NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:56

NRK - 30 aug 23 kl. 12:17

Raymond Johansen er syk

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er syk. Det skriver han på Facebook. Det betyr at han ikke vil delta på onsdagens bystyremøte - det siste før lokalvalget. – I dag hadde jeg sett fram til gode diskusjoner med opposisjonen i det siste bystyremøtet før kommunevalget. Dessverre er stemmen borte og feberen høy, og jeg må holde senga et par dager, skriver byrådslederen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Raymond Johansen, Facebook, Oslo, Dagsavisen, Johansen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Raymond, Johansener , syk
Klartale - 12 sep 23 kl. 08:35

Raymond Johansen gratulerer Høyre

Raymond Johansen leder byrådet i Oslo. Han kommer fra Arbeiderpartiet (Ap). Han gratulerer Høyre og den borgerlige siden med valgseieren.

NRK - 07 sep 23 kl. 04:49

Johansen eier aksjer i storselskaper – ikke inhabil

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har flere ganger håndtert saker som angår selskaper han eier aksjer i. Byrådslederen mener aksjeverdiene er så små at han ikke er inhabil. – Jeg har aldri vært en aktiv aksjehandler og har verken tid eller interesse av å være det.

NRK - 19 maj 23 kl. 10:58

Raymond Johansen best på byrådsleder-måling

Raymond Johansen får støtte fra nesten dobbelt så mange som konkurrent Eirik Lae Solberg i en ny byrådsledermåling. NRK og Norstat har spurt Oslo-folk hvem de vil ha som byrådsleder etter valget. 32 prosent peker på Raymond Johansen (Ap), mens bare 17 prosent svarer Eirik Lae Solberg (H).

NRK - 21 sep 23 kl. 10:34

Raymond Johansen Beklager innlegg på Facebook om Erna Solberg

– Min Facebook-status forrige uke, om medias arbeid med Solberg/Finnes-saken før valget, var egnet til å oppfattes som konspiratorisk, skriver Raymond Johansen (Ap) på Facebook torsdag. Han la ut et innlegg fredag etter Era Solbergs pressekonferanse, der hun fortalte om ektemannens aksjehandel mens hun var statsminister. I innlegget sådde han tvil om medienes uavhengighet.

NRK - 12 sep 23 kl. 07:47

Raymond Johansen: – Jeg er skuffet

– Det har vært en valgkamp i motbakke, for å si det sånn. For 14 dager siden hadde vi målinger ned på 14,6 prosent. Det har vært en formidabel innsats fra folk, sa byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, til NRK tirsdag morgen.

NRK - 16 okt 23 kl. 11:31

Raymond Johansen: Ikke spurt om ministerpost

Avtroppende byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, sier han ikke har fått noen telefon fra statsminister Jonas Gahr Støre med forespørsel om å gå inn i regjeringen. Johansen svarer følgende på direkte spørsmål om statsrådsendringene som ble kunngjort i dag. – Ingen kommentar, utover at jeg ikke er spurt, skriver Johansen i en SMS til NRK.

NRK - 24 okt 23 kl. 09:01

Raymond Johansen blir toppsjef i Norsk Folkehjelp

Avtroppende byrådsleder Raymond Johansen (Ap) forsvinner ut av politikken, og blir ny generalsekretær i Norsk Folkehjelp. Han blir tirsdag morgen presentert som ny toppsjef for organisasjonens ansatte. Anne Lindboe tar over som Oslos nye ordfører.

NRK - 20 nov 23 kl. 16:51

Raymond Johansen: – Har fulgt regelverket

– Jeg har fulgt regelverket til punkt og prikke, sier Raymond Johansen. Flere reagerer på at den tidligere byrådslederen får nesten 400.000 kroner i etterlønn.

NRK - 23 nov 23 kl. 14:28

Ingen karantene på Raymond Johansen

Raymond Johansen får ikke karantene av Oslo kommune. Det avgjorde karanteneutvalget torsdag. Det betyr at han kan begynne i jobben hos Norsk Folkehjelp i januar, som planlagt.

NRK - 21 nov 23 kl. 15:54

Vurderer avkorting av Raymond Johansens etterlønn

Byrådslederens kontor vurderer avkorting av avtroppende byrådsleder Raymond Johansens etterlønn, melder Aftenposten. Årsaken er nye opplysninger om hans nye jobb som generalsekretær i Norsk Folkehjelp. – Vi har også fått opplysninger fra Johansen i dag om to tilfeller av ulønnet enkeltoppdrag og kurs i forbindelse med jobben han skal tiltre.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 1 time siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 3 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com