VG > Økonomi

Søndag, 13 Juni, 10:00

VG - 16 mai 21 kl. 21:41

Reagerer på treg avgjørelse om skjevfordeling: – Burde vært satt i gang tidligere

Regjeringen brukte to uker på å bestemme seg etter FHIs anbefaling om skjevfordeling. Lederen for Holden-utvalget mener regjeringen hadde godt nok grunnlag for å ta en beslutning da de mottok oppdraget..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FHIs, Holden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagerer, treg, avgjørelseom , skjevfordeling, Burde, vært, satt, i gang tidligere
NRK - 19 mai 21 kl. 15:39

Ønsker ikke økt skjevfordeling

Hovedutvalget for kultur, folkehelse og frivillighet i Agder ber nå regjeringen om å ikke gå videre med planen om skjevfordeling av vaksiner. Hovedutvalget mener ulempene ved dette langt overgår fordelene og ber regjeringen om å ikke gjennomføre planen med økt skjevfordeling av vaksiner, men holde på den oppsatte planen..

NRK - 01 mars 21 kl. 08:19

Vurderer skjevfordeling av vaksiner

Oslo kommune etterlyser flere vaksiner. Helsebyråd Robert Steen mener en skjevfordeling av vaksiner innad i Oslo er fornuftig. – Det er fornuftig å bruke vaksinene der smitten er størst.

NRK - 07 april 21 kl. 12:28

Foreslår skjevfordeling av vaksiner

Å gi langt flere vaksiner til områder med høy smitte vil gi færre syke og døde, mener regjeringens samfunnsøkonomiske ekspertutvalg. «Dersom målet med vaksinasjonen er færrest mulig døde og syke for landet som helhet, vil det være riktig med betydelig skjevdeling til fordel for områder der man forventer et høyt smittenivå fremover», skriver ekspertutvalget i sine anbefalinger til regjeringen i forbindelse med gjenåpningsplanen. Utvalget ledes av professor Steinar Holden.

Aftenposten - 08 april 21 kl. 18:33

Utvalg anbefaler mer skjevfordeling av vaksinen. Nå krever byrådslederen svar fra regjeringen.

Vil regjeringen følge Holden-utvalgets tydelige råd om betydelig mer skjevfordeling av vaksiner?.

Aftenposten - 16 mai 21 kl. 08:19

FHI-topp: Kunne startet skjevfordeling av vaksiner én måned tidligere

Geografiske skjevfordeling av vaksinedoser til koronautsatte kommuner kunne blitt iverksatt én måned tidligere, sier….

NRK - 19 mai 21 kl. 17:00

Misfornøyd med skjevfordeling

Flere av de 300 kommunene som risikerer å miste vaksinedoser ved skjevfordeling, er ikke overbegeistret i sine svar til Helsedirektoratet, skriver VG. I Nordland er kommunene skeptiske, opplyser assisterende fylkeslege Lars Utne Haukland. – Fordi det vil kreve mye omplanlegging.

NRK - 25 mai 21 kl. 09:25

Skjevfordeling virker i Oslo

Skjevfordelingen av vaksiner i Oslo kan ha gitt stor effekt på smittetall og innleggelser, viser tall fra kommunen, skriver VG. Antall sykehusinnleggelser i de seks bydelene som fikk ekstra doser, er jevnet ut. Også smittetallene har hatt samme utvikling.

VG - 30 mai 21 kl. 20:13

Reagerer etter vaksinesalg: – Kriminelle utnytter kriser

Utviklingsminister Dag Inge Ulstein kaller VGs avsløring om vaksinesalget til fattige land «et fryktelig eksempel på hva skjevfordeling av vaksine kan føre til»..

NRK - 18 mars 21 kl. 07:20

Søksmål mot Bidens oljeavgjørelse

21 delstater reiser søksmål i håp om å få omgjort USAs president Joe Bidens avgjørelse om å stanse utbyggingen av oljerørledningen Keystone XL. Saksøkerne mener at Kongressen bør være siste instans som avgjør om den skal bygges eller ei..

NRK - 26 mars 21 kl. 10:06

Ingen avgjørelse før påske

Politiet sier de trenger mer tid til å gå gjennom alle sider av saken, der statsminister Erna Solberg og familien etterforskes for mulig brudd på smittevernreglene. Derfor kommer det ikke noen avgjørelse før påske..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Hylles som helter etter Eriksens kollaps

Da Christian Eriksen falt livløs om på banen, tok lagkamerater og dommeren grep umiddelbart. Nå hylles de verden over..

VG - 7 timer siden

Travel natt for politiet

Feststøy, knivstikking, urinering, slåsskamper og store ansamlinger av folk. Natten har vært hektisk for politiet rundt om i landet..

VG - 11 timer siden

Lukakus rørende hyllest til Eriksen: – Chris, jeg elsker deg

(Belgia-Russland 3–0) Romelu Lukaku bruket bare 10 minutter på å innfri EM-forventningene. Inter-spissen benyttet anledningen til å se sende en hjertevarm hilsen til sin danske lagkamerat, Christian Eriksen..

VG - 11 timer siden

Les dagens VG her!

Hadde ikke barnebarna overtalt ham til å stumpe røyken, kunne det spøkt for operasjonen som hindret hovedpulsåren i å sprekke. 20 år etter Dizzie Tunes’ avskjed, nyter Yngvar Numme pensjonisttilværelsen i fulle drag. I et stort intervju med VG snakker han om sykdommen, kjærligheten og livet i Spania..

VG - 11 timer siden

Kutt! Kutt! Kutt!

Det behøves en oppvask i to leirer etter at TV-seere fikk se bilder som aldri burde vært vist..

VG - 12 timer siden

Rap-stjerne arrestert

Stjernerapperen havnet i håndgemeng med politiet etter sin egen releasefest for sin ferske plate «Hall Of Fame»..

VG - 14 timer siden

Fotballverden slår ring rundt Christian Eriksen etter kollaps: – Jeg er utrolig lettet

KØBENHAVN/OSLO (VG) Fotballspillere, klubber og fans fra hele verden er i sjokk etter at Christian Eriksen segnet om i EM-kampen mot Finland. Hilsener til den danske 29-åringen strømmer inn..

VG - 15 timer siden

Dansk fotballdirektør: – Spillerne har snakket med Christian Eriksen

KØBENHAVN/OSLO (VG) (Danmark - Finland 0–0, kampen pågår) Christian Eriksen (29) har snakket med sine lagkamerater fra sykesengen, sier direktøren i det danske fotballforbundet. Kampen ble gjenopptatt kl. 20.

VG - 15 timer siden

Danmarks fotballforbund: Kampen gjenopptas kl. 20.30

KØBENHAVN/OSLO (VG) (Danmark - Finland 0–0, kampen er avbrutt) Christian Eriksen (29) segnet plutselig om under EM-kampen mellom Danmark og Finland. Han fikk hjertekompresjon på banen - men er våken på sykehus. Det danske fotballforbundet melder at kampen starter igjen kl.

VG - 15 timer siden

Dramatiske scener i Danmark-Finland: Christian Eriksen kollapset og får hjertekompresjoner

(Danmark - Finland 0–0, kampen pågår) Christian Eriksen gikk plutselig i bakken under EM-kampen mellom Danmark og Finland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt