NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 18:48

NRK - 18 maj 24 kl. 12:21

Redningsaksjon i Luster

Hovudredningssentralen har sett i gang redningsaksjon i forbindelse med skiløparar som kan vere skadde etter nedkøyring i ei renne. Luftambulanse, politi og frivillige mannskap er på veg mot staden, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Luster

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjoni , Luster
NRK - 05 jul 24 kl. 12:20

To nye ungdommar knytt til knivepisoden i Luster

Politiet har identifisert ytterlegare to ungdommar etter knivangrepet i Luster i juni 2024. Ein mann i 50 åra vart angripen med kniv i eit skogholt. – Det er ein person på 14 år som har lokal tilknyting, og ein person på 16 år som ikkje er lokal.

NRK - 21 apr 24 kl. 15:51

Tre personer tatt av snøskred i Luster kommune

Det er igangsatt en redningsaksjon etter melding om snøskred i Vetle Skagastølstindane i Luster kommune. Tre personer skal være tatt av skredet, opplyser politiet like før klokken 16. Noen minutter senere opplyser operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt til NRK at de tre personene har kommet seg ut av raset.

NRK - 21 apr 24 kl. 15:51

Redningsaksjon etter snøskred i Luster kommune

Det er igangsatt en redningsaksjon etter melding om snøskred i Vetle Skagastølstindane. Tre personer skal være tatt av skredet. Ukjent skadeomfang.

NRK - 18 maj 24 kl. 12:21

Redningsaksjon i Hurrungane i Luster

Hovudredningssentralen har sett i gang redningsaksjon i Hurrungane i forbindelse med skiløparar som kan vere skadde etter nedkøyring i ei renne. Luftambulanse, politi og frivillige mannskap er på veg mot staden, melder politiet. Det skal vere snakk om to personar som har falle, der den eine ser ut til å ha skada seg.

NRK - 23 feb 24 kl. 06:04

Ras stengjer veg i Luster

Eit is- og sørperas har gått over Fv5641 mellom Hafslo og Veitastrond i Luster fredag morgon. Raset er halvanna meter høgt, og cirka åtte meter breitt, melder Vegtrafikksentralen på X. Entreprenør er på veg til staden..

NRK - 10 apr 24 kl. 06:24

Isblokker sperrer veg i Luster

Store isblokker i vegbana gjer at fylkesveg 604 Haukåstunnelen i Luster er stengd. Entreprenør er varsla og på veg, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 22 maj 24 kl. 16:46

Utforkøyring i Luster – bil ligg i bratt lende

Ein bil har køyrd utfor vegen ved Solvorn i Luster, melder politiet klokka 16.31. Naudetatane er framme på staden.

NRK - 14 jun 24 kl. 20:31

Fem ungdommer siktet for vold etter knivstikking i Luster

Jourhavende politijurist Elisabeth Morstøl sier til NRK at fem ungdommer er siktet kroppsskade eller medvirkning til dette etter knivstikkingen i Luster fredag kveld. – Vi vil jobbe med saken utover kvelden og gjennomføre sporsikring, åstedsundersøkelser og avhør. Vi vil prøve å få oversikt over det som har skjedd, sier hun..

NRK - 27 mar 24 kl. 20:54

Redningsaksjon etter turgåer i Årdal - funnet i god behold

Onsdag kveld ble det satt i gang en større redningsaksjon i Uradalen i Årdal, fordi en turgåer ikke hadde kommet fram til turisthytten han skulle til. Like før klokken 22 onsdag melder politiet at turgåeren er funnet i god behold. – Han gikk på ski og skulle gå fra Skogadalsbu turisthytte til Fondsbu turisthytte.

VG - 25 mar 24 kl. 05:18

Redningsaksjon etter to unge kvinner

To kvinner i 20-årene skal ikke ha kommet til en hytte de skulle til i Luster..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Søker etter savnet turgåer - store styrker deltar

En turgåer er meldt savnet ved Eidetinden på Kjerringøy utenfor Bodø. Politiet, frivillige fra Bodø og redningshelikopter fra Hovedredningssentralen er på vei til stedet for å starte søk. – Vi leter etter en savnet mann på Eidetinden.

NRK - 15 minutter siden

Turgåer savnet utenfor Bodø - store styrker deltar

Det pågår et søk etter en mann i 30 årene i området rundt Eidetinden i Bodø kommune. Mannen skal ha gått alene. Redningshelikopter, Røde Kors, Norske redningshunder, Norsk Folkehjelp og politi med drone er satt inn i søket..

NRK - 1 time siden

To steinras - vegen stengt til onsdag

Tidligere tirsdag ettermiddag ble det meldt om ett steinras på Valsøyfjordveien mellom Fjærlia og Valsøybotn. Politiet opplyser senere at det er snakk om to steinras. Vegen er nå stengt og skal undersøkes av geolog.

NRK - 30 minutter siden

Netanyahu vil øke presset mot Hamas

Statsminister i Israel Benjamin Netanyahu sier i en uttalelse tirsdag at han vil øke presset mot Hamas, melder AFP. – Tiden er inne for å øke presset ytterligere, for å få hjem alle gislene – både dem som lever og de døde. De siste dagene har Israel truffet Gazastripen med flere dødelige luftangrep.

NRK - 30 minutter siden

Macron godkjenner regjeringens avskjedssøknad

Den franske presidenten, Emmanuel Macron, godkjenner avskjedssøknaden fra den sittende regjeringen. Det opplyser landets presidentkontor..

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer i Oslo sentrum

Politiet har rykket ut til Storgata etter melding om et slagsmål mellom fem personer. Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysetær i Oslo-politiet forteller at de ikke vet om noen har blitt skadet enda..

NRK - 1 time siden

En av fire reaktorer stengt ned ved russisk atomkraftverk

En feil har ført til at én av fire reaktorer er stengt ned ved atomkraftverket i Rostov i Russland. Det var en feil på en turbin ved kraftverket som førte til at reaktoren ble automatisk stengt ned, opplyser det russiske energidepartementet. Atomkraftverket ligger i Rostov, helt sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Telemarksavisa: To nordmenn fengslet i Litauen

To menn fra Notodden har blitt arrestert i Šiauliai, Litauen. De sitter nå i varetekt. Det skriver Telemarksavisa tirsdag.

NRK - 1 time siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 2 timer siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com