NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 11:35

NRK - 19 juni 21 kl. 18:28

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Heggsjøfjellet, Innherred

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjon, Innherred
NRK - 03 april 21 kl. 12:12

Redningsaksjon på Gaustatoppen

Det er satt i gang en redningsaksjon etter at en mann i 50-årene falt eller skled omtrent 700 meter ned en fjellside ved Gaustatoppen. Personen skal være bevisst, ifølge politiet..

NRK - 03 april 21 kl. 15:00

Redningsaksjon i Hemsedal

Det er iverksatt en redningsaksjon i Hemsedal etter at to personer på trugetur har satt fast i fjellet. Politiet har vært i kontakt med personene, og det skal ikke være snakk om personskade..

NRK - 09 april 21 kl. 08:02

Redningsaksjon i Nord-Troms

Det pågår en redningsaksjon sørøst for øya Kågen i Skjervøy kommune etter at en fiskebåt med én person om bord har fått motorstopp og driver mot land. En hurtigbåt bistår fiskebåten, og det skal ikke være fare for liv, opplyser Hovedredningssentralen..

NRK - 17 april 21 kl. 12:07

Avslutter redningsaksjon

Søket etter den savnede personen i forbindelse med vannskuterulykken fredag er nå avsluttet som redningsaksjon, melder Hovedredningssentralen. Alle ressurser er dimittert og Vest politidistrikt tar over videre arbeid i saken, skriver HRS på Twitter..

NRK - 30 april 21 kl. 06:24

Til sykehus etter redningsaksjon

En utenlandsk statsborger er innlagt på sykehuset i Narvik med moderate skader etter ei ulykke i fjellet i går ettermiddag. Det måtte settes i gang en redningsaksjon etter at mannen skal ha falt utafor ei skrent ved fjellet Beisfjordtøtta. Det var kameraten som varsla om ulykka..

NRK - 10 juni 21 kl. 17:19

Redningsaksjon i Fusa

Politi, luftambulanse og frivllige er i redningsaksjon på Fusafjellet etter at ein turgåar har gått seg fast. – Det er bratt og tett med skog. Me må sjå korleis me får hjelpt han ned, seier operasjonsleiar Stine Mjelde.

NRK - 13 juni 21 kl. 12:27

Redningsaksjon i Hokksund

Nødetatene har iverksatt en redningsaksjon etter funn av en tursekk og en hund i Kobberdokkfjellet i Hokksund..

VG - 16 juni 21 kl. 19:55

Redningsaksjon avsluttet etter at bobil havnet i sjøen

En redningsaksjon ble iverksatt etter at en bobil onsdag kveld trillet ut i sjøen på Randaberg i Rogaland. Et webkamera fra Stavanger Aftenblad har fanget opp en person som går vekk fra bobilen..

VG - 16 juni 21 kl. 19:55

Redningsaksjon avsluttes etter at bobil havnet i sjøen

En redningsaksjon ble iverksatt etter at en bobil trillet ut i sjøen på Randaberg i Rogaland. Et webkamera fra Stavanger Aftenblad har fanget opp en person som går vekk fra bobilen..

NRK - 14 juli 21 kl. 00:47

Redningsaksjon ved Tjøme

Ved Tjøme i Vestfold fikk politiet melding om at det kunne se ut som en fritidsbåt stod i brann ute ved Verdens ende. I den forbindelse ble det satt i gang en redningsaksjon med både brann, redningsskøyte og redningshelikopter. Det er ikke gjort funn av noen brann eller fritidsbåt som er skadet så langt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mann død etter drukningsulykke

En mann i 70-årene har omkommet etter en drukningsulykke i Steinfjord på Senja i Troms i går kveld. Operasjonsleder Morten Augensen forteller at mannen ikke har vært om bord i båt, og at han ble funnet i vannkanten. Pårørende til den avdøde er varslet..

NRK - 15 minutter siden

Bygger opp att kulturminne-bru

5-6 millionar kroner skal brukast på å bygge opp att ein gamal jernbarnebru ved Grimen på Hardangervegen som blei knust då eit vogntog krasja i det i mars. Bane Nor vil kreve erstating frå transportselskapet Royal Transport for dette, skriv BT..

NRK - 15 minutter siden

Oljeflak i Langesund

Det er observert et stort oljeflak i fjorden ved Smietangen. Brannvesenet undersøker hvor oljeutslippet kommer fra, skriver TA. De vurderer å bruke drone for å kunne få en bedre oversikt..

NRK - 45 minutter siden

Ny smitterekord i Japan

Dagens smittetall i Japan registrerer over 10.000 tilfeller, skriver Reuters. Ifølge den japanske TV-kanalen Nippon TV er det ny rekord..

NRK - 2 timer siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 1 time siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 2 timer siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 2 timer siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt