NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 09:39

NRK - 12 mai 21 kl. 20:18

Reagerer på vaksinefordelingen

Tidligere ordfører Torhild Brandsdal reagerer på at Vennesla ligger an til å få færre vaksinedoser enn antatt. – At Vennesla kommune må avgi vaksiner samtidig som man har ett av landets største smittetrykk, er for meg komplett uforståelig, skriver hun på Facebook..
Les mer på NRK


Les mer om:
Torhild Brandsdal, Vennesla, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagerer, vaksinefordelingen
Aftenposten - 26 mai 21 kl. 13:47

Raymond Johansen om vaksinefordelingen: - Nå er det mye vingling her

Byrådsleder Raymond Johansen reagerer på at regjeringen nå endrer skjevfordelingen av vaksiner..

VG - 09 mars 21 kl. 10:46

FHI vil endre vaksinefordelingen: Oslo kan få 43 prosent mer

FHI mener det er riktig å endre fordelingsnøkkelen for vaksiner, fordi den eldste delen av befolkningen er vaksinert..

NRK - 22 mars 21 kl. 19:15

WHO: Vaksinefordelingen et overgrep

Verdens helseorganisasjon kaller den økende ulikheten i fordelingen av vaksiner mellom rike og fattige land for et moralsk overgrep. Så langt er knapt 30 millioner vaksinedoser distribuert til de 50 landene som er med i den såkalte Covax-ordningen..

VG - 23 mars 21 kl. 00:05

WHO-sjefen: - Vaksinefordelingen er grotesk

Verdens helseorganisasjon (WHO) kaller den økende ulikheten i fordelingen av vaksiner mellom rike og fattige land for et moralsk overgrep. Får støtte av Kirkens Nødhjelp..

NRK - 20 april 21 kl. 06:46

Mener unge må frem i vaksinekøen

Flere politiske ungdomspartier tar til orde for at unge må rykke fram i vaksinekøen. I august er det studiestart og mange av de yngste studentene håper de er ferdig vaksinert når fadderuken begynner. Leder for Sosialistisk Ungdom Synnøve Kronen Snyen ber om en revurdering av vaksinefordelingen, slik at årets studiestart ikke blir som fjorårets.

VG - 12 mai 21 kl. 18:03

Erna Solberg: Unge skal tilbys vaksine tidligere

Regjeringen gjør endringer i vaksinekøen og vaksinefordelingen..

NRK - 12 mai 21 kl. 20:44

80.000 doser til Oslo i uka

Helsebyråd Robert Steen sier til NRK at den nye vaksinefordelingen fra regjeringen betyr at Oslo fra månedsskiftet vil få 80.000 vaksinedoser i uka, i stedet for 50.000.

Aftenposten - 27 mai 21 kl. 22:04

Så mye forsinkes Oslo-vaksinering

Regjeringens endringer i vaksinefordelingen betyr at vaksineringen i Oslo blir forsinket med to uker..

Aftenposten - 27 mai 21 kl. 22:04

Så mye vaksineres vaksineringen i Oslo

Regjeringens endringer i vaksinefordelingen betyr at vaksineringen i Oslo blir forsinket med opptil to uker..

VG - 22 feb. 21 kl. 10:14

Forskere reagerer på regjeringens tolkning av FN-rapport

En av forskerne bak en klimarapport fra FN reagerer kraftig på at regjeringen mener rapporten forsvarer fortsatt norsk oljeleting..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.

NRK - 15 minutter siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 30 minutter siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 1 time siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.

NRK - 1 time siden

Droner skal begrense smitte i Kina

En flåte med 60 droner er satt ut i den sørlige byen Guangzhou i Kina for å sørge for at folk holder seg innendørs og minne folk på å bruke munnbind. Politiet styrer dronene som er utstyrt med kamera og kringkaster beskjeder til folk som beveger seg utendørs, om at de er best beskyttet ved å bli innendørs..

NRK - 1 time siden

Over 500 i karantene i Arendal

Lørdag er det registrert ni nye smittetilfeller i Arendal kommune, opplyser kommuneoverlege Helene Rakeie til Agderposten ved 22-tiden lørdag. Det er det høyeste døgntallet som er registrert i Arendal på over tre uker. Åtte av de nye smittede var allerede i karantene.

NRK - 1 time siden

Fisker funnet omkommet i Berlevåg

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i et vann i Berlevåg i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Savnet fisker funnet omkommet

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i Gednje i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Slått med paraply

To menn ble slått med en paraply og fikk kuttskader på Nærbø i Hå i natt. En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet, og kjørt i arrest. Politiet oppretter sak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt