NRK > Nyheter

Sunday, 14 August, 12:19

NRK - 17 apr 22 kl. 18:31

Redningsaksjon etter turgåar i Fusa

Politiet har sett i verk ein redningsaksjon etter ein mannleg turgåar i Eikelandsosen i Bjørnafjorden kommune. Personen har ikkje kome tilbake til avtalt tidspunkt. Frivillige redningsressursar og politiet sin hundpatrulje er i aktivt søk. Redningshelikopter er også på veg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eikelandsosen, Bjørnafjorden, Fusa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjon, etter, turgåari , Fusa
NRK - 17 apr 22 kl. 19:36

Sakna turgåar funnen i god behold

Den sakna turgåaren som ikkje kom tilbake etter joggetur i Eikalandsosen i Fusa, er funnen i god behold. Mannen gjorde seg til kjenne for redningshelikopteret utanfor ei hytte i det omfattande søksområdet politiet hadde staka ut. Fleire frivillige frå Røde kors og Norske redningshunder deltok i søket.

NRK - 08 aug 22 kl. 19:38

Turgåer reddet av redningshelikopter – alvorlig skadd og sendt til Tromsø

Den finske turgåeren som i ettermiddag falt ned en fjellskrent nord for Skjomtinden er nå hentet ut av et redningshelikopter og flydd til UNN i Tromsø. Mannen som falt er i 20-årene, og turfølget er også finsk. De øvrige fire turistene i turfølget er også hentet ned fra Skjomtinden og fraktet til sykehuset i Narvik for en sjekk.

NRK - 22 sep 21 kl. 12:59

Ber turgåere ta ansvar

Røde Kors ber alle turgåere om å planlegge fjellturer i høstferien godt. Etter en sensommer og tidlig høst med uvanlig mye godt vær, har mange turgåere blitt overrasket av vanlig høstvær med mer kulde, tåke, vind og mørke. Røde Kors har vært ute på mange leteaksjoner de siste dagene.

NRK - 26 mar 22 kl. 23:01

Mann pågrepet for vold mot turgåer og politiet

Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter ha utøvd vold og lagt en turgåer i bakken ved Lillestrøm lørdag kveld. Mannen utagerte også mot politiet som kommer til stedet. Han nå anmeldt for vold mot både politi og turgåer, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 19 maj 22 kl. 21:15

Turgåer skal ha falt flere hundre meter i Troms

En turgåer er hentet ut fra fjellet etter et skavelbrudd på toppen av fjellet, det skriver politiet på Twitter. – Det er anslått at turgåeren falt flere hundre meter. Vedkommende er flydd til UNN med luftambulansen, skriver politiet.

VG - 08 aug 22 kl. 19:24

Turgåer falt ned fjellskrent i Narvik

En redningsaksjon er igangsatt etter at en turgåer falt ned en fjellskrent i Narvik. Det er ikke kjent hvor langt vedkommende har falt..

VG - 08 aug 22 kl. 19:24

Turgåer falt ned fjellskrent i Narvik - alvorlig skadet

En redningsaksjon er igangsatt etter at en turgåer falt ned en fjellskrent i Narvik. Vedkommende er fløyet til sykehus. Personen er alvorlig skadet..

NRK - 08 aug 22 kl. 18:05

Turgåer har falt ned fjellskrent – redningsaksjon iverksatt

En turgåer har falt ned en fjellskrent ved Skjomtinden i Narvik i Nordland, skriver politiet på Twitter. Redningshelikopter fra Bodø på vei til stedet med redningsgruppe. Frivillige mannskaper fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp er kalt ut..

NRK - 27 jul 22 kl. 13:02

Redningsaksjon på Namsvatnet

Det er satt i gang en redningsaksjon for å finne et eldre ektepar på Namsvatnet i Røyrvik kommune. De dro ut i klokken 08 for å sette garn, men ingen har hørt noe fra dem siden. Det er satt i gang en redningsaksjon for å lete etter personer eller båten de brukte..

NRK - 19 maj 22 kl. 21:15

Turgåer falt fra fjell i Troms

En turgåer er hentet ned fra Mjeldskartinden på Kvaløya i Tromsø etter at hun falt flere hundre meter nedover etter et skavelbrudd på toppen av fjellet. Kvinnen er fløyet til UNN med luftambulansen, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fiskeridirektoratet: Hvalrossen Freya er avlivet

Tidlig søndag morgen gjennomførte Fiskeridirektoratet en kontrollert aksjon der hvalrossen Freya ble avlivet, opplyser Fiskeridirektoratet i en pressemelding. Freya har i det siste oppholdt seg i Oslofjorden. – Beslutning om avliving ble tatt etter helhetsvurdering der vi kom frem til at menneskers liv og helse kunne komme i fare, sier fiskeridirektør Frank Bakke-Jensen.

NRK - 15 minutter siden

Ukraina: Har framleis kontroll på forstaden Pisky

Talsmann for dei ukrainske styrkane i aust, Serhiy Cherevaty, seier til den ukrainske avisa Suspilne at Ukraina framleis har kontroll på forstaden Pisky utanfor Donetsk. Russland hevda i går å ha tatt kontroll over forstaden..

NRK - 45 minutter siden

Sju kyr mista livet i ulukke

Sundag morgon fekk brannvesenet melding om nokre kyr som hadde fått ein straumleidning over seg i Sirevåg i Hå kommune. Sju kyr hadde fått ein straumleidning over seg, og alle døydde, skriv Aftenbladet. Brannvesenet mistenkjer at det kan skuldast eit lynnedslag..

NRK - 30 minutter siden

Melding om person som har falt i foss

Politiet har fått melding om ein person som har falt i ein foss i Lier. Naudetatane er på staden. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 30 minutter siden

Person har falt i foss i Lier

Politiet har fått melding om ein person som har falt i ein foss i Lier. Naudetatane er på staden. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 45 minutter siden

Kvinne siktet for grov kroppskade og er etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Kvinnen antas ikke å være farlig for publikum.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne siktet for grov kroppskade og etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Politiet har brukt store ressurser for å finne ut hva som har skjedd.

NRK - 1 time siden

Storbritannia trur Russland vil styrka innsatsen sør i Ukraina

Den britiske forsvarsetterretninga trur Russland vil prioritera å setta inn fleire styrkar i sørlege Ukraina, skriv dei i sin siste etterretningsrapport. Dei russisk-støttande styrkane til separatistrørsla Folkerepublikken i Donetsk har haldt fram angrepa nord for Donetsk, aust i Ukraina. Det har vore spesielt tunge kampar rundt forstaden Pisky utanfor Donetsk, nære byen sin flyplassen.

NRK - 2 timer siden

Mann tiltalt for oppbevaring av hasj og hvitvasking av flere millioner kroner

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha oppbevart over 20 kilo hasj, samt hvitvasking av over 4 millioner kroner. Tiltalepunktene som omhandler oppbevaring av hasj, strekker seg over en periode fra juni 2018 til august 2020. Mannen skal ifølge tiltalen ha mottatt leveranser på mellom 2 og 10 kilo hasj på en rekke ulike steder i Oslo og omegn.

NRK - 3 timer siden

Langt færre står utenfor arbeidslivet

I løpet av 2021 ble det 31.000 færre som sto utenfor arbeidslivet. Det er den største nedgangen siden Nav begynte beregningene i 2017.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com