NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 18:33

NRK - 07 jun 23 kl. 02:35

Redningsaksjon nær Nordpolen avsluttet

Den medisinske evakueringen av en russer fra et russisk fartøy som befinner seg nær Nordpolen, er nå avsluttet. Pasienten er nå i Longyearbyen. Ifølge Hovedredningssentralen (HRS) landet helikopteret med pasienten på Svalbard lufthavn Longyearbyen klokken 02.01 natt til onsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordpolen, Longyearbyen, Hovedredningssentralen, HRS, Svalbard

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjon, nær, Nordpolen, avsluttet
NRK - 06 jun 23 kl. 22:27

Helikopter framme nær Nordpolen

Det pågår en krevende redningsaksjon nær Nordpolen. Ifølge Hovedsredningssentralen er dette helt i ytterkanten for hva et redningshelikopter kan rykke ut til. Det er en russisk statsborger ombord trenger medisinsk evakuering..

NRK - 06 jun 23 kl. 17:17

Hovedredningssentralen evakuerer én russisk statsborger nær Nordpolen

Hovedredningssentralen Nord-Norge har iverksatt en medisinsk evakuering av en russisk statsborger fra et russisk fartøy som befinner seg nær Nordpolen. Ifølge Hovedredningssentralen er oppdraget krevende fordi fartøyet ligger helt i ytterkant av redningshelikopterets rekkevidde. Redningsleder Rune Danielsen sier til VG at de fikk en henvendelse om bistand fra sjøredningssentralen i Murmansk.

NRK - 24 mar 23 kl. 20:35

Mann funnen etter redningsaksjon

Politiet fekk melding frå AMK klokka 19.10 og sette i gang ein leite- og redningsaksjon etter ein mann i 70-åra i Øygarden. – Mannen hadde dialog med AMK.

NRK - 16 apr 23 kl. 09:21

Har funne sakna person – avsluttar redningsaksjon

Den store redningsaksjonen etter ein sakna mann i Austevoll er avslutta. Det melder Vest politidistrikt klokka 10.15.

NRK - 16 jul 23 kl. 17:19

Redningsaksjon på Voss

Politiet har satt i gang en redningsaksjon på fjellet Lønahorgi på Voss etter at to utenlandske menn har fått problemer på tur i området. Det er snakk om to unge menn, men politiet er foreløpig usikre på alderen. De skal først ha ringt inn til Voss Resort og sagt at de hadde problemer i fjellet, ifølge operasjonsleder Tom Johannessen.

NRK - 18 aug 23 kl. 01:40

Redningsaksjon i elv avsluttet

Redningsaksjonen i Sogndalselvi i Sogndal er avsluttet, melder Vest politidistrikt natt til fredag. Politiet har kommet i kontakt med mannen i 20-årene som er i god behold. – Politiet er kommet i kontakt med den navngitte savnede personen.

NRK - 20 maj 23 kl. 02:50

Resultatløse forhandlinger om gjeldstaket i USA

Et nytt møte mellom Det hvite hus og forhandlere i Kongressen om gjeldstaket i USA er avsluttet uten noen fremgang. Det er uklart når neste møte skal holdes. Møtet ble avsluttet fredag kveld, kort tid etter at Representantenes hus' leder Kevin McCarthy og en tjenesteperson i Det hvite hus kunngjorde at møtet skulle holdes.

NRK - 17 jun 23 kl. 04:35

Mann antatt omkommet i båtulykke i Tjeldsund - leteaksjon avsluttet

En yngre mann er antatt omkommet etter fall fra en båt i Saltvatnet i Grovfjord i Tjeldsund kommune i Sør-Troms fredag. Søket etter mannen ble avsluttet natt til lørdag. – Det er ikke lenger håp om å finne den savnede i live og søket ble avsluttet klokken 2.

NRK - 22 jun 23 kl. 19:04

Rop mellom klatrere utløste søk på Kvaløya – søket avsluttet

Politiet iverksatte søk på Kvaløya i Rekvik, utenfor Tromsø, torsdag ettermiddag. En turgåer skal ha hørt rop om hjelp. Frivillige, deriblant Røde Kors, var på stedet sammen med frivillige og helikopter, opplyste politiet.

VG - 10 feb 23 kl. 18:06

Redningsaksjon på Golsfjellet

På Golsfjellet i Hol kommune er det igangsatt en redningsaksjon, etter at politiet mottok et nødanrop fra en skadet kvinne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ringsaker: Mann død etter trafikkulykke i natt

Mannen i 20-åra som i natt ble flydd til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke, er død. Det bekrefter politiet på Twitter/X. Pårørende er varslet og politiet etterforsker saken..

NRK - 30 minutter siden

Mor og datter (8) funnet døde i Vågsbygd

De to som ble funnet døde i Vågsbygd i Kristiansand i ettermiddag er en mor og en datter på åtte år. Det opplyser politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt på en pressekonferanse..

NRK - 30 minutter siden

Aserbajdsjan skal ha pågrepet den tidligere sjefen for separatistene i Nagorno-Karabakh

Aserbajdsjan sier de har pågrepet den tidligere lederen for separatistregjering i Nagorno-Karabakh idet han forsøkte å krysse grensa til Armenia. Pågripelsen av Ruben Vardanyan ble kunngjort av den aserbajdsjansk grensevakten onsdag. Vardanyan har ifølge grensevakten blitt brakt til landets hovedstad Baku og er overlevert til «relevante statlige organer», som vil avgjøre hans videre skjebne.

NRK - 1 time siden

Valgstyret anbefaler omvalg i Østfold

Fylkesvalgstyret i Viken har i dag anbefalt at det bør gjennomføres omvalg i Østfold etter en valgtabbe. Stemmesedlene til Industri- og næringspartiet (INP) manglet i et valglokale i Moss i syv timer på valgdagen. Etter stemmene i fylket var talt opp, manglet INP kun syv stemmer for å sikre seg et ekstra mandat i fylkestinget i Østfold ved årets valg.

NRK - 1 time siden

Solberg ukjent med SMKs oversikt 

Tirsdag ble det kjent at Erna Solberg kunne slått opp i Aksjonærregisteret flere selskaper som ektemannen investerte i, men som Statsministerens kontor ikke hadde fått beskjed om. NRK har spurt Solberg hvorfor hun ikke fanget opp disse aksjene ved å slå opp i Aksjonærregisteret. Hun svarer skriftlig: – Sindre Finnes har opplyst at han orienterte Statsministerens kontor om hvilke aksjer han eide før tiltredelse og hvilke han valgte å beholde etter at han solgte seg ned etterkant av sitt møte med embetsverket.

NRK - 1 time siden

EU og USA med toppmøte i Washington i slutten av oktober

USAs president Joe Biden tar imot EU-sjefene Charles Michel og Ursula von der Leyen til toppmøte i Washington 20. oktober, sier en amerikansk tjenestemann. Det siste toppmøtet mellom EU og USA var i Brussel i juni 2021, selv om Biden var gjest under Det europeiske råds møte i mars i fjor.

NRK - 2 timer siden

Mann siktet for drap i Porsgrunn i fjor er varetektsfengslet i fire uker

Mannen som denne uken ble pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne døde av brannskader i Porsgrunn i fjor, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen i 30-årene undergis brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden, samt fullstendig isolasjon de to første ukene. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Politiet i Agder: Varsler pressekonferanse i ettermiddag

I forbindelse med de mistenkelige dødsfallene i Vågsbygd i Kristiansand, holder Agder politidistrikt pressekonferanse klokka 18.00..

NRK - 1 time siden

Mann utsett for vald under skeiv konferanse på Island

Den skeive organisasjonen Samtökin`78 arrangerte denne veka ein nordisk konferanse for skeive rettar i Reykjavík. Mellom anna deltok alle dei nordiske likestillingsministrane på konferansen. I går kveld blei det meldt om ei valdshending i sentrum av Reykjavík.

NRK - 3 timer siden

Sjekket ikke for kvikkleire før utbygging

Jordgrunnen der det store kvikkleirskredet på E6 i Sverige gikk natt til lørdag, ble aldri undersøkt for kvikkleire før veiutbyggingen ble satt i gang. Det viser dokumenter som den svenske avisen Dagens Nyheter har sett. Ifølge Statens geotekniska institut er det viktig å undersøke om det finner kvikkleire i områder der forutsetningene for det er til stede, før utbygginger settes i gang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com