NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 18:08

NRK - 18 maj 24 kl. 12:21

Redningsaksjon i Hurrungane i Luster

Hovudredningssentralen har sett i gang redningsaksjon i Hurrungane i forbindelse med skiløparar som kan vere skadde etter nedkøyring i ei renne. Luftambulanse, politi og frivillige mannskap er på veg mot staden, melder politiet. Det skal vere snakk om to personar som har falle, der den eine ser ut til å ha skada seg. Personane var i eit turfølge på tre, og den tredje stod igjen fleire hundre høgdemeter oppe i fjellet og observerte at dei to andre datt, opplyser Owe Frøland i Hovudredningssentralen. – Det er ikkje mobildekning i området kor skiløparane har falle, men den tredje personen i følget, som står fleire hundre høgdemeter oppe,ser at dei dett.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hurrungane, Owe Frøland, Hovudredningssentralen, Frøland, Luster

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjoni , Hurrunganei , Luster
NRK - 05 jul 24 kl. 12:20

To nye ungdommar knytt til knivepisoden i Luster

Politiet har identifisert ytterlegare to ungdommar etter knivangrepet i Luster i juni 2024. Ein mann i 50 åra vart angripen med kniv i eit skogholt. – Det er ein person på 14 år som har lokal tilknyting, og ein person på 16 år som ikkje er lokal.

NRK - 21 apr 24 kl. 15:51

Tre personer tatt av snøskred i Luster kommune

Det er igangsatt en redningsaksjon etter melding om snøskred i Vetle Skagastølstindane i Luster kommune. Tre personer skal være tatt av skredet, opplyser politiet like før klokken 16. Noen minutter senere opplyser operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt til NRK at de tre personene har kommet seg ut av raset.

NRK - 21 apr 24 kl. 15:51

Redningsaksjon etter snøskred i Luster kommune

Det er igangsatt en redningsaksjon etter melding om snøskred i Vetle Skagastølstindane. Tre personer skal være tatt av skredet. Ukjent skadeomfang.

NRK - 18 maj 24 kl. 12:21

Redningsaksjon i Luster

Hovudredningssentralen har sett i gang redningsaksjon i forbindelse med skiløparar som kan vere skadde etter nedkøyring i ei renne. Luftambulanse, politi og frivillige mannskap er på veg mot staden, melder politiet..

NRK - 23 feb 24 kl. 06:04

Ras stengjer veg i Luster

Eit is- og sørperas har gått over Fv5641 mellom Hafslo og Veitastrond i Luster fredag morgon. Raset er halvanna meter høgt, og cirka åtte meter breitt, melder Vegtrafikksentralen på X. Entreprenør er på veg til staden..

NRK - 10 apr 24 kl. 06:24

Isblokker sperrer veg i Luster

Store isblokker i vegbana gjer at fylkesveg 604 Haukåstunnelen i Luster er stengd. Entreprenør er varsla og på veg, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 22 maj 24 kl. 16:46

Utforkøyring i Luster – bil ligg i bratt lende

Ein bil har køyrd utfor vegen ved Solvorn i Luster, melder politiet klokka 16.31. Naudetatane er framme på staden.

NRK - 14 jun 24 kl. 20:31

Fem ungdommer siktet for vold etter knivstikking i Luster

Jourhavende politijurist Elisabeth Morstøl sier til NRK at fem ungdommer er siktet kroppsskade eller medvirkning til dette etter knivstikkingen i Luster fredag kveld. – Vi vil jobbe med saken utover kvelden og gjennomføre sporsikring, åstedsundersøkelser og avhør. Vi vil prøve å få oversikt over det som har skjedd, sier hun..

NRK - 27 mar 24 kl. 20:54

Redningsaksjon etter turgåer i Årdal - funnet i god behold

Onsdag kveld ble det satt i gang en større redningsaksjon i Uradalen i Årdal, fordi en turgåer ikke hadde kommet fram til turisthytten han skulle til. Like før klokken 22 onsdag melder politiet at turgåeren er funnet i god behold. – Han gikk på ski og skulle gå fra Skogadalsbu turisthytte til Fondsbu turisthytte.

VG - 25 mar 24 kl. 05:18

Redningsaksjon etter to unge kvinner

To kvinner i 20-årene skal ikke ha kommet til en hytte de skulle til i Luster..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Slagsmål mellom flere personer i Oslo sentrum

Politiet har rykket ut til Storgata etter melding om et slagsmål mellom fem personer. Operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysetær i Oslo-politiet forteller at de ikke vet om noen har blitt skadet enda..

NRK - 15 minutter siden

En av fire reaktorer stengt ned ved russisk atomkraftverk

En feil har ført til at én av fire reaktorer er stengt ned ved atomkraftverket i Rostov i Russland. Det var en feil på en turbin ved kraftverket som førte til at reaktoren ble automatisk stengt ned, opplyser det russiske energidepartementet. Atomkraftverket ligger i Rostov, helt sørvest i landet.

NRK - 30 minutter siden

Telemarksavisa: To nordmenn fengslet i Litauen

To menn fra Notodden har blitt arrestert i Šiauliai, Litauen. De sitter nå i varetekt. Det skriver Telemarksavisa tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 1 time siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 1 time siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 4 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 2 timer siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 3 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 2 timer siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com