VG > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 16:46

VG - 07 mai 21 kl. 17:06

Reagerer på manglende rulle-regler: – Helt horribelt

Mens det er forbudt å samle flere enn 20 barn på fotballtrening utendørs i Oslo, er det ingen begrensninger når det kommer til antall personer i en russebuss, ifølge avdelingsdirektør i FHI Line Vold..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo, FHI Line Vold

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Reagerer, manglende, rulle-regler, Helt, horribelt
NRK - 09 juni 21 kl. 11:35

Asker la russen få rulle

Asker kommune lar russen få rulle med bussene og følger dermed ikke nabokommunene Bærum og Oslo. Det er Budstikka som onsdag kommer med gladmeldingen til russen i Asker. – Per i dag er det ikke en smittesituasjon i Asker som tilsier at vi skal innføre hastevedtak etter smittevernloven, sier Meera Grepp, kommuneoverlege i Asker.

Klartale - 27 mai 21 kl. 13:43

Mener norske regler om innreise bryter EØS-regler

Norske regler om innreise er i strid med europeiske regler. Det mener EØS-tilsynet Esa..

NRK - 09 juni 21 kl. 14:35

Norge bryter fortsatt EØS-regler

Ved å begrense sykepenger fra å bli utbetalt når mottakere drar til andre EØS-land, bryter Norge fortsatt EØS-reglene, mener EØS-tilsynet Esa. De norske reglene krever at personer må bli i Norge for å kunne motta visse ytelser. Mottakere av kontantytelser ved sykdom kan gis tillatelse til å reise utenlands ved enkelte anledninger, men dette krever forhåndsgodkjenning fra NAV.

VG - 14 april 21 kl. 13:51

Corona-oppgjøret: Her får Solberg hard kritikk

Koronakomisjonen retter hard kritikk mot regjeringen for manglende beredskap og for manglende kontroll på at smitteverntiltakene ikke brøt Grunnloven. Kritikken går direkte på embetsførselen til statsminister Erna Solberg (H) og regjeringen..

NRK - 14 juni 21 kl. 20:47

KrF støtter trolig mistillit

Også KrF vil trolig gå for mistillit mot Lan Marie Berg. «Vi finner dessverre saklig grunn til mistillit,» skriver partiets representant Espen Andreas Hasle i en sms til NRK. Han peker på både manglende informasjon til bystyret og det de mener er manglende oppfølging og ledelse av vannprosjektet.

NRK - I førrgår: 11:31

Én million i bot til Askøy kommune

Politiet har gitt Askøy kommune bot på 1 million kroner etter utbruddet av campylobacter i drikkevannet i 2019. Kommunen får bot for brudd på drikkevannsforskriften, «herunder manglende (...) prøvetaking og manglende internkontroll», ifølge politiet..

NRK - 31 mars 21 kl. 12:32

Forskyver oppstart av Eliteserien

Eliteserien får ny premieredato for tredje gang. Norges Fotballforbund satser på å rulle i gang sesongen helgen 8. og 9.

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 12:36

Fotballforbundets nye plan: Flytter eliteseriestarten

Eliteserien får ny premieredato for tredje gang. Norges Fotballforbund satser på å rulle i gang sesongen helgen 8. og 9..

VG - 31 mars 21 kl. 12:28

Slik blir toppfotball-starten

Eliteserien får ny premieredato for tredje gang. Norges Fotballforbund satser på å rulle i gang sesongen helgen 8. og 9.

VG - 31 mars 21 kl. 12:28

Slik blir toppfotball-starten

Eliteserien får ny premieredato for tredje gang. Norges Fotballforbund satser på å rulle i gang sesongen helgen 8. og 9.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Massivt utbrudd i Grimstad - avventer likevel nye tiltak

Grimstad kommune opplever et massivt smitteutbrudd blant sørlandsbyens unge, men vil ikke innføre lokale tiltak torsdag kveld. Kommuneoverlege Vegard Vige holder seg til en sterk anbefaling om å droppe all sosial kontakt..

VG - 3 timer siden

Britene benekter russiske varselskudd mot britisk fartøy i Svartehavet

Russiske marinefartøy og kampfly har skutt varselskudd mot et britisk marinefartøy, melder de russiske nyhetsbyråene. Britene benekter hendelsen..

VG - 3 timer siden

Russisk varselskudd mot britisk fartøy i Svartehavet

Russiske marinefartøy og kampfly har skutt varselskudd mot et britisk marinefartøy i Svartehavet, melder de russiske nyhetsbyråene Ria og Interfax, skriver NTB..

VG - 5 timer siden

Kommunene om vaksinepri. av lærere: - Ikke tatt med på råd av regjeringen

Lenge har han bedt regjeringen om å vaksine-prioritere barnehage- og skolepersonell. Styreleder Bjørn Arild Gram i KS mener meldingen om vaksine-fordeling nå, kommer sent..

VG - 6 timer siden

Fyrer seg kraftig opp mot strengere røykelov: - Smått utrolig

Politikere fra både Høyre og Frp mener regjeringens forslag til endringer av tobakksskadeloven er overformynderi, og kommer til å virke mot sin hensikt..

VG - 7 timer siden

Slik feirer de at sola har snudd

Mandag er det sommersolverv og årets «lengste» dag på den nordlige halvkule. I år sammenfaller det med den internasjonale yogadagen, og de to begivenheten har blitt feiret sammen over hele verden..

VG - 11 timer siden

Vaksineekspert: – Enten får du vaksine eller covid

De aller fleste som velger ikke å ta vaksinen, kommer til å få corona, mener immunolog Anne Spurkland..

VG - 14 timer siden

Demokraten som har blitt Bidens verste mareritt

Joe Biden risikerer å bli handlingslammet dersom det ikke gjennomføres reformer i Senatet. Men der er én mektig partifelle i ferd med å skape trøbbel for presidenten..

VG - 19 timer siden

Leger: – Faren er stor for livstruende skade

Knuste kjever, knekte tenner og hodeskader. Skadene etter elsparkesykkel-ulykker øker i antall. Nå etterlyser leger landet over strengere regelverk..

VG - 21 timer siden

Glenn Håkon (49) fant sjelden skatt på jorde: - Holdt på å hive det i søpla

Glenn Håkon Moen har gått på skattejakt med metalldetektor siden han var 14 år gammel. Søndag gjorde han et funn som fikk pulsen til å stige..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt