NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:21

NRK - 24 maj 24 kl. 17:12

Redningsaksjon i Frafjordheiene

Politiet har i dialog med Hovedredningssentralen iverksatt en redningsaksjon for å hente ned en turist fra Frafjordheiene. Turisten skal ha skadet seg i forbindelse med et fall. På grunn av utfordringer med været er det ikke mulig å fly. Det er kalt ut et bårelag med frivillige fra Norsk Folkehjelp til fots. I tillegg er Røde Kors kalt ut..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hovedredningssentralen, Frafjordheiene, Norsk Folkehjelp, Røde Kors

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjoni , Frafjordheiene
NRK - 25 maj 24 kl. 05:28

Redningsaksjon ved Sandnes – politiet roser redningsmannskap

Fredag ettermiddag ble det satt i gang en redningsaksjon for å hente ned en turist ved Frafjordheiene som hadde skadet seg i forbindelse med et fall i fjellet. På grunn av utfordringer med flyværet ble det kalt ut et bårelag med frivillige fra Norsk Folkehjelp til fots, samt fra Røde Kors. Det var flere i turfølge til den skadde.

NRK - 27 mar 24 kl. 20:54

Redningsaksjon etter turgåer i Årdal - funnet i god behold

Onsdag kveld ble det satt i gang en større redningsaksjon i Uradalen i Årdal, fordi en turgåer ikke hadde kommet fram til turisthytten han skulle til. Like før klokken 22 onsdag melder politiet at turgåeren er funnet i god behold. – Han gikk på ski og skulle gå fra Skogadalsbu turisthytte til Fondsbu turisthytte.

VG - 09 jan 24 kl. 19:31

Redningsaksjon etter savnet scooterfølge i Troms

Det pågår en redningsaksjon etter to savnede scooterførere i Storfjord i Troms, mot grensen mot Russland..

NRK - 19 jan 24 kl. 21:30

Leteaksjon i Voss etter skiløpere

To menn på skitur har ikke kommet seg hjem til avtalt tid. Dermed har politiet startet en redningsaksjon. – Vi fikk melding klokken 17.

NRK - 16 feb 24 kl. 12:21

Mann funnet død etter redningsaksjon i Bergen

En mann i 50-årene er funnet død etter en redningsaksjon ved Salhus i Bergen fredag. Det skriver Vest politidistrikt i en pressemelding. Mannen ble funnet i sjøen og brakt til land av dykkere fra Bergen brannvesen.

NRK - 04 mar 24 kl. 00:59

Redningsaksjon etter savnet fører av snøskuter

Politiet melder at de har igangsatt en redningsaksjon i Hattfjelldal i Nordland og mot svensk side. Føreren av en snøskuter har ikke kommet til rette etter å ha kjørt fra Sverige og mot Hattfjelldal. – Politi og frivillige fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er satt i søk etter vedkommende..

NRK - 04 mar 24 kl. 00:59

Søk- og redningsaksjon etter savnet snøskuterfører

Politiet melder at de har igangsatt en søks- og redningsaksjon i Hattfjelldal i Nordland og svensk side. Føreren av en snøskuter har ikke kommet til rette etter å ha kjørt fra Sverige og mot Hattfjelldal. Han ble meldt savnet hos politiet klokken 20.

VG - 04 mar 24 kl. 01:47

Redningsaksjon etter scooterfører på grensen mellom Norge og Sverige

Det er satt i gang en redningsaksjon i Nordland etter at en scooterfører ikke har kommet til rette etter å ha kjørt fra Sverige.

VG - 13 mar 24 kl. 10:21

Redningsaksjon i Molde: Person skled 200 meter på skaresnø

Politiet og HRS har satt i gang en redningsaksjon ved et fjell i Molde. En person har sklidd 200 meter ned på skaresnø..

NRK - 13 mar 24 kl. 10:20

Startar redningsaksjon i Molde: Har sklidd ca. 200 høgdemeter

Ein person har sklidd på skaresnø ca. 200 høgdemeter ned mot Kjøvdalsvatnet i Romsdal. Politiet melder at dei har sett i verk ein redningsaksjon ved Vasstindan i samarbeid med Hovudredningssentralen i Sør-Noreg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 45 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 3 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 2 timer siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 2 timer siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com