NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:37

NRK - 17 maj 24 kl. 17:10

Redningsaksjon formelt avslutta

Politiet og hovudredningssentralen har formelt avslutta redningsaksjonen i Stryn der det har blitt søkt etter ein mann i 30-åra. Dette melder politiet 17. mai. Dei skriv det har blitt søkt med mykje ressursar, over fleire dagar, i dei områda politiet har vurdert som aktuelle, utan funn. Ifølge politiet blir saka vidare etterforska som sak som gjeld sakna person..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stryn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjon, formelt, avslutta
NRK - 27 apr 24 kl. 16:08

Britney Spears inngår forlik med faren sin

Popstjerna har inngått eit forlik med faren sin Jamie Spears, meir enn to år etter at ei rettsavgjerd avslutta verjeordninga som har gitt han kontroll over livet hennar. Det melder CNN. Sidan verjeordninga vart avslutta, har Britney Spears og faren vore i retten fleire gonger i samanheng med advokathonorar og skuldingar om upassande oppførsel under verjeordninga.

NRK - 29 apr 24 kl. 13:19

Polske bønder har avslutta blokaden av Ukraina

Polske bønder forlèt måndag grenseovergangar til Ukraina, og avslutta med det blokaden av nabolandet, melder Reuters. I morgontimane begynte lastebilar å krysse grenseovergangen Rava-Ruska frå begge retningar. Bøndene har sperra grensa i fleire månader i protest mot det dei meiner er dumping av ukrainske landbruksvarer på den polske marknaden.

NRK - 06 jun 24 kl. 11:06

Avsluttar redningsarbeidet etter jordskred på Papua Ny-Guinea

Arbeidet med å finna overlevande jordskredet i Papua Ny-Guinea for to veker sidan er no avslutta, skriv NTB. Det er framleis ikkje klart for mange som mista livet i naturkatastrofen, men FN meiner rundt 670 menneske døyde. Redningsarbeidet blir no avslutta fordi det er farleg å opphalda seg i område..

NRK - 07 mar 24 kl. 11:50

Det hvite hus: Sverige blir formelt Nato-medlem torsdag

Sverige blir formelt medlem av Nato torsdag, skriver Det hvite hus på sin hjemmeside. – Å ha Sverige med som en Nato-alliert vil gjøre USA og våre allierte enda tryggere, heter det i en oppdatering fra Det hvite hus. Både Sveriges statsminister og utenriksminister er i Washington D.

NRK - 27 mar 24 kl. 20:54

Redningsaksjon etter turgåer i Årdal - funnet i god behold

Onsdag kveld ble det satt i gang en større redningsaksjon i Uradalen i Årdal, fordi en turgåer ikke hadde kommet fram til turisthytten han skulle til. Like før klokken 22 onsdag melder politiet at turgåeren er funnet i god behold. – Han gikk på ski og skulle gå fra Skogadalsbu turisthytte til Fondsbu turisthytte.

NRK - 19 maj 24 kl. 12:46

Ny leiteaksjon etter sakna mann i Stryn

Søndag er det sett i gang ein ny leiteaksjon etter den sakna Christoffer Ordahl i Stryn. 30-åringen la ut på fjelltur førre fredag, og sidan har han ikkje gitt teikn frå seg. Søndag er politiet og 20-25 personar frå lokalt Røde Kors med i aksjonen.

Dagbladet - 04 feb 24 kl. 05:30

Nå «må» de arrestere Putin

Formelt sett tilhører de «Putins Nato». Nå er Armenia formelt forpliktet seg til å arrestere Putin om han lander i Jerevan..

NRK - 12 mar 24 kl. 14:15

17-åring formelt siktet for å ha voldtatt og drept 13-åring

To tenåringer på 13 og 17 år ble pågrepet etter at en jente (13) ble funnet drept i Hjallerup på Nordjylland mandag kveld. Nå er 17-åringen formelt siktet. Det melder dansk TV2..

NRK - 19 jun 24 kl. 11:39

Høgskolen innfrir universitetskrav

Høgskolen i Innlandet innfrir kravene for status som universitet. Det konkluderer den sakkyndige komitéen som har vurdert høgskolens universitetssøknad. – Dette er en etterlengtet konklusjon og svært gode nyheter.

NRK - 23 jun 24 kl. 10:19

Siktelse kan bli oppjustert etter knivstikking

De tre som er pågrepet etter knivstikkinga i Lillestrøm natt til søndag er foreløpig ikke avhørt. Alle er sikta, opplyser politiadvokat Espen Jamissen. – Foreløpig er de sikta for kroppsskade, men en kan ikke se bort fra at det blir oppjustert til grov kroppsskade, sier han.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

IDF hevder å ha eliminert halve Hamas-ledelsen

Tirsdag hevder IDF i en uttalelse at de siden 7. oktober har eliminert halve ledelsen i Hamas på Gazastripen. De hevder også å ha drept eller fanget 14.

NRK - 45 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 1 time siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 3 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 2 timer siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com