NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 09:18

NRK - 07 april 21 kl. 12:36

Reagerer på sprikende budskap

Regjeringen må sørge for orden i kommunikasjonen rundt gjenåpning av samfunnet, mener Ap og Frp. Statsminister Erna Solberg (H) understreket i Stortinget onsdag at regjeringen ikke setter noen dato for framdriften av gjenåpningen fordi det er så mange usikkerhetsmomenter. – Det er klokt å ikke sette noen dato. Det siste folk trenger nå, er nye nedturer, sa Frp-nestleder Sylvi Listhaug etter at Solberg hadde lagt planen fram for Stortinget. De siste dagene har det kommet flere uttalelser i mediene om gjenåpningstakten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ap, Frp, Erna Solberg, Stortinget, Sylvi Listhaug, Solberg, FHI, Helsedirektoratet, Jonas Gahr Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagerer, sprikende, budskap
Aftenposten - 07 april 21 kl. 13:05

Ap og Frp kritiske til sprikende budskap om gjenåpning: Mener det bidrar til forvirring

Regjeringen får mer kritikk fra opposisjonen for sprikende kommunikasjon rundt gjenåpningen av Norge enn for selve….

Aftenposten - 18 jan. 21 kl. 17:27

Mer gass på vaksiner! Mer brems på grensene! Ikke portforbud! Erna Solberg får sprikende råd fra baksetet.

Erna Solberg får sprikende råd fra baksetet..

Aftenposten - 14 mai 21 kl. 20:01

Optimistisk budskap fra FHI-toppen: Tror vi lever «som i gode, gamle dager» i august

FHIs Preben Aavitsland mener det er tid for et optimistisk budskap. – Om to og en halv måned er det meste over, sier han..

NRK - 16 mai 21 kl. 13:57

– Uakseptable lidelser

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) fordømmer angrepene på sivile i Israel og på Gaza og viser til behovet for et tydelig budskap fra Sikkerhetsrådet. Møtet skal finne sted klokken 16 søndag norsk tid. – Det er nødvendig med et klart budskap fra Sikkerhetsrådet som legger press på alle parter for å stanse voldshandlingene umiddelbart, sier Søreide..

VG - 08 jan. 21 kl. 22:34

Hvordan overleve en barndom? Bokanmeldelse: Alex Schulman: «Overleverne»

Mannen bak en av Sveriges største podcaster, Alex Schulman, forteller innsiktsfullt, men sprikende om hvor kort avstanden kan være mellom kjærlighet og hat innad i en familie..

NRK - 01 mars 21 kl. 09:57

Stor forskjell på nødboliger

I den ene nødboligen får de gratis frokost hver morgen. I den andre må de bo i en gammel konteiner. – Ikke tilfredsstillende, sier kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup.

Aftenposten - 13 mars 21 kl. 07:00

Bortens gullkorn ødelagt. Folk aner ikke hva staur er.

Plastemballerte høyballer blir aldri det samme som sprikende hesjestaur..

Aftenposten - 22 mars 21 kl. 22:16

Hyttekommuner innfører sprikende regler om forbud mot gjester

Nesbyen kommune har innført forbud mot å ha flere enn to gjester, i Hol er besøk på hytta forbudt, mens Trysil forbyr….

Aftenposten - 23 mars 21 kl. 15:35

Hyttekommuner innfører sprikende regler om forbud mot gjester

Nesbyen kommune har innført forbud mot å ha flere enn to gjester, i Hol er besøk på hytta forbudt, mens Trysil og….

Dagbladet - 19 mai 21 kl. 15:54

Britenes sprikende rike

Dronning Elizabeth varslet i trontalen forrige uke tiltak for å samle sitt rike, hvor hennes statsminister har sådd splid, skriver Einar Hagvaag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Foreslår skjerping av skatteamnesti

I et forslag til regjeringen går Skatteetaten inn for å stramme inn dagens regler for skatteamnesti for dem som har skjult formue eller inntekt i utlandet. Etter dagens regler unngår man tilleggsskatt og en eventuell straffesak dersom man selv i ettertid melder om skjult formue eller inntekt, såkalt frivillig retting..

NRK - 3 minutter siden

Plastposeforbruket redusert

Siden 2016 har plastposeforbruket til nordmenn gått ned med 22 prosent, noe som svarer til en million poser. Fortsatt altfor mange, sier Handelens Miljøfond til P4..

NRK - 30 minutter siden

32 nye smittetilfeller i Stavanger

32 personer er smittet av koronaviruset i Stavanger det siste døgn. Det er en økning på to tilfeller fra døgnet før. Åtte av disse har enten ukjent eller usikker smittevei.

NRK - 15 minutter siden

Anbefaler tre uker mellom doser

For å dempe spredningen av deltavarianten av koronaviruset anbefaler EUs smittevernkontor (ECDC) at det kun går tre uker mellom første og andre vaksinedose. ECDC anslår at deltavarianten er 40 til 60 prosent mer smittsom enn alfavarianten..

NRK - 15 minutter siden

Vulkanutbrudd i Indonesia

Vulkanen Merapi på Java i Indonesia har igjen hatt utbrutt. Fredag sendte den lavastrømmer ned fjellsiden og aske 1 000 meter opp i lufta. Minst seks ganger har vulkanen sendt ut aske og lava siden utbruddene startet fredag morgen lokal tid, opplyser lokale myndigheter..

NRK - 15 minutter siden

Vil kombinere Pfizer og Moderna

I situasjoner der det er praktisk vanskelig å tilby begge doser med samme vaksine, anbefaler FHI å kombinere Moderna- og Pfizer-vaksinene. De to vaksinene baserer seg på samme type teknologi da de er såkalte mRNA-vaksiner. De er svært like i hvordan de er bygget opp og fungerer, skriver FHI..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for voldtekt av stedatter

En mann i 50-årene er tiltalt for å ha voldtatt stedatteren sin ved flere anledninger fra hun var seks til 13 år gammel. Voldtektene skal ha funnet sted mellom 2013 og 2020..

NRK - 45 minutter siden

Få vaksinerte dør av korona

Av de over 18 000 menneskene som døde av koronaviruset i USA i mai, var kun 150 fullvaksinert. Det tilsvarer 0,8 prosent. Det viser data fra USAs smittevernbyrå Centers for Disease Control and Prevention (CDC) som nyhetsbyrået AP har analysert..

NRK - 1 time siden

20 soldater smittet i Tromsø

Så langt er 20 soldater ved tre militærleirer i Indre Troms bekreftet smittet i smitteutbruddet i Tromsø. Ni av de vernepliktige fikk påvist smitte torsdag. Samtlige stammer fra smitteutbruddet på Heidis Bier Bar i Tromsø, sier major Erik Skomedal, talsperson i Hæren til Nordlys..

NRK - 1 time siden

Ingen smittede i Groruddalen

Det er ingen nye smittetilfeller i de fire bydelene i Groruddalen det siste døgnet. Alna, Bjerke, Grorud og Stovner er de eneste bydelene i Oslo uten et eneste tilfelle siste døgn. Groruddalsbydelene har nå lavest smittetrykk i kommunen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt