på tur i området. Like etter klokken 21 bekrefter operasjonsleder Tom Johannessen til BT at de to turistene på Voss har blitt funnet av Røde Kors. De to mennene ringte selv til politiet klokken 16.

NRK - 11 sep 23 kl. 23:57

Feil med oppteljing også i Voss

Voss herad har sendt ut pressemelding om at det er problem med oppteljing av stemmer. Konsekvens er at alle stemmer må teljast på ny. Kommunen skriv i pressemeldinga: «I stikkprøver av teljing av røyster til kommunestyrevalet vart det oppdaga at slengjarar påført utanfor avsett felt ikkje vart fanga opp av det digitale valsystemet, og med det ikkje vart teljande i kandidatfordelinga.

NRK - 25 mar 23 kl. 18:31

Redningsaksjon på Voss

Det er sett i gang ein redningsaksjon på Voss i Vestland. Redningshelikopter er på veg for å hente ein skadd turgåar, melder Vest politidistrikt..

NRK - 04 apr 23 kl. 17:08

Redningsaksjon på Voss

Det er satt i gang en redningsaksjon ved Bavallen på Voss for å hjelpe to skikjørere som står fast. De har kjørt utenfor skitrekket og preparerte løyper. – De har kommet til et stup der det er veldig bratt ned.

NRK - 04 apr 23 kl. 08:12

Bergensbanen stengd mellom Voss og Myrdal

Eit arbeidstog som har spora av stenger Bergensbanen mellom Myrdal og Voss, melder Bane Nor på sine nettsider. Dei jobbar med å fjerna toget, men det kan ta tid. Rundt klokka 07.

NRK - 29 jul 23 kl. 00:06

Mann knivstukket på Voss

Nødetatene har rykket ut etter at en mann skal ha blitt knivstukket på Voss. Mannen ble funnet av tilfeldig forbipasserende med knivskader i magen, opplyser Vest politidistrikt. Ingen er så langt pågrepet.

NRK - 29 jul 23 kl. 04:55

Mann pågrepet etter knivstikking på Voss

En mann i 30-årene er pågrepet etter at en annen mann fredag kveld ble funnet med knivskader i magen i Voss sentrum. – En mann er pågrepet. Det er en mann i 30-årene.

NRK - 29 jul 23 kl. 04:55

Mann pågripen etter knivstikking på Voss

Ein mann i 30-åra er pågripen etter at ein annan mann fredag kveld blei funnen med knivskadar i magen i Voss sentrum. – Ein mann er pågripen. Det er ein mann i 30-åra.

NRK - 27 aug 23 kl. 17:41

Lastebil har køyrd i jernbanebru på Voss

Jernbanesporet er skadd etter at ein lastebil køyrde inn i ei jernbanebru ved Ringheimsvegen på Voss, seier operasjonsleiar Terje Magnussen i Vest politidistrikt. Ingen personar skal vere skadde. Vegen er sperra ved jernbaneundergangen, og togtrafikken på Bergensbanen er stansa mellom Voss og Urdland stasjon..

NRK - 31 okt 23 kl. 14:56

Kvinne påkjørt av minibuss i Voss sentrum

Det har vært en påkjørsel i Voss sentrum. Nødetatene har kommet frem. – En person skal ha blitt påkjørt, trolig av en minibuss, sier operasjonsleder Ingrid Teigland Tepstad.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 30 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com