NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 11:36

NRK - 30 okt 15 kl. 07:34

Razzia mot pokerklubb

Politiet i Bergen gikk i natt til aksjon etter mistanke om ulovlig pokerspill og bruk av narkotika. Politiet hadde fått rettens medhold til å ransake lokalet i forbindelse med en helerisak. Det var Bergensavisen som omtalte aksjonen først..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Bergensavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Razziamot , pokerklubb
NRK - 19 okt 17 kl. 23:03

Mulig ulovlig pokerklubb i Oslo

Ifølge Aftenposten har tre av landets fremste pokerprofiler åpnet det som trolig er Norges største ulovlige pokerklubb i Storgata i Oslo. I løpet av de siste ukene har en pokerklubb blitt etablert i femte etasje av Gunerius-bygningen i Oslo..

P4 - 30 okt 15 kl. 05:21

Razzia mot pokerklubb

Politiet i Bergen gikk i natt til aksjon mot en pokerklubb, i jakten på et narkotikanettverk. Tre av de ti som satt rundt pokerbordet ble pågrepet, skriver Bergens Tidende. Etterforskningen har avdekket store kontantstrømmer, som det blir hevdet er pokerpenger.

Hegnar.no - 30 okt 15 kl. 06:49

Razzia mot pokerklubb i jakt på narkonettverk

Politiet i Bergen gikk natt til fredag til aksjon mot en pokerklubb de mener er et skalkeskjul for omfattende kriminell virksomhet. Tre personer ble pågrepet..

NRK - 30 okt 15 kl. 02:04

Politirazzia mot pokerklubb

Politiet i Bergen har gått til aksjon mot en pokerklubb de mener er skalkeskjul for omfattende kriminell virksomhet. Tre personer ble pågrepet. Flere av de rundt ti personene som satt rundt pokerbordet, ble avhørt på stedet, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 19 okt 17 kl. 20:47

Feiret åpningen av ulovlig pokerklubb med 200 spillere og gratis champagne

Tre av Norges fremste pokerprofiler har åpnet det som trolig er landets største ulovlige pokerklubb..

Aftenposten - 19 okt 17 kl. 20:47

Her åpner en ulovlig pokerklubb med plass til 200 spillere

Tre av Norges fremste pokerprofiler har åpnet det som trolig er landets største ulovlige pokerklubb..

Aftenposten - 19 okt 17 kl. 20:47

Her åpnes dørene inn til ulovlig pokerklubb med plass til 200 spillere

Tre av Norges fremste pokerprofiler har åpnet det som trolig er landets største ulovlige pokerklubb..

Hegnar.no - 20 okt 17 kl. 06:13

– Norges trolig største ulovlige pokerklubb åpnet i Oslo

Ifølge Aftenposten har tre av landets fremste pokerprofiler åpnet det som trolig er Norges største ulovlige pokerklubb i Storgata i Oslo..

Aftenposten - 27 nov 17 kl. 19:30

Lotteritilsynet dukket uanmeldt opp i illegal pokerklubb. Da ble det ampert.

ULLENSAKER (Aftenposten): En ulovlig pokerklubb har holdt åpent døgnet rundt for å tiltrekke seg spillere fra det offisielle poker-NM like ved. Søndag formiddag fikk klubben uventet besøk – av direktøren i Lotteritilsynet..

NRK - 27 nov 17 kl. 21:37

Aksjonerte mot ulovlig pokerklubb

Politiet stengte en ulovlig pokerklubb på Nordkisa i Ullensaker søndag. Klubben holdt åpent døgnet rundt for å trekke spillere fra det offisielle poker-NM i nærheten, skriver Aftenposten. Det var 9 bord og ca.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Japans varmeste vår

Japan har hatt sin varmeste vår siden målingene startet i 1898. Det opplyser det japanske meteorologiske instituttet. De sier årsaken er klimagasser og værmønsteret El Nino.

NRK - 15 minutter siden

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 30 minutter siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 1 time siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 1 time siden

Nye søk etter Madeleine McCann: Skal gjennomgå beslag

I de nye søkene etter savnede Madeleine McCann i Arede-demningen i Algrave i Portugal, ble det gjort flere beslag. Disse skal nå undersøkes, sier påtalemyndigheten i Tyskland, ifølge Reuters. Tysk politi mistenker en tysk mann for bortføringen, og bisto politiet i Portugal i de nye søkene.

NRK - 1 time siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 1 time siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 2 timer siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 2 timer siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com