NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:39

NRK - 10 jun 21 kl. 15:17

Reagerer på stjeling av prideflagg

Et angrep på prideflagget er et angrep på innbyggerne, mener Rina Mariann Hansen, byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester i Oslo kommune. Den siste tiden har flere skoler i hovedstaden opplevd at prideflagg blir stjålet. Hansen vil nå sende brev til kommunens virksomheter og oppfordre til politianmeldelse dersom flagg blir stjålet eller vandalisert..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rina Mariann Hansen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagerer, stjelingav , prideflagg
NRK - 23 jun 21 kl. 21:07

Stormet banen med prideflagg

En banestormer tok seg inn på banen med et prideflagg da Ungarns nasjonalsang ble avspilt før EM-kampen mot Tyskland i München. Det har vært mye støy rundt kampen ettersom Det europeiske fotballforbundet sa nei til ordføreren i Münchens ønske om å lyse opp arenaen i regnbuefarger..

NRK - 12 jun 21 kl. 18:00

Prideflagget på marinefartøy

For aller første gong veiva eit prideflagg frå eit norsk marinefartøy. Her kan du sjå bileta frå regnbogedagane..

NRK - 18 jun 21 kl. 12:02

Oslo heiste tre store prideflagg

I løpet av pride-måneden har regnbueflagg flere steder i landet blitt kappet ned, stjålet og tent på. Som et svar på angrepene utvider Oslo kommune flaggingen. Selve pridefeiringen starter i dag, og klokken 12.

NRK - 18 jun 21 kl. 12:02

Oslo heiste seks store prideflagg

I løpet av pride-måneden har regnbueflagg flere steder i landet blitt kappet ned, stjålet og tent på. Som et svar på angrepene utvider Oslo kommune flaggingen. Selve pridefeiringen starter i dag, og klokken 12.

Dagbladet - 05 jun 21 kl. 19:43

Masse-stjeling av pride-flagg

Både på Ulsrud videregående skole, Bøler skole og en rekke borettslag på Østensjø i Oslo har pride-flagg blitt stjålet flere ganger. Nå anmeldes tyveriene..

NRK - 26 jun 21 kl. 13:46

Vandalisme på Oslo MDGs lokaler

I dag ble valgkampslokalet til MDG i Oslo vandalisert med tagging for fjerde gang denne uken. Det sier Sigrid Heiberg til NRK. – Vi synes dette er veldig trist.

NRK - 12 mar 21 kl. 18:58

Reagerer på vaksineringsstopp

Tysklands helseminister Jens Spahn reagerer på at land som Danmark, Norge, Island og Bulgaria har stoppet vaksinering med AstraZenca-vaksinen. Dette skjer mens man gransker et par tilfeller hvor folk som har fått blodpropp. Spahn sier at Det europeiske legemiddelbyrået og Tysklands egne helsemyndigheter sier det ikke er noen bevis på en økt risiko for blodpropp ved bruk av vaksinen.

NRK - 16 mar 21 kl. 21:46

Fikk positivt testsvar på toget

Ordførere reagerer på at man kan forlate Gardermoen før svaret på koronaprøven er klart. En mann fikk positivt svar da han satt på toget på vei hjem. Det viste seg senere å være den brasilianske varianten.

Dagbladet - 27 mar 21 kl. 12:24

Reagerer: - Tullete

Cathinka Devor Lunde ved vaksinesenteret i Nordre Aker reagerer på at folk sier nei til vaksine for å dra på hyttetur i påsken. Preben Aavitsland i FHI kaller det «tullete»..

NRK - 29 mar 21 kl. 17:43

Reagerer på at salg ble stoppet

Russisk UD reagerer etter at regjeringen sa nei til oppkjøpet av Bergen Engines.– Dette er nedslående nyheter og spinkel argumentasjon fra norsk side, uttaler de. UD viser til at motorfabrikken i henhold til norske reguleringsmyndigheter ikke er underlagt norske eksportrestriksjoner.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 1 time siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt