NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:02

NRK - 07 apr 21 kl. 12:36

Reagerer på sprikende budskap

Regjeringen må sørge for orden i kommunikasjonen rundt gjenåpning av samfunnet, mener Ap og Frp. Statsminister Erna Solberg (H) understreket i Stortinget onsdag at regjeringen ikke setter noen dato for framdriften av gjenåpningen fordi det er så mange usikkerhetsmomenter. – Det er klokt å ikke sette noen dato. Det siste folk trenger nå, er nye nedturer, sa Frp-nestleder Sylvi Listhaug etter at Solberg hadde lagt planen fram for Stortinget. De siste dagene har det kommet flere uttalelser i mediene om gjenåpningstakten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ap, Frp, Erna Solberg, Stortinget, Sylvi Listhaug, Solberg, FHI, Helsedirektoratet, Jonas Gahr Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagerer, sprikende, budskap
Aftenposten - 07 apr 21 kl. 13:05

Ap og Frp kritiske til sprikende budskap om gjenåpning: Mener det bidrar til forvirring

Regjeringen får mer kritikk fra opposisjonen for sprikende kommunikasjon rundt gjenåpningen av Norge enn for selve….

Aftenposten - 18 jan 21 kl. 17:27

Mer gass på vaksiner! Mer brems på grensene! Ikke portforbud! Erna Solberg får sprikende råd fra baksetet.

Erna Solberg får sprikende råd fra baksetet..

Aftenposten - 14 maj 21 kl. 20:01

Optimistisk budskap fra FHI-toppen: Tror vi lever «som i gode, gamle dager» i august

FHIs Preben Aavitsland mener det er tid for et optimistisk budskap. – Om to og en halv måned er det meste over, sier han..

NRK - 16 maj 21 kl. 13:57

– Uakseptable lidelser

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) fordømmer angrepene på sivile i Israel og på Gaza og viser til behovet for et tydelig budskap fra Sikkerhetsrådet. Møtet skal finne sted klokken 16 søndag norsk tid. – Det er nødvendig med et klart budskap fra Sikkerhetsrådet som legger press på alle parter for å stanse voldshandlingene umiddelbart, sier Søreide..

NRK - 21 sep 21 kl. 19:10

Søreide: – Et framoverlent budskap

– Jeg vil si det var et ganske framoverlent budskap, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) til NRK om Bidens tale. – Han peker på veldig mange av de utfordringene verden står i, som for eksempel pandemibekjempelse og klimaendringer, men sa samtidig veldig klart at det er mulig, sier hun..

VG - 08 jan 21 kl. 22:34

Hvordan overleve en barndom? Bokanmeldelse: Alex Schulman: «Overleverne»

Mannen bak en av Sveriges største podcaster, Alex Schulman, forteller innsiktsfullt, men sprikende om hvor kort avstanden kan være mellom kjærlighet og hat innad i en familie..

NRK - 01 mar 21 kl. 09:57

Stor forskjell på nødboliger

I den ene nødboligen får de gratis frokost hver morgen. I den andre må de bo i en gammel konteiner. – Ikke tilfredsstillende, sier kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup.

Aftenposten - 13 mar 21 kl. 07:00

Bortens gullkorn ødelagt. Folk aner ikke hva staur er.

Plastemballerte høyballer blir aldri det samme som sprikende hesjestaur..

Aftenposten - 22 mar 21 kl. 22:16

Hyttekommuner innfører sprikende regler om forbud mot gjester

Nesbyen kommune har innført forbud mot å ha flere enn to gjester, i Hol er besøk på hytta forbudt, mens Trysil forbyr….

Aftenposten - 23 mar 21 kl. 15:35

Hyttekommuner innfører sprikende regler om forbud mot gjester

Nesbyen kommune har innført forbud mot å ha flere enn to gjester, i Hol er besøk på hytta forbudt, mens Trysil og….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 45 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 45 minutter siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 1 time siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 2 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 2 timer siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt